114

Анонимен

преди 1 година

Интересно, как сме 6,5 млн., а право на глас на изборите имали 6,6 млн.?

113

179

преди 1 година

България за нула време се превърна във град-държава :D

112

До Анонимен 115

преди 1 година

"Деца се раждаха през соца"? Деца са се раждали в Царство България, а по-рано в *** - една от най-богатите провинции на Османската империя. През соца се променя моделът на българското семейство - от средно по 4-5 живи деца от родени поне 7 на всяка съпружеска двойка, към 1955-1960 г. вече се е утвърдил ЕДНОДЕТНИЯТ модел. Статистиката отчита средно по 2 деца на семейство, защото Т.Ж. внася неколкостотин хиляди от друг етнос,който се плоди патологично. От 1985 г. - отрицателен прираст.

111

Анонимен

преди 1 година

До Щирлиц Когато Дянков дойде министър на финансите, каза, че според Плана българите трябва да станем 4.5 млн.

110

Анонимен

преди 1 година

Интересно, колко са етническите българи в България?

109

Анонимен

преди 1 година

А цените на жилищата са все едно сме 60 милиона ?! Мафиотска клоака !

108

На прост език

преди 1 година

На нивото сме от 1939 година. А и тия 6,5 млн са леко завишени, защото тук влизат и хора с двойно гражданство, които никога няма да се върнат, но са преброени от свои роднини тук като членове на домакинствата им. А ако има и разбивка по етнос .... Българите са под 5 млн. със сигурност.

107

Анонимен

преди 1 година

"демографско остаряване" ??!! Абе вие някакви извънземни ли сте в тоя сайт ?! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

106

Анонимен

преди 1 година

До Таня : Браво, Танче ! БГ "мъж" не става за нищо , освен да смуче домашнярка и да псува !

105

Анонимен

преди 1 година

Деца се раждаха по време на соца. Сега защо? Ние не знаем какво ще е утре. Аз не искам да правя деца.

104

Анонимен

преди 1 година

Как ве , на книга сме 7 млн. !

103

Таня

преди 1 година

Ами научете мъжете да раждат. Нали все са ербап, все всичко знаят, колко му е и деца да раждат. Аз няма да родя в тази държава и още по-малко от българин!

102

Предлагащ вариант

преди 1 година

Един приятел на децата дърт ергенин около 45 години ходи в Кот Д Воар.Там младите момичета само като видят бял мъж правят всичко възможно да се оженят за него.И Алексбез много да мисли си взе една не много красива малко разработена( с две деца).Чистофайница в пъти по добра домакиня от нашите европейки.За кратко време тя му народи две деца и сега чака от трето .Ако пак е момиче ще продължи.Та Травел фирмите да организират екскурзии с цел брак на дъртите ергени.Така ще изчезне този проблем.

101

Анонимен

преди 1 година

Мутрата даде 3 милиарда за 5 нарисувани самолета ,с тез пари държавата що не построи блокове не ги даде на себестойност на младите семейства . Сега за да се задомиш ти трябва 1 милион . Половината от които за панелка. Как да има деца в тая държава

100

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 103, не ти достъга мозъчето за да схванеш какво ти се казва, тези дето ги докараха псевдо демократи всичките бяха под влияние на същите тази ДС и агентура и *** с тесни връзки за да те крадат. Къде според теб отидоха всички финансови инжекции които получи България А ?Всичко е откраднато а ти си плащаш като поп за да си царуват орепделени личности които сега искат да ни набутат в Кремълския концлагер пак. Управлението ако не си забелязал е 1:1 с кремълското един цар и олигарси

99

Анонимен

преди 1 година

е кво застаряване, бе, новите *** българи не ги ли броите, с помощите от тук, от Англия, от на пичка си лелина също? вече карат лъскави коли, дИцата имат найкчи, няма застаряване, споко

98

А

преди 1 година

Не разбирам драмата. По-малко и.иоти, не е ли+?

97

Анонимен

преди 1 година

Статията няма значение ! Важното е имотите да се продавт на високи цени !

96

ДПС

преди 1 година

Сен тюркче конушма билиюр мусун? :) Ха ха ха

95

ДПС

преди 1 година

Sen Türkçe konuşmayı biliyor musun? Öğrenmeye başlama zamanı За неразбралите: Учете турски, скоро ще ви трябва. Поне комунистите ще са доволни, знамето отново ще ви е червено :)