36

tststs

преди 15 години

Леле..тука се начетох на такива щуротии,ама тва с калориите е най-големия абсурд...Тази статия трябва да я кръстят Как да станем анорексици...направо съм ужасена..не че си падам по "рубенсовия тип със закръглени форми и сочни гърди", който са предимно сланина в чист вид..но и с 300-500 кал. на ден не се живее,а мацката с 3-те солети на ден направо да се благодари,че е жива;никой лекар диетолог не би препоръчал такова нещо,освен ако не е некъв издухал - 40 дена без ядене тс..ст..ст Знам колко е трудно,но всичко трябв да се прави с разум...Лунната диета е доказан факт,пробвайте я..не е толкова трудно,за 1 ден в седмицата на сокове все ще изтраете и най-важното...тренирайте всеки ден по-малко...15 мин. на министепер са достатъчни за да се чувствате добре и във форма.

35

ягодка

преди 15 години

34 задължително и да се оригнеш звучно,нали? да е в комплект с екстрите.

34

зъбатия

преди 15 години

докат не си подложа, поне с две 44 - пържоли+2 халби бира и на края 3 - 4 еклерчета, после да се изпърдя високо и отчетливо, така че да им стане хубаво и на тези около мен - не е работа!

33

Niko

преди 15 години

Отива пациент при специалист - диетолог и казва: "Докторе, искам да живея 100 години - какво да правя:?"Лекаря: "А ти пиеш ли, пишиш ли?"Пациента: "Сакън докторе, дори хора не срещам, които го правят."Лекаря: "Ами как е с яденето?"Пациента: "Само на плодове и зеленчуци съм, повече от 300 калории на ден не качвам!" ( ;) )Лекаря: "А как е с жени, секс...?"Пациента: "Дума да не става - само със спорт се занимавам..."Лекаря тогава: "А бе човек - ти луд ли си бе - за какво искаш да живееш до 100 години тогава..." Да се позамислят малко авторите на такива "изследвания" ;)

32

ягодка

преди 15 години

да бъдеш здрав е най голямото щастие и да го пожелаваш на другите. не яжте отрови и ***,доколкото е възможно

31

преди 15 години

I za kakvo mi da zhiveia do 100 godini, kato tsial zhivo shte stradam ot uzhasen glad i niama da moga da se naslazhdavam na zhivota. Zhivotat ne se izmerva s broi godini, a v spomenite koito sa ni ostanali.

30

Сиса

преди 15 години

подкрепям всички, които се обявяват срещу тези 300-500 калории,какви са тези глупости,с толкова малко калории, само някоя болест може да си докара човек.Аз например днес не направя ли 1800-2200 калории,че може и малко повече все едно, че не съм яла.На някой ще му се сторят много, но на мен хобито ми е да се храня,вярно е закръглена съм,имам и малко черно между краката,но не ми пречи, имам много обожатели,не съм закъсала за мъжко внимание,така че като чуя за диети лошо ми става,а и нещо дръго има,че мъжете не харесват вече слаби жени, на мода са рубенсов ия тип със закръглени форми и сочни гърди.

29

ягодка

преди 15 години

до колкото знам и съм осведомена,от дневният рацион с повече калории ако се храни човек,трябва да намали с 300 и 400 калории,за мъж не трябва да пада под 1.800 калории,а за жена под 1.300,най много 1.200 калории. иначе организъм преминава на режим гладувани и почва да трупа запаси. затова се яде по 4 или 5 пъти на ден по малки порции,да не се остава гладен организъм. това е здравословно хранене. и задължително движение за различни мускулни групи.

28

Вера

преди 15 години

Не знам как ви звучат 300-500 калории на ден,но мога да ви кажа,че аз се бях подложила на диета,която се състоеше от 3 солети на ден/не три пакетчета,а 3 солети/ и нищо друго,а в петък,събота и неделя,бях САМО на изцеден фреш.Понякога солетите ги заменях с 1 хапка/не филия,а хапка/ хляб или 1 хапка кашкавал и така за 40 дни,свалих 20 кг.Няма да коментирам колко трудно се изкарва на такъв зверски режим,но все пак аз остисках.Дръг въпрос е,че заради отслабен имунитет,ме вкараха в болницата,болна от хепатит,веднага след диетата.Така че с диетите -разумно.

27

преди 15 години

ами че то като "ядеш" по толкова малко не само че този хормон ще спре да се произвежда а и мнооого други хормони и вещества. В крайна сметка това което ще се случи с човек на такава диета съвсем не е лицеприятно и ще е е далеч по-различно от представата за вечна младост.

26

преди 15 години

300-500 калории на ден? Това са 1-2 филийки хляб. Ами стомахът? Защо не споменете, че при такава "диета" човек може да хване я язва, я гастрит?

25

преди 15 години

ха ха ха какви са тия учени!!! Как по 300 калории на ден това е невъзможно !! Това е все едно нищо да не ядеш. Та човек ще умре от глад с по 300 калории. Това най-вероятно е лъжа по вероятно е да са изтървали една единица отпред. 1300 калории това е някакъв минимум и то при строга диета. А иначе човек средно на ден изяжда около 2500-3000 калории. тоест трябва да са яли 10 пъти по-малко от нормалното хранене!!! А трениращия мъж омахва между 5000-6000 калории на ден а културистите стигат до 9000 калории. това е да ядеш през 1 час постоянно. ама 300 калории е 100% грешка. това е все едно да живееш с 7-8 бисквити на ден! Колко дни би могъл човек да изкара преди да умре?

24

Mimoza

преди 15 години

С тези калории в статията, май има някаква грешка. Медицински специалист съм?!Да не са искали да напишат 1300-1500 калории?

23

преди 15 години

Здраво сте се объркали в статията с тия 300-500 калории на ден, това е абсурд.

22

imenno

преди 15 години

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIh chupila ot boi choveka, koito vqrva v tova !!

21

Debora

преди 15 години

Bezsolno hranene ! Nikoga ne smesvaite v stomaha si meso i plodove! Meso i mliako! Izchakvaite pone 2 chasa.

20

Пендо

преди 15 години

Нищо не трябва да се яде и тогава ви чака вечен живот на небето - амин!

19

насс

преди 15 години

писна ми да съм гладен и дебел.Всеки гледа как да си удължи животеца и да надхитри поне с още ден смърта. най-важното е как си живял с достойнство или без и като се обърнеш на зад да не се срамуваш от това което си направил, и да кажеш с гордост и аз съм дал нещо на света.

18

ВЛАДИ

преди 15 години

"...- таман научих коня си хич да не яде и той взе, че умря..." бай ***

17

преди 15 години

Накратко: Когато се премине на диетичен режим, с намалени количества въглехидрати и мазнини, първият източник на енергия, до който се "докопва" изгладнелият организъм са бълтъчините от клетките - структурните белтъци на живата клетка. Затова Дюкан иска да предостави тези белтъци "отвън". Лошото е, че той не отчита правилото: "Мазнините изгарят в "огъня" на въглехидратите." Не оставяйте организма си изцяло без въглехидрати!