42

1212

преди 1 година

Ако си мързелив, мазен, угаждач, подмазвач, подъл и безскруполен тип, може и да се издигнеш но някакво ниво. Ако бачкаш в никакъв случай. На всеки работодател му трябва бачкатор.

41

Анонимен

преди 1 година

Живея в ОК и истината е, че стандартът дори и да е по висок в сравнение с БГ, не бих казал, че манталитетът е по различен на работодателите. Изкарал съм Магистратура Инженер + квалификации за продажби, мениджмънт и какво ли още не, и работодателите все още се дърпат да повишат заплатите на служителите въпреки инфлацията. Да, в БГ може да е нисък стандартът, но поне човек може да си позволи да си наеме апартамент сам, а не да живее в стая както е в ОК. Изводът, е че навсякъде е едно и също.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 - Аз пунсах. Къде ме е германската заплата?

39

Анонимен

преди 1 година

Какъв г л упав виц най-бедната страна в ЕС стрсхотни условия има ама за едни олигарси само

38

Летище София

преди 1 година

Стотици хиляди хора в работоспособна възраст са напуснали България, защото тука има много добри условия за кариерно развитие и високи заплати, нали?!

37

Анонимен

преди 1 година

глупости на търкалета

36

Ленка

преди 1 година

Бориславкина шъ въ опрай.

35

А бе

преди 1 година

Не се излагайте, нито един специалност не е осигурен с работно място. То фирмите нямат работа.

34

Анонимен

преди 1 година

Има ли палави програ-миски

33

Анонимен

преди 1 година

в ИТ-то ажайла е голям скръмб, само лаф мухабет и хоп кинтите пристигнали

32

?!?!?!

преди 1 година

Кариерно развитие има, но заплати няма !!! Всеки път и навсякъде ми вдигат задълженията и правомощията и разправят , че са доволни от работата ми и сега съм на това ниво на заплатата , но след някоя и друга година това ще се промени ... КО - НЕ - Некст ДЖОБ ?!?!?!

31

Имам свободни

преди 1 година

Места за оператор биологична единица. С вишу и 5 г. стаж. С предимство синове на дисиденти. За софиянци и колиба.

30

Занаяти

преди 1 година

Няма ли занаяти като - тругари ,фрезисти , шлосери , заварчици , арматуристи ,кофражисти .... Значи НЯМА ИКОНОМИКА И НЯМА НИЩО .НО за сметка на това такива дето се събличат в скайпа бол .......

29

Анонимен

преди 1 година

До Програмист - 30 бона, ама в рускирубли или индийски рупии?

28

Анонимен

преди 1 година

"От 16 годишен работя без никой да ми помага. Всяка година изкарвам по 2-3 квалификации за да поддържам темпото и заплата от 7к за мен не е никакъв проблем." - И какво? Бизнес дрон, деот не спира да учи и бачка! Да си жив и здрав. П.П. - Аз също изкаравам висока, дори по-висока сума, без да се трепя от 16 годишен и квалификация не зъм икзрвал от 2017-а.

27

Анонимен

преди 1 година

До Кръстьо 24 -От чужбина? Хахах - не смеят! Знаеш ли защо? Защото те знаят, че ние знам, как, по колко и ЗА КОЛКО се работи в чужбина. Един директно ми каза "Ми ... моето момче (на 29 съм ...), аз ся ще ти дам тея пари, дет са бая пари, ама ако ти писне ... Ше се врътнеш и айде у чужбИНТЪ, нали! Как да стане това? Ко прайм?" - Иначе Главен изпълнителен директор ...Жив селянин, дето трябва да оре с мотиката някъде, ама пусти му мутренски връзки ...

26

Mersi

преди 1 година

Особено интересни са следните професии:Оператор в кол център, Инфлуенсър , PR, Продавач консултант, Магазинер, Агент недвижими имоти и т.н. Очаква Ви невероятно кариерно развитие..

25

Анонимен

преди 1 година

До 23 - Важи са много маълк набор в т.нар. ИТ - програмисти с редки умения, разни HR-и, попаднали в точната компания (шотооо ... може да подпанеш на 800 лева стажи 1400 лева заплата, можеш да подапнеш и на 4400 заплата) и некви дизйнерчета, дето полудява направо ...

24

Анонимен

преди 1 година

Баси лъжата. Поредна. Тоя сайт само фейкове.

23

Кръстьо

преди 1 година

Колкото по-лошо образование - толкова повече възможности за кариера ? До кога и до къде ? Дали няма да назначат някой от чужбина, защото тук кадрите са неквалифицирани ?