176

Анонимен

преди 1 година

абе когато Русия превземаше тия села защо ги нямаше на уикипедийната карта а сега като ги освобождават възникват... явно руснаците са основали нови села дами и господа медийнифейкаджии хахаха

175

Анонимен

преди 1 година

Руската олигархия според Иво Христов предава четата отвътре, защото мобилизацията на русия не е необходима а се прави за социално напрежение. Армията им редовна била от пет милиона, а правят спец операция със 150 000, при което другата армия не воюва, а набират запасняци... олигархията е прозападна и антинародна, предимно от еврейското малцинство... Иво Христов.

174

Анонимен

преди 1 година

ТЕ АКО ЗНАЯТ ЗА КАКВО ВОЮВАТ ЩЕ ОТКАЖАТ ДА ВОЮВАТ. ДОБРЕ СА ЗОМБИРАНИ УКРОПИТЕ... КАТО МАКЕТАТА, ОСВИРКВАТ ХИМНА НА БАБА СИ И ДЯДО СИ ПО ДУМИТЕ НА СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ.

173

Анонимен

преди 1 година

"4 нови субекта влизат в РФ.....а вий си плюйте Русия , нещастни ***." Ама кажете им на украинците те явно не знаят

172

Ръца Пръца Шлезинжер

преди 1 година

Соросиодната пропаганда бълва гнилоч ....и промитите мозъци цвилят в умиление. 4 нови субекта влизат в РФ.....а вий си плюйте Русия , нещастни ***.

171

Анонимен

преди 1 година

Това, което се случва в Украйна в момента е разширяване на гробищата пичoве... Иначе всеки да си вярва в това, в което иска! :)

170

Анонимен

преди 1 година

Копейкин да отива на фронта да си заработи комисионните от Кремъл!

169

Барбекюто започва ..

преди 1 година

Г-н Химарс вече подготвя руските прасета за "голямото плюскане"

168

Куку

преди 1 година

Глиги на първа линия ли е, или се върна при мама и тате?

167

Анонимен

преди 1 година

Ляво и дясно кроше край руската граница и край морето.

166

Факт

преди 1 година

Десният бряг на Днепър все още е руски само защото украинците се опитват да заобиколят Херсон от север и да принудят рашистите да се изтеглят. Правят го за да не си жертват хората излишно, а и се прави координирано с операциите на Север и Център. Например, преди да атакуват в Лиман, руснаците прехвърлиха тамошните войски на юг да пазят Херсон, което много лесно осигури на украинците даже превъзходство в танковете.

165

Solar Power

преди 1 година

До 321: Ами бобито е такъв той все още вярва за кораба Масква :) Хехехе... русофил какво да го правиш. Интересите на русия за тях са винаги преди БЪЛГАРСКИТЕ ... ЛЕВСКИ и БОТЕВ ни предупреждаваха точно за това !

164

Анонимен

преди 1 година

До Боби: Там ще си и останат: Ukrainian military liberated Arkhangelske, Starosillia, Velyka Oleksandrivka, Davydiv Bor in Kherson region. :) Нека пострелят на воля. Може да избият над 900 украинци. Поне така се пише по каналите (руските). Освен да събаряте панелки и да убивате баби и деца друго не можете. Жалко руски бандюги нацедили се на територията на чужда държава ...

163

Анонимен

преди 1 година

До Боби: Я кажи една лъжа на Зеленски :)

162

Анонимен

преди 1 година

До запознат 181: Там ти е грешката :) Четеш само руски сайтове и в крайна сметка си излъган както винаги. Там се пише това което е удобно на Путин :) Ххехехе

161

Асен

преди 1 година

Както бе написал скоро един наш историк: в историята все пак има справедливост:)Русия тръгна на една безумна война срещу един братски народ с някакви безумни доводи, като мислеше,че светът ще й повярва и ще се възхити на руското оръжие, както през ВСВ...Вместо това "братушките" затънаха в Украйна и се покриха с позор...Неведнъж съм писал: някогашната ни освободителка, която някога уважавах, се превърна в едно средновековно посмешище

160

Анонимен

преди 1 година

До НАПРЕД-НАЗАД - Андрей Мароченко пише глупости също като ТАСС за кораба москва. Ти нямаш ли 2 грама логика ??? Вземи и си пресметни как руските блогъри пишат,че сбиват по 20 украински танка на ден минимум и избиват минимум 300 човека. Нека сметнем танковете. 20 х 30 дни х 7 месеца = 4200 танка ! Толкова няма и русия приятел :) хихихихихи. Ама сте дървени философи. Просто си отворете очите ! ЛЪЖАТ ВИ ! Така лъжеха и предните фашисти (Хитлер) през ВСВ

159

Антикомунист

преди 1 година

Няма начин да се върнем назад. Строителството на "светлото бъдеще" у нас отдавна свърши...

158

Хайде

преди 1 година

...да се разберем, воюват европейски руснаци, срещу азиатски руснаци...! Кой на кого трябва да помага! Отделен въпрос, че и тука някои си мечтаят за власт, от азиатски тип! Да дойде някакъв Самодържавец с някакво кранче ,и да ги назначи пожизнено! Всички ги знаем кои са!

157

Свети Марко Тотев

преди 1 година

Защо статиите за войната в Украйна не са придружени с географска карта на която да се вожда коман стая ! Гайди с Гайди .