592

Боце

преди 1 година

Никаква подкрепа няма да получите от нахални, злобни и егоцентрични хора, които си мислят че от тях започва светът и са единствени и незаменими. Хора, които не обичат България и българския народ и пет пари не дават за тях. Хора, които се държат като в детската градина. Между другото, *** Киро кога ще си плати глобата за изборите на 14.11 и кога ще върне заплатите си като министър на икономиката в нарушение на Конституцията?

591

Анонимен

преди 1 година

В рамките на седмица Борисов трябва или да направи пеавителство ,или да върне мандата,Това е според закона .

590

Боа и Анаконда

преди 1 година

Покойния проф.Димитров нарече ДПС боа.Тяхната прегръдка удуши НДСВ БСП беше пред разпад.Затова ГЕРБ не се коалира с тях а работеше подмолно.Но ако ДПС е боа то ГЕРБ е анаконда.Къде са патриотите България на гражданите АБВ.Сега двата удушвача си търсят жертви иначе от тяхната прегръдка може да се самоунищожат.Няма да стане.Вече всичко е ясно.Докато тези две смъртоносни за България влечуги ГЕРБ-ДПС не бъдат унищожени няма живот в България.За 12 години да се стопим с милион.Това е

589

От Вселената

преди 1 година

Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени!

588

От Вселената

преди 1 година

На народа дреме му на Кюмюра кой ще спечели изборите левите или десните партии. Та той нали е все по средата на двата крака - левия и десния. Най-важното е да не е обpeзaн със клъцнaта кoжичкa! Но няма кой да ги провери!

587

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Вие как си го представяте Плевнелиев-Банов като преговарящ:)))).На вас оставям да си го представите:)))).

586

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

ГЕРБ се наиграха бутнаха харвардите, но сега нещата се обърнаха и няма да има правителство,но дори и да има правителство ще го бутнат и то ще изкара някой друг месец,а на следващите избори дори и гласувалите за ГЕРБ чиновници и роми няма да гласуват за тях.Харвардите и другите партии да правят кампания за следващите избори

585

Анонимен

преди 1 година

Беше направено така, че либералите на Киро и червените бяха ядени, не знам как, не знам, ако Киро беше останал на власт, щяха да ги изядат, вижте старите статии в сайта "Афера" и главата на Киро на снимките. Не знам как го правят, но принуждават хората да правят това, което искат.

584

Анонимен

преди 1 година

Докато не махнете Гешев, правосъдие в България няма да има, защото прокуратурата обслужва частните интереси на Бойко и компания, сложете един неутрален и реален прокурор!

583

Анонимен

преди 1 година

Каква контактна група?Бойко пак си измива ръцете за пореден път.ГЕРБ спечели изборите,или да си поеме отговорността ,и да състави правителство,или да връща мантата.Стига шменти-капели.

582

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен вЧЕРА ЧЕТОХ за нелегалната цигарена фабрика през 1995 година и за престъпленията на Бойко , Бойко е много стар криминален престъпник с доста дълго криминално досие от престъпления в България и чужбина!

581

Анонимен

преди 1 година

Коалиция "Всички на трапезата". При такова развитие в опозиция остава народът. Борисов хал-хабер си няма от това какво е демокрация и че за да я има трябва да има ясно разграничение между управляващи и опозиция. Той си остана милиционер и мутра. Знае само да плаши, рекетира и краде!

580

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНЕ САМО ПАТРИОТИТЕ ЗАТРИ, ТОЙ И АБВ И ДПС ЩЕ ЗАТРИЕ ТОЯ, СЕГА СА СЕ ОПЪНАЛИ СРЕЩУ БСП И СА ПУСНАЛИ ХОРА И ПРОКУРАТУРАТА НА ГЕШЕВ ДА ДЕЙСТВА СРЕЩУ НИНОВА И ДА ГИ ПРЕСЛЕДВАТ, ГЕРБЕРИТЕ ЩЕ ЗАТРИЯТ ВСЯКАКЪВ ПАРТИЕН ЖИВОТ И ВСИЧКО ЖИВО!

