31

Анонимен

преди 1 година

Нела се е накенддзала от *** на "неудобни" коментари, които казват истината и не са много приятни за гаспадаря им шурущ. Нело, падай в трапа некадърна преводачке!

30

Тихомир

преди 1 година

Е нема как, идва време за нови избори в големия бял брат и требе да демонизираме Тръмп, щото той не иска да дрънка оръжия като Байгън. Нема начин да му бъде позволено да стане президент за втори път.

29

Пич

преди 1 година

Още "шокираща" предизборна помия срещу последния наистина добър президент на САЩ. В сравнение с днешния свят, времената на Тръмп ми се струват като последните златни години на човечеството.

28

Анонимен

преди 1 година

Ей това е политик който си държи на думата, и не изневерява никога на избирателите си. За добро, или за лошо. А не като наш Бойко, те го арестуват и линчуват, той иска да се коалира с тях. Пардон, грешка. Тръмп не е политик, може би затова е такъв.

27

дончУ белината

преди 1 година

е абсолютенПростак, като последователите му русофили.

26

Немам думи

преди 1 година

Тръмп се обърнал към "расово разнообразна група служители на Демократическата партия" и ги помолил да донесат диван... Защо не кажете, че става въпрос за обслужващ персонал от етническите малцинства? Не разбирам какво лошо има в това и къде е проблемът???

25

Додо

преди 1 година

Aма разбира се, никой да не гледа в дебилния, дементен педофил, който прави гаф след гаф, всички да гледат в лошия Путин и лошия Тръмп! Тези евтини номера отдавна не минават IQ теста.

24

А какво ще кажете

преди 1 година

за последния гаф на Байдън, при който той очакваше на среща да се появи неотдавна починала жена, член на Конгреса? След като я извика по име и не получи отговор, попита къде е тя? А само дни преди това беше поднесъл съболезнования на семейството й за нейната смърт! Надявам се някой ден да четем книга с такива "интересни" факти за човека, когото ПРЕВЪРНАХА в президент. И се надявам да се смеем, а не да плачем.

23

Анонимен

преди 1 година

От политически анализатори на CNN, може да очакваме само "истината", поредната порция ***

22

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е изпил много белина за да си успокои нервите.

21

Анонимен

преди 1 година

И какви са нападките срещу него "помислил малцинствата за сервитьори", "изхвърлял документи в тоалетната" - всички сме го правили. Каза че ако не спечели изборите ще има нова война и отново позна. Не уважал жените бля бля затова нон стоп излиза само с топ мацки ходете се гръмнете

20

Защо ни занимавате

преди 1 година

с Тръмп, а не с истинския проблем в Белия дом днес, а именно със сенилния старец, който го наследи? Изцепките на Тръмп бледнеят пред това, на което ставаме свидетели, откакто неговият "наследник" се настани в президентското кресло. По-точно откакто го настаниха, защото той няма представа къде се намира.

19

Червен Вятър

преди 1 година

Лойко се моли всяка сутрин в храма в Банкя, Тръмп да се върне. Просто е много религиозен, защото е ръководил Възродителния Процес, също е бил шАфьор на бай Тошо. Нормално да се обърне към Господ. Моли го да му помогне да си намери партийната книжка от БКП. Че му я искат.

18

Гали го по главъта

преди 1 година

Този е целувал ръката на Лойко. И го погали по главъта.

17

До 23

преди 1 година

Когато Тръмп се разболя нямаше още ваксини. Него го лекуваха с експерименталното тогава лекарство регенерон, което е синтетични антитела . По-късно излязоха ваксините и той се ваксинира. По-късно и лекарството беше одобрено за употреба, както се появиха и други подобни от различни производители . Хем си невеж, хем не помниш, хем плещиш глупости.

16

Анонимен

преди 1 година

Добре си живеехме по негово време.

15

Лорд Стамат

преди 1 година

Голем циркаджия е тоя, не го слуша много главата но пък не е скучно с него.

14

Димитров

преди 1 година

Щом има такива статии, значи съществува количество *** дето ги чете.

13

Тръмп Президент!

преди 1 година

Тръмп президент!

12

Видял

преди 1 година

Тръмп се разболя, и след ден държа реч и каза че се е ИЗЛЕКУВАЛ!! НЕ ВАКСИНИРАЛ. Но как се е Излекувал за 48 часа - никой не казва! Ако някой разбере това е разковничето, не ваксините.