24

тТт

преди 1 година

Че вие много взехте бре, Зарков! Като ви гледам панаира на Бузлуджа, то там "червен" под 30-40 набор е като да видиш бялата лястовица!

23

Спеца

преди 1 година

Младо , зелено , затова приказва глупави недомислия!БСП е преминала през много перипетии и е оцеляла , така че тия драматични вопли като "последен шанс" са пресилени !

22

Анонимен

преди 1 година

Крумчо и сие съсипаха БСП! Добре се постараха и в тази кампания. Целта им е партия за лична употреба. Нинова изгони олигарсите, но върна партията вляво. Махнат ли я сега, на следващите избори ще имат проблем.

21

Анонимен

преди 1 година

Ми,да.Другарят Банев,Божков и други комунистически отрочета,треби чрез съда,тоя на БСП , да им се опростят греховете!

20

VladTepes

преди 1 година

БСП загуби най-достойния си лидер Михаил Миков с отлична юридическа и алкохолна подготовка.

19

Анонимен

преди 1 година

Зарков - потомствено комунистче не забило и един пирон в живота си и като всички комунисти единственото което умее е да плямпа празни приказки.

18

От доста време

преди 1 година

бесепето се управлява от една самовлюбена мено+пауза и верните и пуделчета. Доста циментови глави се отвратиха от това и се насочват към разните там копейки и псевдо генерали. Корнелка е мини вариант на ***+кин в пола - само тя е права и оставка не подава! Да им е жив и здрав националния съвет и още известно време да води стогодишната бабка. На следващи избори, корнелкиното бесепе ще драпа към чертата. Неоспорим факт - и по проценти и по реално подадени гласове.

17

Анонимен

преди 1 година

БСП трябва да вземе пример от Украйна и да престане да се страхува от геополитическата развалина Русия. България има нужда от лява партия която е независима от Кремъл. За съжаление такава партия за сега у нас няма.

16

Зарков ли!

преди 1 година

По нашия край във Врачанско с името Зарко кръщават единствено магаретата.

15

преди промяната

преди 1 година

Последен валс партио любма

14

Чичо Манчо

преди 1 година

Круме , от тези Национални съвети стигнахте до тук. То не бяха пленуми,конгреси , съвети, Бузлуджа , Шипка , Копринка и какво ?Правите се на много важни.Десет години Борисов ви млати само с една джипка, без вашите глупости. И сега спечели изборите , ама вие го не щете.

13

Анонимен

преди 1 година

Така наречените леви избиратели по-точно е да се каже избиратели мечтаещи за руско робство са 20-25% и тези проценти се разпределят между промосковските партии БСП, Възраждане и руския Възход. Каквото и да прави БСП може само да привлече избиратели от другите 2 промосковски партии. Единственият шанс на БСП да разшири електората си е да скъса с русофилството. Всякакви геополитически заигравания с Москва са губеща карта.

12

Пешо

преди 1 година

Асане не говори ,без да знаеш! Най- вероятно има много повече трудов стаж от теб, а да не говорим за интелект и много други качества! Дано да успее да се пребори, че Нинова съсипа БСП. Ако се беше дръпнала по- рано , можеше да имат по - добри резултати. Политиката им е най- социална ориентираната!

11

Дядо Соци

преди 1 година

След 30 години стана ясно че България няма нужда от социалистическа партия, а от социална.Да бяха си оправили поне името.Българска Социална Партия. Ама защо ли съм взел да им давам съвет. Те си могат.

10

Анонимен

преди 1 година

НЕ ЗНАМ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ (МОЖЕ БИ МЕТЕОРИТ ТРЯБВА ДА УДАРИ ПЛАНЕТАТА),ЗА ДА ОЗЪЗНАЕ ДРУГАРКАТА НИНОВА,ЧЕ ВРЕМЕТО И В БСП ИЗТЕЧЕ!

9

Анонимен

преди 1 година

И НАЙ-НАКРАЯ ДРУГАРКАТА НИНОВА ЩЕ БЪДЕ ИЗКАРАНА ОТ КАБИНЕТА СИ НА ПОЗИТАНО СЪС СТОЛА В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ,ЧИСТО ФИЗИЧЕСКИ ЩЕ БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ ТАМ...

8

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

БСП е там където трябва да бъде. Партията предизвикала всички фалити и финансови катаклизми на България няма място в парламента.

7

Анонимен

преди 1 година

БСП УДАРИХА ДЪНОТО И ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ЗА В БЪДЕЩЕ...И ПАК ОТ ПОЗИТАНО СЕ ЧУВАТ БАНАЛНИТЕ ПРИКАЗКИ:ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ,ЩЕ АНАЛИЗИРАМЕ,ЩЕ ПОГОВОРИМ,ЩЕ НАСРОЧИМ КОНГРЕС И РАЗБИРА СЕ СТАРИТЕ МЕРАЦИ НА НИНОВА ДА УПРАВЛЯВА.В КОАЛИЦИЯ БЕЗ КОАЛИЦИЯ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ВАЖНОТО Е ДА БЪРКАМЕ В КАЦАТА С МЕД!

6

Зозо

преди 1 година

Късно е чадо, мaндaлoтo хлопна :)))))))))))) Другия път при Трифонов :))))))))))))))))) Корни ще държи мандата до последно на 100%

5

Дядо Соци

преди 1 година

До Реалист 3 Хайде не давай съвет на БСП. Те си мислят че са на прав път , който ще се укаже без изход.