138

Куку

преди 1 година

Тая година с 5% догодина с 10%

137

Анонимен

преди 1 година

До Уточнение А ти не забравяй, че новозаселващите се "граждани" най-малко предпочитат 25-ти район, а все гледат да се набутат в центъра или южната част, за да се похвалят у тяхното село колко са преуспели...

136

Уточнение

преди 1 година

До Анонимен 145 Не збравяйте, че ГЕРБ печели в 25-ти "селски" район на София. Язък за СДС-градска партия БЕШЕ!

135

Анонимен

преди 1 година

Е нормално, все пак София се напълни със селяндyри с претенции, все от вида "умнокрасиви", които не могат да мислят, но за сметка на това пък компенсират със самочувствие... Съвсем очакван резултат.

134

Инфлацията 2

преди 1 година

пъти повече от Европа, почна още от другаря Борисов, по интересното е, че за 12 години Герб България е намаляла с още един Милион, с две думи няма кой да работи да произвежда и сътоветно цените растатът. Пък после ДБ и ПП били виновни, за кое че показва как ви ограбва герб ли?

133

Анонимен

преди 1 година

Изборна манипулация с тези измислени машини! След толкова нарушения на конституция и закони, след масово назначаване на любовници, съпруги, приятели и роднини!!!

132

Анонимен

преди 1 година

Най ми стана драго като видех, че учиндолското недоразумение не се подкрепи, май има надежда за тоя народ ....

131

От трън, та на глог!

преди 1 година

Избирателите на ГЕРБ и тези на ПП са еднакво политически неграмотни, щом се надяват, че тези две партии са евро-атлантически. Бойко построи Турски поток на крепостните, за да нападнат Украйна , а ПП, също както Нинова, не допуснаха да се даде оръжие на Братска Украйна. Егати избирателите!

130

Анонимен

преди 1 година

Какво глупаво съобщение само! Щом така са "размазали" противника, ПП-ту да нправят правителство в София, да я водят към светли бъднини!

129

ne

преди 1 година

До * пълни глупости и лъжи, а тъпите софиянци имат метро, булеварди, околовръстно, детски градини и най-много на тях се даваше. храни куче да те лае, джен.дър.чета са и на.р.ко.манчета са се цъбрали, с иц.у аарта да се ч,,,ат

128

Милен

преди 1 година

Анонимният под номер130 На теб само *** ли са в главата ти.За да те притесняват толкова,значи и ти си такъв извратеняк и не можеш да им устоиш! Родоотстъпник си ти и подобните ти.*** на Путин. Иначе е вярно,че в София надявайки се на аванта се събра изметът на България. Те гласуваха за Възраждане.Позор,***!

127

Аз

преди 1 година

Срам ме е, че към кореняк софиянец покрай гласуването на всички новодошли.

126

До 44

преди 1 година

Дам, точно като при Бойко, същото и при Кирчо, Ицката, Корнела и хитрягите от ДПС. Разлика няма между всичкото това торище.

125

Анонимен

преди 1 година

В София отдавна остана преимуществено нечитавото, нечистото, малограмотното, калинкестото, бюджетарското, тролското. Какъвпример за когото и да било може да е тя, освен за себеподобното?

124

Анонимен

преди 1 година

София е център на всичко пошло и родоотстъпническо у нас. Затова и мало умниците там гласуват за джендърите от ДБ и за канадските харвардци (които доведоха до 18% инфлация) от ПП.

123

*

преди 1 година

Тоя *** Бойко Борисов много бързо забрави че е подсъдим, цялата администрация беше заплашена от уволнение и гласува за да бъде оправдан един престъпник, който трябва да отговаря за престъпления срещу българската нация!

122

Щирлиц

преди 1 година

София беше столица до 1989г.Оттогава всички "управници"се постараха да я превърнат в евролиберастки бБ.ардак.

121

опетков

преди 1 година

До Анонимен110 Ако някой трябва да бъде съден, това е простоКиро лъжеца, при това доказано от конституционния съд. А къде спи прокуратурата и не се задейства. Вероятно защото Киро ще пледира за невменяем. Той наистина си е такъв.

120

44

преди 1 година

Разбира се, че София ще е за ПП, софиянци са тарикати. При ПП е анархия, крадене, неплащане на данъци и лъжи до небето. Супер е за схемаджиите.

119

да си знаете

преди 1 година

София - крепост на ПП и ДБ. "Градската десница", "Умнокрасивитетът", "Модерното дясно", джендърите и п едалите. Това е.