26

Пенсионер

преди 1 година

Тази става за наследник на Путин. Миролюбива е и доста смела.

25

Анонимен

преди 1 година

Колко тъ .па трябва да си, за да хулиганстваш така. Значима за ден, а после, сигурни доходи няма. Бъдеще на детето, няма. Семейство, няма.

24

Анонимен

преди 1 година

Кифла, решила да блести като хулиганства, защото за друго няма мозък. Отишла е при поръчителите в Украйна. Няма да иде пак в Германия, там трябва да работи.

23

До 21

преди 1 година

Руските тррроллове съдят за другите по себе си. Не разбират, че другите имат различни цели в живота!

22

Анонимен

преди 1 година

Укрите са майстори в ползването на жени. Вовк, овсянникова. И техните щерки. Ако тук някой избяга от домашен арест, следва общодържавно издирване и задържане под стража.

21

Кремлинский Чикатило

преди 1 година

Престъпника се намира в Кремъл него трябва да издирват а не злощастните поробени руски журналисти.

20

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е ПРОИЗВОЛЪТ НА САТРАПА СРЕЩУ ДОСТОЙНОТО ГРАЖДАНСКО ПОВЕДЕНИЕ НА МАРИНА ОВСЯННИКОВА!!! НЕЩО КОЕТО Е ХАРАКТЕРНО ЗА РУСКАТА САТРАПИЯ!...

19

Анонимен

преди 1 година

На 44 мамаша има една цел. Да омъжи по сметка щерката и си осигури бъдеще. Дотогава, като всяка укра, ще е на витрина в Амстердам.

18

Анонимен

преди 1 година

ПРосто да попитам - а някой журналист в САЩ да направи нещо като нея? Ааааааа, не те там са наядени *** и не им пука кого трепят САЩ. Важното е те в САЩ да си плюскат спокойно.

17

Ей!

преди 1 година

Да я търсят в пристанищните барове на Хамбург! Заработва...

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 "Усещате ли колко много сатрапи има по българската земя, които подкрепят Путин." В България винаги е имало широки маси примитивни бедняци, които винаги са чакали възможност да си "отмъстят" за бедността си на всички останали. Естествено, за нея те винят другите и само другите. Те никога не носят никаква отговорност за положението си. Така си оправдават пороците - с другите.

15

IM-дртiйУАЙТBoY!

преди 1 година

Става все по-осезаемо и чувствително актуално, че колкото по-далеч е от Масква-река даден умен прозорлив интелигентно надарен, талантлив и интелектуално високо-развит даровит творец, човек, писател, журналист се намира, толкова по-голям е шансът да оцелее в този свят ... далече от дивите снежно-бели сибирски полета, където червената върхушка на ПYTiH натири и унищожи толкова много качествени русские люди и лидери...

14

М

преди 1 година

Красива и интелигентна жена. Дано е избягала от Мордор

13

Анонимен

преди 1 година

Ако е жива, ското ще я намерите да лае по СНН или Дойче зеле.

12

УжасТ

преди 1 година

Дано да е жива жената. Защото като знаем методите на Рашките, вероятно вече е в "Отвъдното".

11

Анонимен

преди 1 година

Усещате ли колко много сатрапи има по българската земя, които подкрепят Путин.

10

Анонимен

преди 1 година

Дано да е в странство, иначе в Русия за нея вече няма живот.

9

Мъката жужева

преди 1 година

Ееех, кървавото сатрапче се опитваше да се прави на "демократ" за да изживее садистичния си цинизъм отново: първо я глоби, след това я глоби с повече, и след това я постави под домашен арест, да му е на разположение, за да се позабавлява докато я гледа как се мъчи докато я хвърли в панделата за 10 години. А тя да вземе и така да му развали жалкото представление. Язък, че хвърли толкова усилия, а можеше директно да я опандизи, сега нямаше да е позеленял от злоба, че вече не може да издевателства

8

Мракобесие

преди 1 година

Критиците на на путин са врагове на народа! Руско средновековно мракобесие!

7

Анонимен

преди 1 година

Всички бягат от рая на путларанчето. Никой не иска при кремлинското психопатче.