10

Дядо Боби

преди 1 година

Иванов,заради твоята некадърност и тази на оня *** Атанасов ще плаща мазохисткия народ!!!!!!

9

БХК

преди 1 година

Интересно сега колко парици си взел от Сорос за да дофалираш страната. Пише си го на сайта на фондацията им, че се издържаш изцяло от тЕх, и въпреки това гласуват за тебе. *** народ сме си, и ще си останем зле, все зависими или от едните или от другите, вечно чакащи месията

8

Икономист до 8

преди 1 година

Ами какво си мислиш, че ще направи новото правителство, и това след него и т.н. И те ще взимат заеми, понеже няма как да вържат бюджета. При 2 милиона пенсионери, раздут държавен апарат, липса на конкурентна икономика - откъде да дойдат пари. Държавата разчита основно на помощи от ЕС, пари от имигранти, туризъм. Заеми ще се взимат винаги , от всички правителства.

7

Анонимен

преди 1 година

Нещо лъжат. Като сумирам всичките гласове от официалните резултати на ЦИК не мога да събера половин милион, а според тях вече са гласували милион и половина. Нещо лъжат яко. Ще изчакам окончателните резултати утре.

6

The Mineshaft Gap

преди 1 година

Големи благодарности до предишното правителство, дето имаше голямата далновидност да взима заеми на име на държавата дето ще връщаме ние гражданите когато им дойде часа. И големи похваления за мъдрото ръководство, че със взимане на заеми държава може да я оставим и на управление на някое дете - като Киро и Асен.

5

Анонимен

преди 1 година

1990 година - първите демократични избори гласуват 6 милиона души - избирателна активност 90.3%. Сега на тези избори гласувахме малко над 1 милион.

4

Анонимен

преди 1 година

А дано, Ристю! Ше добре болшевишки изpоди като теб да висят на някой клон

3

Някой си

преди 1 година

Ти пък какъв фактор си?Хайде умнокрасивитетът да пътува!Абе не сте и красиви!Бай,бай г-нБойкикев!

2

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Ще влезе в Коалицията:) Браво Христо :)

1

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Що не си кажеш директно че чакаш инструкции от Козяк какво да говориш и вършиш ?