579

Анонимен

преди 1 година

До Възмутен ЗАЩОТО НЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ С ПРЕДСТАВИТЕЛНИ ЛИЦА.

578

Анонимен

преди 1 година

В БЪЛГАРИЯ, ИМАШЕ ЕДИН ДОБЪР ПАРЛАМЕНТ, С ПАРТИИ, КОИТО СЕ РАЗБИРАХА ПОМЕЖДУ СИ И РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ КАКТО МОГАТ, ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ БОЙКО ТИКВАТА И ИНА БЪЛГАРИЯ И МНОГО ХОРА БЯХА РАЗОЛЯНИ ИЛИ УБИТИ, А ПАРТИИТЕ СМАЧКАНИ, ДЪРЖАВТА И ФИРМИТЕ РЕКЕТИРАНИ! ОЩЕ НЕ СА ВЗЕЛИ ВЛАСТТА И ЗАПОЧНАХА ДА ПРЕСЛЕДВАТ БСП И НЕУДОБНИТЕ ХОРА, А ПРОКУРАТУРАТА И ГЕШЕВ ОТНОВО Е БУХАЛКА НА ГРОБ И БОЙКО СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ! ЗАЩО ПРАВИТЕ ВСИЧКО ТОВА, ЗАЩО?

577

ПП = БСП =БКП

преди 1 година

САМО С ТЯХ ПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ, ЗАЩОТО ТЕ СА СЛУГИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ И ОЛИГАРСИ С КУФАРЧЕТАТА ОТ БКП......... ЗАЩО 20 % ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАТ..?... ИЛИ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО ИГРАЙКАТ..??

576

Анонимен

преди 1 година

До От Вселената АБЕ СТИГА И ТИ С ТВОЯ СССР И ДРУГИ ГЛУПОСТИ, ДНЕС ДРУГИ УБИВАТ И МАЧКАТ БЪЛГАРИТЕ И ГЕРБ Е ЧАСТ ОТ ТОВА И НЕ ВИЖДАМ НЯКОЙ ДА СМЕЕ ДА ЗАЩИТИ НАСЕЛЕНИЕТО!

575

От Вселената

преди 1 година

Истинската Българска Конституция е "Търновската Конституция". Тая конституция в момента не е българска. След 1944г дойде СССР, без запитване на българския народ, българската конституция бе отнета. Цялата българска аристокрация бе избита и цялата българска интелигенция бе избита и цялото селячество собственост на земи които не си даваха земеите да влязнат в колхоза - ТКЗС бяха наречени - КОЛАЦИ и избити в концлагерите. Единствено което е останало непроменено е Слънцето изгряващо всеки Божи Ден!

574

ДОКОГА?

преди 1 година

ПИТАШ ЛИ НАСЕЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ, КОЕТО Е ПОДЛОЖЕНО ГОДНИ НАРЕД НА ВАШЕТО МРАКОБЕСИЕ И ТЕРОР? ОЩЕ ЕН СТЕ ВЗЕЛИ ВЛАСТТА И СТЕ ЗАПОЧНАЛИ ДА ПРЕСЛЕДВАТЕ РЪКОВОДЕЩИТЕ НА БСП, ЗА ДА ПРЕВЗЕЕТЕ ОТВЪТРЕ И Я СМАЧКАТЕ КАТО ПАРТИЯ, ЗА ДА НЯМАТЕ НИКАВА КОНКУРЕНЦИЯ, ОЩЕ НЕ СТЕ ВЗЕЛИ ВЛАСТТА И ЗАПОЧНАХТЕ ДА ПРЕСЛЕДВАТЕ И МАЧКАТЕ ХОРА, ИЗПОЛЗАЙКИ ОТНОВО ПРОКУРАТУРАТА КАТО БУХАЛКА.

573

Анонимен

преди 1 година

Бойко е като евреите,иска да си тръгва,ръкува се за довиждане,но остава,хем му се иска да си тръгне,хем не.