8

БАНко

преди 1 година

БАЙДЪНЧО НАПРАВИ ЛИ НОВА ЗАПЛАХА , КАКТО ПРЕЗ ЯНУАРИ ??? АМЕРИКАНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ ПОКАЗВАТ КЛИПА С ИЗКУФЯЛНИКА И ВЪПРОСА НА ЖУРНАЛИСТКА - ЗАЩО ЩЕ РАЗРУШИТЕ СЕВЕРЕН ПОТОК , ТОЙ Е НА ГЕРМАНИЯ ???

7

анализатор

преди 1 година

До: номер 2 (Адмирации) И как си представяш че ще стане това бе, тyлy.п???!!! Във Швеция има социализъм ако не знаеш - шведите толкова се уплашиха от СССР, че сами си построиха социализма! Така че не е нужно да ги нападат.А пък няма и да се получи: Швеция е НАТО!

6

Анонимен

преди 1 година

Руските гадове ще правят мизерии постоянно.

5

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че е саботаж, и то доста са се постарали - тръбите са толкова здрави, че за всяка дупка са били нужни поне 100 кг тротил. От саботажа най-много печелят американците така, че почти 100% сигурно е че те са го направили.

4

Анонимен

преди 1 година

"течовете по "Северен поток", за които има подозрение за саботаж" ----- леле леле леле.. имало подозрение... абе тия еврожеендари нещо т..пи ли са или на т..пи се правят??? И не е нужно човек да е джо-дименцията за да се сети, че вече всички тръби в района са минирани и копчето ще бъде натиснато при нужда. Та вместо да си играят на стражари и апаши, да пращат водолазите и роботите и да оглеждат всеки един метър тръба за ранни коледни подаръци от кравааарите!

3

Анонимен

преди 1 година

"че ще получи помощ от Великобритания, Германия и Франция за целта."_____Явно наистина не искат взривове на тръбите си щом не са поканили САЩ.

2

Адмирации

преди 1 година

Грешките на Русия, след втората световна е, че не взеха скандинавските държави, а те в момента са много проблемни! Тези малки по население, но големи териториално държави, трябваше да са руски, но никога не е късно, общото им население е колкото Москва

1

Пен

преди 1 година

НАТО ще ги пази, спрете спокойно:))