86

Стоф

преди 1 година

Доста несъстоятелен коментар на Костов. Герб бяха първата политическа формация декларирала категорично отношение против руската агресия в Украйна, помощ за Украйна и следване на евроатлантическата ориентация на България, за да се внушава коалиция с участие на 'възраждане'. Кирил Петков и правителството му показаха единствено инфантилна дебилност и наглост. Да се очакват положителни промени от такива лица е напълно невероятно. Заявените позиции от Герб са най-разумните чути.

85

анализатор

преди 1 година

До: Стойне от Чукурово Знаеш ли че всъщност си абсолютно прав! В повечето западни демокрации съществуват партии които всяко дете в предучилищна възраст може да преброи на пръстчетата на едната си ръчичка! В САЩ това са само две партии. Има и още разбира се, но те са маргинални. Всъщност когато Хитлер идва на власт в Германия, тогава също са се нароили безброй партии, а той печели изборите с обещанието че ще ги ликвидира всичките! И го прави... за нещастие. Да си вземем поука!

84

Анонимен

преди 1 година

значи работата ще стане, този няма никакъв поглед върху нещата.

83

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Че се скинем от гордост!? Нема страна на тойо Свет дека да имат толкова партии,сдружения,организации и агитки....Начи тва е мнооо голема гаранция и доказателство че у нази има ткваа демокрация...Западо барабар с САЩтисаните да земат пример от нас и да си разшират демокрациите оти нема да ги признаем за културни страни и демокрации....

82

анализатор

преди 1 година

Жалко, че такива качествени и интелигентни хора като Иван Костов се отказаха от политиката. Но това не е изненада - за кокала се натискат само най-големите отпадъци на човечеството, умните стоят настрана и си гледат собствения бизнес!Жалко за България, но "мат'рияла" си го заслужава пожарникаря от Банкя! Да ви е честит!

81

отпадък

преди 1 година

костов, с малко К, ние ти вярвахме! Ти предаде цялото демократично общество! Скрий се някъде заедно с шайката останали ученици!

80

Кмета на Бургас

преди 1 година

Този бразилец още ли не е в затвора?

79

Анонимен

преди 1 година

МАВЪРЪТ, КОЙТО ПОСТАВИ НАЧАЛОТО НА ГРАБЕЖА НА БЪЛГАРИЯ ПАК ИЗПЪЛЗЯ НА ПРИПЕК, КАТО ЛАКОМО СЕ ОБЛИЗВА!!!

78

Анонимен

преди 1 година

Костов пак е разгневил крадците. Отново са получили тремори.

77

Лаврентий Берия

преди 1 година

Въпреки, че такива като Иван Костов са за затвора съм напълно съгласен тук с анализът му!

76

Анонимен

преди 1 година

Глупости приказва тоя . Според мен герб - дпс ще се коалират с БСП . Нинова за власт е готова на всичко . Ако стане заверата и ДБ ще искат да седнат на държавната софра . герб - дпс имат над 100 дупитата а БСП имат 25 ;)

75

Щирлиц

преди 1 година

Главният приватизатор май е огладнял.Ние обаче му помним "заслугите"....

74

Бойкоеб

преди 1 година

Мавъра го напъха на Бойко;))) Всъщност, това е един доста евроатлантически кекс;)))

73

Анонимен

преди 1 година

Никакви надежди нямам за - бг щом ваньо не е в затвора все още

72

Анонимен

преди 1 година

До анализатор 95 Визията им е проста, директна и лесна за схващане. Най-общо може да се обобщи по следния начин - тия партии нямат никаква идея какво е конституция, разделение на властта, каква е работата им като парламентарни партии и каква им е работата като кабинет. Мислят си, че изборите им дават право на 4-годишна диктатура, в която могат да правят, каквото си искат и това е. Пълни нещастници. Сигурно е само, че съдебната власт трябва да стане роб и придатък на изпълнителната.

71

Анонимен

преди 1 година

Мразите го Костов ама след Костов без значение кой е на власт, царе, князе, тройни коалиции, комунисти, бойковци, кировци и т.н. ръста е подобен, дълга е подобен и т.н. и т.н. Тоя им написа политиката, а тия само следват сляпо и се карат по между си. Всичките в крайна сметка едно правят - каквото Костов почна 97ма и това е.

70

анализатор

преди 1 година

"Не ми е ясно коя партия къде застава по въпроса дали да бъде свален и поставен под търсене на наказателна отговорност Иван Гешев"Ами Костов, ясно е. Така виждам аз нещата - Кирил Петков, Христо Иванов, дори Корнелия Нинова, макар под сурдинка, всички са единодушни, че Иван Гешев не просто трябва да бъде свален от власт и съден. Те имат визия за институцията "Главен прокурор" - за в бъдеще изборът на главен прокурор и цялата структура около него трябва да бъде съвсем различна!!!

69

Анонимен

преди 1 година

Костов е прав. Каза умни неща

68

Анонимен

преди 1 година

Костов е най- умният политик от окупирането на България през 1944 г от азиатските варвари до сега!

67

Анонимен

преди 1 година

Май крайната цел на сценария от ушанките е да остане гАзолизеца РадеФ!