26

Анонимен

преди 1 година

Колко са недосетливи. Радев подкрепя само Копейкин. Него не критикувал нито веднъж, нали и според двамата юначаги "Крим е руски".

25

Дякона

преди 1 година

Вариантите ви за управление са като на разбита подводница - бавно и към дъното :D

24

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори ще гласувам за онези, които обещаят да забранят проруските партии със закон.

23

Анонимен

преди 1 година

За мен бесепарите са много по-безобидни от възрожденците. Макар и застряващи, повечето им избиратели са в голямата си част поне със средно образование. Което не може да се каже за недоучилите избиратели на Възраждане. Гастарбайтерският им вот ни вкара в това малоумие. Измислени патриоти - с едните лозунги живеят.

22

Анонимен

преди 1 година

Какви са изборните резултати в Крушовица?

21

Гуци-гуц

преди 1 година

БСП ще си отиде по Коледа, като много знайни и незнайни прасенца!

20

П.К.

преди 1 година

Кратко пояснение: ГАПС / FMS - ГЪВКАВИ, АВТОМАТИЗИРАНИ, ПРОИЗВОДСТВЕНИ СИСТЕМИ.

19

П.К.

преди 1 година

Червената мафи-отска групировка се раздира от вътрешни крамоли кой да води бащина дружина. Какъв ужас. Уволнената от собствените си партийни функционери за далавери, подкупи и корупция, бяха я инсталирали от пп лъжци-те и крад-ците за "вице" и "министър" на индустрията??? Тя, която не е чувала какво е шмиргел, да не говорим за ГАПС / FMS - успя да "изкачи" Българската Индустрия до висините на Европейските стандарти??? От това има ли по-голяма подигравка с нашата родна, мила индустрия???...

18

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

БСП не е в криза,а просто умря,благодарение на шпионите от Козяк и слугинята им от Крушовица.

17

Ап

преди 1 година

Откакто *** управлява БСП запада все повече и повече!!!Курнелчето да е спечелило някакви избори????Абсолютно никакви!Тая кикимора е ***,проста,алчна и гьон сурат!!Колко хора напуснаха партията---много.Тя пропъди всички кадърни,обгради се с *** и сега няма да подавала оставка???Сега ако не я махнат тая разсипница на следващите избори,ще води ,,бутикова партия,,

16

шопендар

преди 1 година

КОИ БЯХА ТИЯ БЕ,БСП.?.......АХАААА,ЧЕРВЕНАТА МИЛИОНЕРСКА МАФИЯ=---------ЛЯВАТА ЛЕВИЦА,ВОДА НЕНАПИТА

15

Анонимен

преди 1 година

Тая левица с лидер леля Корни си е чиста десница. Не се отличава по убеждения от ДБ и ПП. Нинова е изперкала и както я гледам, е вече съгласна и на министерско кресло в кабинет на машите на САЩ. Членовете на НС не знаят за какво са там и какво се готвят да правят. Добре че са старците на 70 и повече години, та все още я крепят. Станишев заряза и Нинова, и БСП да си трошат главите.

14

Карамелов

преди 1 година

Не сте в криза. Само губите почитатели. А те бягат към ,,Възраждане" и гласуваха за тях.

13

Реалист

преди 1 година

Ако ЕООД-Нинова не е в криза, значи Стрина Нина никой не може да я измести от стола. Настанила се е като Кук'у'вица в гнездото на Позитанският диспансер и така се окопала със слугинаж и партийни врътки, че няма отместване! Важното за партията е, че врътнаха някой друг трансфер до Дубай, а останалото е колко пенсионера могат да излъжат, че им пука за тях!

12

ОФ

преди 1 година

Разбира се , че БСП излиза от поредните избори, още по - узряла ,още по- укрепнала , още по- единна и това й дава правото в следващите избори да се нареди на първо място ОТ ДОЛУ НАГОРЕ - в абсолютна криза сте и не ставате за нищо, освен да си пълните джобо вете и да залъгвате малкото останали ви последователи - по-добре без вас !!!

11

VladTepes

преди 1 година

На БСП липсва най-достойният лидер Михаил Миков с отлична юридическа и алкохолна подготовка.

10

анонимен

преди 1 година

Изглежда на никоя партия не пасвате, за това на следващите избори ще се борите за шестото място.

9

Анонимен

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ!

8

Анонимен

преди 1 година

Гуцанов срещу Паргов.

7

Внимавайте с този..

преди 1 година

По план иска да обяви РЕФЕРЕНДУМ за Варненска народна република, която да влезе в състава на Русия на Путин...... Киро и Асен само с БСП искат коалиция......ДАНС- Мислете