32

Реалист

преди 1 година

След 1989 година няма центристки и леви партии сред значимите партии в България. След 1989 година БСП вече не е лява партия, а най-дясната от значимите партии. Пред БСП има две възможности - да стане лява партия или да продължи да е дясна партия и да отпадне от парламента в обозримо бъдеще. Засега там върви второто и тези само 232947 гласа сега за БСП, още ще намаляват.

31

Анонимен

преди 1 година

Не оставката НИ, а оставката ТИ, гуцо!

30

Анонимен

преди 1 година

Как се взема от *** мас и от Нинова власт? С нож

29

Анонимен

преди 1 година

Проблема на тази партия е, че тя няма никаква визия за това какво трябва да се прави в България. От една страна действат като прозападна партия, защото от там идват паричките. От друга, тъй като голяма част от електората им е проруски и антизападен, се правят на много леви и проруски. Но казано е отдавна - който се опитва да стои на два стола, пада на земята. А също: Можеш да лъжеш всички за кратко време, можеш да лъжеш малцина постоянно, но не можеш да лъжеш всички постоянно.

28

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

КАТО ГЛЕДАМ КВО СТАВА С БСП И НИНОВА ---МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ПОЧВА ДА МИ ХАРЕСВА....ХА,ХА,ХААААА....

27

а тая

преди 1 година

като дето крьнка и тянямаме като

26

и

преди 1 година

да усвоят 4ужд труд

25

БРАВО НИНОВА

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА ИМАШЕ НУЖДА ОТ ЕДНА "ЧЕВЕНА БУТИКОВА ПАРТИЯ"----За да ви показваме начужденците --"що е то комунист" , като музейна и историческа ценност!

24

а

преди 1 година

кои ви е виновен 4е било скьпонали си гласувате

23

Анонимен

преди 1 година

Давай Нинче с теб сме,дръж здраво фронта, събори я тая партийка до 3 % !!! Имаш пълната ми подкрепа

22

Анонимен

преди 1 година

Тая жена съсипа партията да си понесе отговорността

21

Ученика

преди 1 година

Началника е долу...

20

Анонимен

преди 1 година

ПРИ ТОЛКОВО КЛОНИНГИ КАКЪВ РЕЗУЛТАТ! КОЦЕТО ДЪРПА БЕЗЗЪБА ПУТИНИСКА !ГЕНЕРАЛ ПРИДЪРПВА БИВШ КУЦ ОФИЦЕР! А ВНУЦИТЕ ОТ ЧУЖБИНА ВИКАТ БАБО САМО КИРЧО ЩЕ НИ ВЪРНЕ В СЕЛО!ТАААКАА!ТОВА УСТРОЙВА РАДЕВ! НЯМА КАБИНЕТ ИМА ВЛАСТ БЕЗКОНТРОЛНА ПРЕЗИДЕНТСКА!НЯМА ЛОШО !АМА СА НЕКАДЪРНИЦИ! ТАКА ЩЕ ИЗКАРАМЕ 5 ГОДИШНИЯ ВТОРИ МАНДАТ!СИРЕНЕТО ГОНИ 20 ЛВ!ЛАФА :''ХЛЯБ И СИРЕНЕ ''ЗА БЕДНИТЕ ВЕЧЕ Е ЛУКС

19

Анонимен

преди 1 година

Ееее защо изобщо занимавате хората с този политически мъртвец БСП. И да изчезне, няма на никой да липсва. Евро-атлантически партии си имаме много. Лява партия нито една. Да се прекръстят на БЛП - българска либерастка партия и може повече заблудени шарани да хванат.

18

Машина

преди 1 година

Машинното гласуване е супер.Аз само на машина ще гласувам.Машината поставя минимален ценз.

17

Анонимен

преди 1 година

Да се хванат за ръчичка тези опозиционери и дружно да се пръждосът от БСП. На Нинова други врагове не й трябват. Усърдно се стараха опозиционерите да работят за друга партия, къде явно, къде по-прикрито. Точно те са отговорни и за ниската избирателна активност. С тяхна помощ се наложи само машинното гласуване, което освен че е отречено от много държави като порочно, тук се оказа и дискриминационно...

16

модерният ляв

преди 1 година

Няма пък

15

Банкеръ

преди 1 година

Другарката Нинова да си погледне роклята за 2 бона и да разгледа много фнимателно беззъбите си избиратели.БСП е партия от милионери,които си мислят,че България е тяхна собственост.Скоро левицата ще е с некролог ако не се направят кардинални проме ни.Разните му там Гергоци,Бенчовци,какви точно социалисти са за един приятел питам.

14

Маг Минчо

преди 1 година

Искат,ама няма! Не е основана още тази партия,на която Нинова ще подаде оставка :-))

13

Зайцев

преди 1 година

Трябва да се самозакриете.