8

Венецуела

преди 1 година

Машините си знаят как да подредят партиите в парламентаМадуро - велик

7

От Вселената

преди 1 година

След изборите долу в равнината, сутрината се разсъбуждам и гледам мъгла е покрила долината. Изпивам един чай от лайка и бегом се изкачвам горе в планината и гледам, а там Загрея - Слънцето наше Изгравя на ХорИзОнта и ме докосва миловно със своите лъчи! Издигам си ръцете нагоре и казвам: Да пребъде Божият мир. Смъквам ръцете си надоло покрай лицето и казвам: И да изгрее Божията Радост. Смъквам ръцете си покрай сърцето и казвам: И Божието веселие в нашите сърца! 3 пъти обливане!

6

Анонимен

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ!

5

Тоест

преди 1 година

Над 11% от българското население гласували за *** са социопати. Жалкилки индивиди, чието когнитивното състояние е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано как глупавите са твърде глупави, за да осъзнаят, че са глупави.

4

Анонимен

преди 1 година

Това са основно от най близките секции на София, Варна, Пловдив. Големите градове първи започват да вкарват протоколите. От чужбина гласовете като ги вкарат и ДПС от там само има 4%

3

Бойко Борисов

преди 1 година

СИК и ВИС2 са ми любимите съкращения.

2

Анонимен

преди 1 година

Току-що Възраждане изпревари ДПС за третото място при 24.29% обработени протоколи.

1

Анонимен

преди 1 година

И тя каква стана?? Пак няма да има правителство и нови избори. Може да е за добро. Докато се,, мешаме,, няма да ни закачат. Само здраве да е!