6

Unknown

преди 1 година

Затова е по добре да си стоят заровени ....

5

Анонимен

преди 1 година

До Омбре Прав си, Омбре. Тук, в която и официална институция да ги предадеш, не знаеш какво ще се случи по-нататък с предметите. Не казвам, че няма и честни служители, но пипалата на престъпния свят стигат до къде ли не.

4

Анонимен

преди 1 година

Кой описва какво точно са намерили?От тези 1000 артефакти колко ще бъдат изложени в частни музеи,и колко ще бъдат в държавни?🤔

3

Омбре

преди 1 година

Човека ги е намерил тези артефакти и сигурно е имал намерение да го предаде. Но тук при нас няма къде. Да се вземе пример от някоя европейска страна по този повод.

2

шулца от СИНДЕЛ

преди 1 година

преди пет години имаше акция на мвр във ПРОВАДИЯ ДО БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ПЕТРОЛ под моста изеха торба пълна с антики монети и до ден днешен нямя осъдени

1

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Този 52-годишен , тръгнал да се мери с мен . Моята схема за измами работи безотказно . Хващате си безработен или с нулев доход и го водите в клона на банка ДСК под петолъчката на булевард " Дондуков " . Там служителките ще му дадат кредит, на който вие му вземете парите под предлог и "дим да ви няма " . Служителките ще ви съдействат. После въпросният сам си погасява кредита , но вие сте му взели парите с помощта на служителките на банковия клон под петолъчката на "Дондуков".