17

Хи хи хи

преди 1 година

Бойко да назначи лесната Лена за началник на кабинета , а Кики за чистач на СТЪЛБИЩЕТО !Така ще е справедливо !

16

Анонимен

преди 1 година

Всички от последните 20 години аут от политиката,нови хора,не платени протежета.

15

Експерт

преди 1 година

Българите много обичат да слушат удобни лъжи! Затова пак гласуваха за Киро и Асен!

14

Анонимен

преди 1 година

До 4 и 5: Аааа.... Викаш да сме патриоти и да си тоим в България и да пълни гулите на без родните болшевики из чад ия а? Ха ха ха

13

Анонимен

преди 1 година

Защо избрахте бандита пак? Не !! Как може? Да го премахнем това е. Вреден е. Нима протестите бяха напразно??? Кой би могъл да търпи тази физиономия пак?

12

Подаръчно пликче

преди 1 година

Спечели "прости сте вие" променчиците и чегъртачите. Да ви е честит новият парламент,който ще ви изрине авгиевите обори.

11

Истината

преди 1 година

Спечели "аз съм *** и вие сте прости"! Ха да ви е честито. Сега да видим кой ще се коалира с хайдуци и мафиоти, за кефа на ***.

10

Анонимен

преди 1 година

Перфектна ни е ситуацията с правителството. За пореден път не сме нито на страната на запада, нито на страната на изтока. Ако ЕС, САЩ и Русия имат нещо против "нашата безизходица" (която всъщност е тяхна безизходица защото нашата политика е да пречим на тяхната политика) нека започнат да кихат от сухото и ще си дадем вота Януари. До тогава в Германия и САЩ единствено могат да полапат на Възраждане, а в Русия могат да полапат на ПП, ГЕРБ и ДБ. Да живее България и шнур за всички останали.

9

Анонимен

преди 1 година

Пирова победа на Боко. Нищо не е спечелил. Слафчо се махна, един идддиот по-малко. Но празното място веднага се заема от друг такъв, като Копейкин. Смееха му се, но руските долари работят и всички с умствени проблеми търсят своя нов Слафчо, нов Сидеров, и го намират.

8

Кое е стабилно

преди 1 година

Само Мафията е стабилна в в България и както казваше народа че вьв БГ само престъпността е организирана и е така

7

Анонимен

преди 1 година

Про ст народ сме и това е! Три пъти го сваляхме от власт и три пъти го избирахме тулупа. Каква простотия, какъв живот

6

Мнение

преди 1 година

Не ги харесвам гробарите, още по-малко и Падение за България. То, която и партия да видиш, все същите ла й на са.

5

Анонимен

преди 1 година

Ботев и Левски са се борили за тази държава ! За да могат след времена умното и красиво високо интелигентно население да ходи в чужбина на социални помощи понеже тук ах,горкото, то не може да работи,ама как ще работи за 1000 лв. като други например доценти или медицински сестри,които са под напрежение на работата си и други професии.. ама как ще стои тук,тя България бедна държава.Бедни сте вие, щото сте прости ограничени и невежи. Държава е прекрасна! А хората? ..

4

Анонимен

преди 1 година

Тя половината страна се преместила в чужбина. Англия и Германия са държавите в които е пълно с българи като огромен % е простолюдие такива от които нищо н естава тук ии ги мързи да работят. Тръгнали наготово в уредени държави да стоят на помощи и това коет оправят тук правят там мислейки си че ще станат англичани и германци смях в залата.Къето и да отидете носите със себе си вашата карма и тази на държавата.Хората са Алчни Консуматори Материални от лакомия за пари такива не са никакви българи.

3

Анонимен

преди 1 година

Чуждите медии броят техните плюсове. Какво ни топли мнението на асан и Ханс? Кой ще ни топли на зима, асан или Ханс?

2

Анонимен

преди 1 година

Че те Босфортв и те са чуждестранна българоезична медия.

1

Анонимен

преди 1 година

"Несъществува вариант, в който да съществува правителство,"________Не същестува и вариант, в който "не" и "съществува" се пишат слято в този контекст.