16

От народа

преди 1 година

Майката им *** на англичаните. Да ни върнат златото в резерв, което са ни взели през 90 години. А тези българи, които са го позволили . Те знаят кои са, ще бъдат поставени на кладата, само да се върнат тук на почивка, или за нещо друго. Да, запада и тази демокрация не донесе нищо хубаво за България. Тук почнахме да крадем поголовно, вместо да произвеждаме и да се развиваме. Но доброто винаги побеждава злото, така че съм оптимист. Да бъде!

15

Анонимен

преди 1 година

И не само на газ. И не само във Великобритания.

14

ром

преди 1 година

пък аз съм си приготвил гуми за две зими и ми дреме за англия

13

gg

преди 1 година

Интересно, при положение, че Великобритания не купува газ от Русия, а си я добива в Северно море.

12

Анонимен

преди 1 година

всичко зависи от температурите тази зима,ако е мека - добре, ако не е ...........

11

Анонимен

преди 1 година

Двама олигарси. Лондон. Спят на улицата. Единият казва. Замразени банкови сметки, няма пари в кеш. А ти. Ами вчера сутринта забравих да спра газа и отидох на работа. Леле, пожар ли. Нее, банката продаде апартамента, за да плати сметката

10

Христо Христов

преди 1 година

До Таняб/7"Не знам що се отказват от АЕЦ" - щот им беше скъпо да построят нови АЕЦ-И.

9

Христо Христов

преди 1 година

Русия не е прекъсвала доставките. Западът не искаше руска газ. Отделно, някои се надяваха че островът ще се оправи без внос на газ. Явно са си правили сметките по демократически - с лозунги и купонни системи.

8

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега пак Русия виновна. Колко газ са внасяли изнгилизите от Русия? Нямат ли си други доставчици, че от лошата руска газ внасяли и те.

7

Таня

преди 1 година

Не знам що се отказват от АЕЦ. По-евтина енергия не съществува.

6

Иво

преди 1 година

Да са опрааат, нема ги мисля

5

Щерю

преди 1 година

Без евтини вносни ресурси и ниско заплатен труд от наемниците от Изтока - бързо изчезва митът за богатия и преуспял Запад. Ако Демокрацията е процъфтявала от експлоатацията - кое й е толкова демократичното?

4

Видял

преди 1 година

Англичаните не ги мислете. И те не ни мислят нас. Карат си Бентли-тата вечери от по 2000 човека балове, пиршества, имат ток за зимата няма страшно. Те владеят и 1/5 от земята имат "бивши" колонии които ги хранят също. На няколко континента са им паричните знаци. Имат ток ;) И къщи за по 1-60 милиона паунда ...ще изкарат зимата..!

3

Пен

преди 1 година

Е , щом внасят малко газ ,защо да има режим на тока ? Или просто да подготвят хората ,че ще става по-зле ? Или медиите подготвят нас ?

2

Анонимен

преди 1 година

Къв недостиг, нали американски танкери са налазили Европа? А и англичаните газ от Русия не купуват. Къде им изчезна газта?

1

Анонимен

преди 1 година

Перки за ток нямат ли си достатъчно? Ако нямат, значи трябва на всеки инглиш да му се монтира перка на главата, така тока винаги ще е с него.