102

домного ясно

преди 1 година

Докато имахора които да вярвят че има разлика между комунисти и фашисти/нац. СОЦИАЛИСТИ/ няма управия.

101

Много ясно

преди 1 година

Още ли не сте разбрали че "Отвън" не ги интересува какви са управляващите - "комунисти" или "фашисти". Важното е да слушкат. А тези етикети се слагат за да може електората да си мисли че нещо всъщност зависи от него.

100

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/112"Кумовете са Паси и Плевнелиев" - че кои други да са: Паси - спасител на БКП от лустрация и разпад и Плевнелиев - наследствен комунист и обещаваащ БКП кадър - комсомолски секретар и БКП член още в 3ти курс на ВМЕИ. Което потвърждава, че най-добрите атлантици са бившите комунисти факт.

99

Тик так

преди 1 година

Отново безпринципна коалиция и вече чао, чао хайде чао на евроатлантическия сатанизъм.

98

Анонимен

преди 1 година

Дано Вовата хвърли атома преди това!!!

97

Анонимен

преди 1 година

НЯМА ДА ИМА НИКАКЪВ СЪВЕТ ОТВЪН ЗА СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО! ТОВА СА ЛЪЖИ!

96

митко

преди 1 година

Първо Боко Тиквата и Пеевски-в затвора пък тогава правителство.Време е за справедливост,а не за безпринципни коалиции.

95

Анонимен

преди 1 година

До Дедо Този съвет е от Козяк! Вервай ми!! Вече са измислили кои са кумовете, кои са сватовете. Кумовете са Паси и Плевнелиев. Сватовете сега се харесват под крилото на губернатора! Айде честито щом се харесват младите да се вземат!! Андъмо?!

94

Дедо

преди 1 година

Този съвет от вън ако ще е от Русия,по добре да се изнасяме. Ииии последният Българин да загаси тока.

93

Анонимен

преди 1 година

Служебен *** и нови избори !ЧЕСТИТО ,.... ПАК !

92

Анонимен

преди 1 година

Моля всички депутати в Бг- НС да получават заплати , които да са колкото е средната работна заплата в България ...

91

Анонимен

преди 1 година

Томислав Дончев се ХВАЛИ , за ''големият ''резултат'' на герб . Но защо се излага , след като гласувалите са 25 % , при което заедно с не-гласувалите , за герб са гласувалЕ едва 8% ?

90

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов.. Ами , Ботев и Левски са СОЦИАЛИСТИ , защо ? Защото , за какво са се борили ---РАВЕНСТВО -БРАТСТВО-СВОБОДА --- , което НЕ Е ПРИСЪЩО ЗА КАПИТАЛИЗМА !

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89Явно не разбираш какво има предвид.Съвет да се състави правителство/а не кой да го състави/за да имат право на еврофондове.Иначе ще ги гледат през крив макарон.

88

Заслужаваме си ГО !

преди 1 година

След като българите не могат да управляват , както е било винаги , то много ясно че ОТ ВЪН ще ни управляват , защото неграмотността е най-големият враг на една държава , а в България ВСЕКИ 2-ри Е НЕГРАМОТЕН , но пък в НС всеки 1-ви се оказа неграмотен !По резултатите ще ги познаете , БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА , , строи ли се държава с такъв ''материал'' ? МЕРСИ !

87

Анонимен

преди 1 година

До: номер 103 "м да от къде ли ще дойдат тия съвети - да познаем от 3 пъти" Бе кой те лъже че ще има съвети бе??? Никой няма нищо да ни съветва, сами ще си затънем!!! Щот' сме тарикати!!!

86

Анонимен

преди 1 година

До Майк Помпео__АХ,МАЙК ПОМПЕО - ТОЛКОЗ ТИТУЛОВАН И ТОЛКОЗ НЕГРАМОТЕН. ПРИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ СЕ ОТВАРЯ КУТИЯТА,БРОЯТ СЕ БЮЛЕТИНИТЕ И СЕ ИЗЧИСЛАВА ДЕЛЪТ=БЮЛЕТИНИ ЗА ПАРТИЯ/ДЕЙСТВИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ. ЧАЛГА ПРИЯТЕЛИ СА ПОЛУЧИЛИ ПО-МАЛКО ОТ 4% ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ БЮЛЕТИНИ. САМО ТИ ЛИ НЕ ГО ЗНАЕШ ИЛИ НИ БРОИШ ЗА ЛИ-ЛА-ВИ МАЙ-МУ-НИ?!!!

85

Анонимен

преди 1 година

До Майк Помпео __АХ,МАЙК ПОМПЕО - ТОЛКОЗ ТИТУЛОВАН И ТОЛКОЗ НЕГРАМОТЕН. ПРИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ СЕ ОТВАРЯ КУТИЯТА,БРОЯТ СЕ БЮЛЕТИНИТЕ И СЕ ИЗЧИСЛАВА ДЕЛЪТ=БЮЛЕТИНИ ЗА ПАРТИЯ/ДЕЙСТВИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ. ЧАЛГА ПРИЯТЕЛИ СА ПОЛУЧИЛИ ПО-МАЛКО ОТ 4% ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ БЮЛЕТИНИ. САМО ТИ ЛИ НЕ ГО ЗНАЕШ ИЛИ НИ БРОИШ ЗА *** МАЙ-МУ-НИ?!!!

84

Анонимен

преди 1 година

Най-успешното си развитие България получава в периода след 1934 година, когато забраняват партиите и разпускат парламента...

83

Анонимен

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ Е СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО С МАНДАТЪТ НА ГЕРБ-СДС ОТ СТЕФАН ЯНЕВ- БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД, С БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА!!! ВСИЧКО ДРУГО Е ДОСАДНА АГОНИЯ. СЕГА ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ БОРИСОВ Е ДОСТИГНАЛ ДО НИВО НАЦИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ !!!