18

Какъв е проблема?

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС и Възраждане имат мнозинство. Именно техните гласове свалиха парламента на ПП. Сега като знаят как по-добре да управляват, да го направят. Късмет им пожелавам, особено през зимата!

17

Обективно

преди 1 година

Поведението на ПП е Детинско. Инфантилно и НЕдържавническо мислене. Твърде голямо ЕГО. НИТО ВЕДНЪЖ НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ КАЗА, ЧЕ МОЖЕ БИ И ТЕ ИМАТ ГРЕШКИ. НЕЕЕЕ! ВСЕ ДРУГИТЕ ИМ ВИНОВНИ!!! А ТЕ - УМНИ ПРЕКРАСНИ И КРАСИВИ! САМОВЛЮБЕНИ НАРЦИСИ! НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО! ПФУ!

16

Анонимен

преди 1 година

Сърдете се и на Славчо,който прецака 3 парламента,а сега се заканва за още.

15

Анонимен

преди 1 година

Герб 10 години разделяха народа на наши и останалите! Не си с тях ,няма работа,няма нищо завзели всички общини и пълно вътре с техните калинки,ето от къде идват гласовете им!Другите бяхме принудени да напуснем България,за да живеем нормално!Крадлива партия е Гепи,затрихте България!

14

Майна

преди 1 година

КОРУПЦИЯТА Е СРЕД ВСИЧКИ ПАРТИИ, НО НАЙ- ВЕЧЕ В УПРАВЛЯВАЩИТЕ, НЕЗАВИСИМО КОИ СА ТЕ, ВКЛ. И ПП, И КОЯТО И ДА Е ДРУГА. КОРУПЦИЯТА НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА ЕДНА ПАРТИЯ.

13

Анонимен

преди 1 година

Този път народа да се сърди на себе си.Щом си останаха в къщи и не излязоха да гласуват,резултата е логично такъв.Но ако има нови избори,при същата активност,може и ДПС да ни управлява.

12

Анонимен

преди 1 година

Aмepиka зa Бълrapия xapecвa тoвa...

11

Анонимен

преди 1 година

Аз го казх още преди година и половина румбата ще рули до края на мандата си

10

Татооо

преди 1 година

Хах жената е депутатка аз продавам наркотици в Стара Загора . Евала на Възраждане !!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Еми ще се разпадне.Докато ние викахме мутри вън,те влязоха вътре.

8

Анонимен

преди 1 година

Глупости! Дестабилизиращи са всички,ПП не е сам в това .

7

:)

преди 1 година

Кабинетът беше свален от гласове на ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане. След изборите може спокойно да се направи коалиция ГЕРБ, ДПС и Възраждане, ама не го правят. Защо? Бойко къде е?

6

И

преди 1 година

Кажи Стойчо, ще има ли бунтове........ще има ли нужда от вас /политолози и социолози/ и прочее хора, които така си изкарват хляба, ако народа се втурне и пребие вдичко. А, дали ще станеСтойчо?

5

Анонимен

преди 1 година

Ако това със служебните кабинети продължи достатъчно дълго, доста ушеви и други видове лапачи на държавна хранилка,ще закъсат с вноските по кредитите. То с една заплата не става кредит да се плаща, ипотеката на леля, есовицата на баба,лов , риболов,две вили,три пъти на море за по две седмици,два пъти на планина за по десет дни. Глад ей,съсипаха я тая държава.

4

Аз

преди 1 година

То най добре е да има разпад на народното събрание в буквалния смисъл.

3

Пп - новото и т.н

преди 1 година

Пп са новите и т.н. Все недоволни, сърдити на народа, сърдити на останалите партии. А с немалък %. Как да стане управлението? Но нека не забравят, че и Слави беше с 25+%, но народа му показа, че така не може. С тях предстои да стане същото. Аматьори големи.

2

Стара Загора

преди 1 година

След като депутатка стана Съпруга на Нарко Производител и се правят на Възрожденци !!!! То аз в политика Българска не Вярвам !!!!

1

:)

преди 1 година

Айде сега. Който е свалил предишното правителство, сега да съставя ново! Това е!