13

АК-47

преди 1 година

Е, как да се припознае продуктът, като този продукт поставя на първо място гнилите евроатлантически ценности, и едва тогава мисли за българския народ, и че първо се интересуват какви европейски траншове ще гушнат, а състоянието на милионното българско население кучета го яли. На следващите избори и 20 % няма да излязат да гласуват.

12

Лузър

преди 1 година

Ми кво да ви каа, вчера бех легнал под Ладата Нива и търках с телената четка, маах с парцаля и мажех със сребърен грунд. Подготвях я за зимата. Не видях, нито един политик, който да дойде и да кай: Чакай брат, имаш проблем, да да ти го реша, да земе четката, да легне под Нивата и да го направи той. Тогава и аз щях му каа: - И ти брат, имаш проблем, чай ти го реша и да му турна гласчето. На приказки, сички ти свалят звезди от небето. Да, ама на терена от избори до избори съм сам!

11

Лаврентий Берия

преди 1 година

До баба мара - пак да кажа - нито си "баба" нито си "мара". А тр/ол Путинист, гласуващ под строй за Варненския Швед Костадинов.

10

Анонимен

преди 1 година

*** народ,за който до скоро мислех,че има къса памет!Оказа се,че съм грешал - ТОВА ОБРАЗуВАНИЕ ВЪОБЩЕ НЯМА ПАМЕТ!Бог да го прости!Свършено е с него!

9

До Анализатор

преди 1 година

аналлизаторе, палавнико. ние знаем че ти не само галиш

8

Georgiev

преди 1 година

Видя се, че не са чак толкова много гласуващите за псевдопатриотите "Възраждане". Пък тук си пишете коментарчета против ЕС, еврото и НАТО. Да, имат си своите минуси и недостатъци, но без тях дали ще е по-добре за малка и бедна страна, като нас...не мисля.

7

Анализатор

преди 1 година

Бойко, вади го белия кон и дай на Канадеца и на Кокорчо да го погалят по топките

6

Асан

преди 1 година

Политпродукта е менте като сиренето и кашкавала :)))

5

Бай Дрън

преди 1 година

Това, което ме изненада на тия избори бе, че подляха вода на Възраждане останалите националистически формации.Отнеха поне едни 5%, а формацията на Стефан Янев, който заяви, че му е все едно с кого ще се коалира, отне още някой друг процент. И сега вместо Възраждане да са поне втора сила, паднаха на нивото на бившите патриоти. Това за мен е голямата изненада-освиркването дори от страна на Сидеров. Да не говорим , че Пасков и той направи едни глупости...

4

баба мара

преди 1 година

аз не гласувам не заради машините а защото няма за кого нямам доверие наникои впрели поглед към траншовете от ес това чакат за тях е борбата кои да седокопа и да гепи а ние ще гоним михаля избори 2023 г

3

Анонимен

преди 1 година

Ами политическият продукт сложен на масата/също като сиренето,кашкавала/ е МЕНТЕ, имитиращ продукт затова и хората не го искат.

2

Реалист

преди 1 година

Аз на тандема Радев -Мадуро не вярвам! Явно ,че и много българи не вярват,и затова е тази ниска избирателна активност! Но на Превратаджията Радев това му изнася! Планът за дестабилизиране на държавата и превръщането и в азиатска, върви с пълна сила! Ще го проумеят тези, които оцелеят зимата! Явно ще е по трудният начин!

1

А бе

преди 1 година

Грешите! ПП не остава на второ място,а СЛИЗА на него. А едни, които щяха да чегъртат, се самоубиха и ще ги гледаме само по тяхната кабеларка.Показаха по мъчния начин, че НЯМА такава партия. Народът два пъти им даваше стомна, а те все я чупеха.Балъци..