28

Кори

преди 1 година

До Анонимен 23, като деца в махалата беше станал емблематичен случай : по-силно хлапе набило по-слабо. Битото се изправя, изтръсква праха от себе си и гордо заявява "Това е нищо, мен баща ми как ме е бил". Украйнците са мек народ и тяхното е нищо, да не дойдат онези с кръстовете по танковете! Московците накрая ще си го изпросят. 80 години сънуват кошмари и ден, и нощ.

27

Анонимен

преди 1 година

Чудесно! Сега да обявят и анексирането на Луната, преди американците отново да кацнат там, което предстои съвсем скоро!Че и македонците се готвят да я анексират...

26

Анонимен

преди 1 година

До Юли: Слава на БЪЛГАРИЯ ! Мачкай русите така както ги мачкахме през ПСВ в Добруджа ! Бяха като насссрани. Мачкай ! Бий фашиста по главата , бий , бий, бий !

25

Анонимен

преди 1 година

До Предложение: Отхвърля се ! Тази година имаме ръст от поне 3% :) Дай нещо друго. Хохохохо

24

Германец

преди 1 година

Хахаха :) Клоуни :)

23

Велика Русия

преди 1 година

Окончателно и неотменно четирите области вече са част от територията на Русия.

22

И ТЕ ТАКА

преди 1 година

Добре дошли в 21 век. Преди империите са превземали територии и са ги обевявали за техни. Но едва сега роуският генийй го измисли! Обевяваме някаква територия за част от империята и после пращаме армията за да се защитим! Ние не нападме бе! Защитаваме си НОВАТА територия!

21

Анонимен

преди 1 година

Украинците ги бият като маче у дерек, тия спрелите анексират. Няма такава гротеска.

20

Анонимен

преди 1 година

"Взимаме Киев, пардон - Лиман, за три дни" !Да напомня само да си носят пак парадните униформи!

19

Солнцев

преди 1 година

Убийци, мародери, узурпатори, агресори - всички сте много по-отвратителни от Хитлер и неговото обкръжение !!!

18

Юли

преди 1 година

Слава Руссия

17

Анонимен

преди 1 година

Браво на Русия! Само така и напред.! Хич да не се интересува какво и как мисли запада. Оказа се, че Западът са банда шайка крадци и лъжци, които стимулират бойните действия в източна Европа, с цел измиране на хора, и тяхно облагодетелстване. В живота всичко се връща, и запада ще го научи това. А за тези, отвъд океана, тяхната участ ще бъде най-тежка, защото те са диригента на цялото това нещо.

16

Пян_Гъ

преди 1 година

До Ердоган: Стига глупости! Как пък си вярвате? Затова затъпява нацията, защото сме изгубили способността да мислим. Ето ти разликата: в Тайван живеят КИТАЙЦИ, в Украйна живеят РУСНАЦИ, докато в Турция живеят ТУРЦИ, а в Бължария БЪЛГАРИ. Сега схващаш ли разликата? И не ми казвай за смесените райони, защото и в Турция и смесени райони с българи (ако не знаеш), но на нас и на ум не ни идва да създадем БГ ДПС там да ги клати/балансира в Меджлиса. Толкова ни е акъла - затова дереджето ни е такова.

15

Германец

преди 1 година

А знаят ли вече къде минават новите граници на Раша? Песков вчера не беше много наясно :) Разчитам на вас, форумни nyтинопитеци, да му разясните :)

14

Ердоган

преди 1 година

и Китайците гледат и си викат - ами то и така можело, хм...дай да "освободим" наще "братя" и ние и така от Тайван и България нищо не останало

13

123

преди 1 година

ВСУ се изсмя и продължи да мачка окупаторите.

12

8 не се прави

преди 1 година

на луд да чакаш призовка, ами заминавай директно при Кадиров , той ша та упрай

11

украинската армия

преди 1 година

украинската армия не знае и продължава да наритва руски гъзagнuцu.

10

Смехурко

преди 1 година

Добре дошли в СССР 2. Само ми е интересно, кога нашите продажни политици ще ни включат, като задунаевска губерния че нали едно време Киевското княжество е владяли тези земи.

9

Анонимен

преди 1 година

До 8 И без призовка можеш да станеш доброволец, или да отидеш във Вагнер. Заминавай.