9

Разочарован съм

преди 1 година

Снимката на става за чя.

8

Анонимен

преди 1 година

11-ти начин - разкрачете се и вдигнете крака над главата си.

7

Анонимен

преди 1 година

"Говорете за фантазиите си"____Не говорете за тях, а ги прилагайте на практика.

6

Рецептата

преди 1 година

Бъдете винаги в добра форма, кокетна, спретната, чистоплътна, приятна и закачлива. Не му досаждайте с кавги и мрънкане. Дойде ли си у дома ядосан или тъжен, веднага му сервирайте нещо вкусно, каквото той обича. Не забравяйте редовно да изразявате възхита от него, от качествата и действията му. И бъдете сигурна, че той редовно ще си тананика онази стара песничка с припев "Лу.д съм, лу.д съм още по тебе аааз!"

5

Анонимен

преди 1 година

Първо се правете на плячка после бъдете себе си егати глупавите съвети.

4

Относно Снимката

преди 1 година

Само за сведение, за всички които нямат връзка - този цирк с прегръдките трае точно 10-15 минути. След това жената започва като богомолка да те канибализира, като започва да те яде от главата надолу - не е от *** нагоре. От главата надолу.

3

Антонио Ресио

преди 1 година

На предното ми гадже така си мислех да съм искрен с нея, да и говоря неща, които мисля, да и споделям най-откровените ми тайни - съсипа ми живота. Напуснах я. След това тя се хвана с един друг, който се самоуби, ама понеже го направил от нерви станало по особено мъчителен начин. Даже не успял да се приключи... но това не и пречи да си търси нови жертви. Ей сега излиза с един брадат. Води я на ресторанти. Хал хабер няма какво ще му се случи....

2

Анонимен

преди 1 година

Да бе! Да говориш на жена какво мислиш... това е най-голямата грешка. Може да ти се получи кекса една вечер, но тя ще го използува срещу теб следващата седмица. И ще започне да те изнудва да и даваш пари и дом, без да получаваш нищо отсреща, това е жив рекет. Закона го наказва с присъда и затвор.

1

Любовникът

преди 1 година

Аз съм млад мъж и прелъстявам омъжени жени... И се чувствам кофти. Защото те се връщат при мъжете си, а аз оставам самотен.