45

popop

преди 1 година

До ПроСоТоможеше и да си ти на тяхно място *********

44

баба мара

преди 1 година

в 4 часа сутринта жената с която живее не знае къде е щял да се грижи за маика сиадвокатски номера всички такива в белене там да изчакват делата си да бачкат и дасе изхранват защо ще ги храним по 3 пъти на ден а те ще лежат

43

Е как за първи път?

преди 1 година

Нали имал безброй нарушения или според него за пръв път е фатално, понеже предишните пъти не е имало жертви.

42

Анонимен

преди 1 година

А бе хора като се знаете ,че ви е слаб ангела не си купувайте такива бързи коли и като тръгвате да се напивате или не знаете как и къде ще ви свърши вечерта пътувайте с такси,метро автобус не предавайте близките си и обичани хора не ги излагайте .

41

Анонимен

преди 1 година

Мммм... За тази грешка, тук в Англия дават 14 години и завинаги без книжка.. ти си опасен за обществото г-н "подлъган" пcиxoпат!

40

Анонимен

преди 1 година

Като гледам лайковете, тук май повечето си шмъркат.

39

Ннн

преди 1 година

Дано някой се подлъже, да ти начупи китарата!

38

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** след като е изтрезнял е казал, че съжаляа за счупеното Порше и за това че изложил близките си. Нито дума за съжаление за убийството. Доживотен затвор заслужава тази гнида.

37

Анонимен

преди 1 година

"Човешко е да се греши." - Този не греши за първи път. Иам 29 глоби от КАТ. Кой знае още колко пъти не са го хващали. Заслужава най-строго наказание заради предумишлено убийство и заради арогантното си държане след катастрофата.

36

Анонимен

преди 1 година

Полицаите са се опитали да го прикрият, не защото го познават, ами защото са корумпета и са си мислили че ще им подхвърли няколко пачки, щом кара такава кола.

35

милосърден

преди 1 година

Човешко е да се греши. Убеден съм, че си е взел поука и следващия път, когато пие и употребява наркотици няма да убива хора. Моля съответните органи да прояват разбиране и да пуснат човека да гледа майка си.

34

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТоСпокойно бе човек, не се ядосвай така. Идеята е че няма значение от къде си, нали си човек, а и все пак има престъпление. Що така се палиш

33

Джо

преди 1 година

Заради леки присъди и мярки за неотклонения, отпадъци като този си мислят, че риска си заслужава и ще се накефи с панамерата безнаказано. Затова трябва да няма никаква прошка и да са дори прекалено сурови присъдите. Трябва да те е страх да пиеш и да караш, да не говорим за коката. Когато шмъркаше мислеше ли за майка си, нещастно добиче такова? Като летеше със 200км за нея ли бързаше да и помагаш вкъщи?

32

Анонимен

преди 1 година

Ей такива псевдопатриоти са гласували за Копейкин. "К'во ви пука за нек'ви французи? Вие българи ли сте?"

31

Свобода

преди 1 година

типичен избирател на ***! Бог да прости жервата.

30

Анонимен

преди 1 година

За първи път седнал зад волана с алкохол и кока, хахаха. Убеден съм че всеки ден шмърка кокаин, и го шмърка за да разрежда уискито. Сто милилитра уиски, една линия и така до сутринта

29

До изметта с номер 3

преди 1 година

Родителите ви са първи братовчеди, нали?

28

уточнение

преди 1 година

Aко френско пиянде утрепе българин едва ли някой въобще ще разбере.Може би някаква глоба-.Но понеже френските *** са много по ценни от българските ,присъдата ще е от най-тежките.Раболепието и слугинажа на нашите политици и държавници е просто безкрайна.Всеки еврожджендър ни е господар.А краварските *** пък са върха.

27

France Press

преди 1 година

Тоя път е настъпил мотиката. Убитият не е българин. Ще го яде голям, а България положително няма да бъде подкрепена за влизане в Шенгенското икономическо пространство, а Чорапа е другото надстроечно явление. Големи каръци сме.

26

Стар надзирател

преди 1 година

Понеже загиналият е френски гражданин, този ще го осъдят. За да се потуши шума по случая. Само че ще бъде в ТПО. Почти всяка събота и нуделя ще си е в отпуска, а след година и половина ще кандидатства за УПО (условно предсрочно освобождаване) и бутне ли пари ще го получи. Така е БГ дами и господа.