126

Emigrant

преди 1 година

До Лаврентий, Аз съм емигрант на запад,а ти виждам,че си емигрант в Рашистан?!Ти какво право имаш да определяш съдбините на България?!Смятам,че имам право да не допусна сто годишни партии и такива рублофили като тебе да продължават да съботират Родината ни!В чужбина съм по неволя,макар че не ти дължа никакво обяснение!Такива безполезници като теб не могат да излязат на запад,защото сте отгледани на БКП яслата и сте свикнали да живеете от далавери и службички на държавната хранилка!Затуй плюете!!

125

Честито Българи

преди 1 година

току-що на ПресКонференция, Борисов се Прегърна с Всички - нямало да бъде Депутат, Министър или Премиер, само и само да Имало Правителство за да се Борим със Злото от Изток - Путин! Сигурно и Мобилизация ни гонвят!!

124

Анонимен

преди 1 година

Извинявай Баце , но икономическите ЩЕТИ , са от герб !За 13г. , дългът на хазната стаНА 38 милиарда , ЗАРАДИ КРАЖБИТЕ НА герб И ШАЙКАТА ИМ .Какви са резултатите от управлението на герб : БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА !

123

Анонимен

преди 1 година

...общо взето добре описано какво се случва, доста безпристрастно даже...

122

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Emigrant -радвам се за теб! Личното ми мнение е, че тези които сте си избрали житие и битие извън България не трябва да имате право на глас. Няма защо човек който живее другаде, плаща данъци другаде и гради живота си другаде да ви налага мнението си как да се управлява България. Колкото по малко от вас гласуват - толкова по добре. Най добре - никой. И не разбирам "Радини вълнения" на субекти които "много обичат" България но не са стъпвали тук от 30 години. Благодаря, няма нужда!

121

Анонимен

преди 1 година

Дедо Бошо гледа Лошо.Показва кучешкия зъб.Добре,че има зъби,защото наборите му са с ченета,ако могат да си го позволят.

120

боко

преди 1 година

поредна доза милиарди чакат чудят се как да се наглсят сега на трапезата с шиши

119

Emigrant

преди 1 година

Как да им гласуваш,като дори физически не ти го позволяват?!В неделя бих 240км път да гласувам в Севиля.Оказа се,че СИК е установена в центъра на средновековната част на този град!Преминах бавно и тържествено покрай БГ знамето и по тесните,средновековни улици,по които нямаше място да се паркира и колело,се изнизах след около 40 минутно въртене в търсене на място да паркирам, от центъра на градът.Не мисля,че много народ е гласувал в тази СИК,тъй като в радиус от 5км,нямаше място игла да вкараш?!

118

Анонимен

преди 1 година

ДО КОГА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С НАЙ-ТОКСИЧНИТЕ ОТ ГЕРБ?? КОЛКО ГОДИНИ НИ ПОГУБИХА??? ПРОТЕСТИРАМЕ, БОРИМ СЕ СРЕЩУ ТЯХНАТА НАГЛОСТ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ. ИСКАМЕ ДА СИ РАБОТИМ, ВСЕ ЕДНО НЯМА ДЪРЖАВА, ПИСНА НИ ОТ ГЕРБАВИЯ ХАОС!!!!!!!!!

117

мунчо

преди 1 година

само човек познаващ кухнята и генезиса на българския 32г преход,може да отговори точно и да даде полезни съвети за бъдещето, като за начало няколко осъдени ефективно мутро-капиталисти ще имат много добър възпитателен пример,но затова трябва да се пита настоящия бездействащ прокурор!

116

Радослав

преди 1 година

До gogo: а и точно за това написах милионите граждани, защото не искам да обиждам съгражданите си като ги обвиня, че са гласоподаватели за това нещо! Иначе по официална стъкмистика сме 6.5 милиона, реално към 5 милиона граждани. Това отговори ли на въпроса ти? Прави разлика между гражданин и гласоподавател.

115

скоро

преди 1 година

площадите ще са пълни, ама какво ще искат и от кого, не е много ясно

114

Радослав

преди 1 година

До gogo: ти да си чувал за ирония? Избирателите на Герб са 8.7% или малко над половин милион и това с процентите напомпани от машините на Мадуро както казват герберите. Тоест реално за бойко и компания са гласували само родата им.

113

Анонимен

преди 1 година

Така е старче, искаш а не можеш. Ади в пенсийка старухо , пусни младите напред , не ги задушавай със старческите си "аромати"

112

gogo

преди 1 година

Радо, колко са милионите избиратели. На Тиквата, и изобщо

111

Анонимен

преди 1 година

ДПС - най-българската партия

110

Радослав

преди 1 година

Гласоподавателите не искат извинения! 1/4 от гласовете са за първата политическа сила! Тя има ангажимент пред милионите граждани да състави правителство, да си гласува кворума, да има готов министерски съвет! Бойко да не се крие в джипката, а да хуква с папката към президентството! Как, защо и какво гражданите не ги интересува, ангажимент на първият е да състави правителство иначе ще счупи държавата, ще срине демокрацията и ще предаде милионите гласоподаватели!

109

Анонимен

преди 1 година

Американците го държат с компромати.Сега ще се прави на евроатлантик-по католик от папата.Време е и Герб и ПП да отидат на бунището.Продажни марионетки.Не ни трябват и партии,които ни тласкат към Русия.Трябва ни Българска партия,само българска,толкова ли няма как да се появи такава?

108

<3

преди 1 година

БОЙКО + ДОГАН = ВНЛ

107

Нов Слоган

преди 1 година

ГЕРБ - Редим Хаос след хаос! Грабим Европари Рекетираме и Бием (ГЕРБ)