19

Анонимен

преди 1 година

Радвам се че има хора който виждат през призмата това е да разбираш какво не трябва да правиш и Нешка добре го показвам оже да я наричате комонист но защо това трябва да е обидно имам приятели комонист и съм благодарен на земята че ме е срещнала със точно тези определени хора тешко ще е но най якото във това че ще видим една ботплка дерби кола тръскана 20 години всеки момент чака да се пръсне не е важно за това кой мисли за това да не е гладен народа или второто което е по грозно гладен и беден!

18

Анонимен

преди 1 година

Оффчият мат'рял забеляза ли,какви бяха първите думи на "победителя на народа" - "ние сме с ЕС и НАТО"!Абре стадо,не каза нищо за така наречения "народ",а първите му думи бяха да изрази верноподаничеството си към окупаторите ни!Браво стадо!Заслужаваш си новия/стар овчар и огромната си къса памет!Бе-е-е.......................

17

Анонимен

преди 1 година

Да кажеш истината на пр.......ст народ е безсмислено няма да разбере нищо !

16

Анонимен

преди 1 година

Нешка е една печална (комунистическа) грешка!

15

До нешке намерихте л

преди 1 година

"нешке намерихте ли си акъла с татовата щерка людмила в царичината дупка?"==>>Какво общо има Людмила с Царичина дупка. Людмила я ликвидираха 1981г, а кога копаха Царичина? При "демокрацията" я копаха, кога военен министър беше Димитър Луджев - Митьо Дамаджаната. Людмила е искала да копая в Странджа, да търси гробницата на Бастет, но нещо не се получило. Къдее Царичина, къде е Странджа, ама карай, лаф да става.

14

Анонимен

преди 1 година

Другарката много иска да прави реклама на Просия и руския "мир", но сега няма как, и затова прави следващото най добро за кремълската хунта нещо - да обяснява как страната ни е зле. Така се унижава народа и му се насажда робско мислене.

13

Петров

преди 1 година

тази другарска първо беше за живков, после за горбачов, после за желев, после за костов, после за станищев, после за царя, сега пак се прави че уж има позиция, а си търси келепир, както винаги.

12

След като публично

преди 1 година

и срещу заплащане агитираше за Бареков, г-жа Нешка Робева изгуби моралното право да се произнася по обществени въпроси. Просто мнението и вече е компрометирано. Да е жива и здрава и да си гледа старините.

11

ШибиРиби

преди 1 година

Тая дърта коза пак разнася воня по телевизиите

10

абе

преди 1 година

тая сега от кои е ?! щото като пчеличка кацаше на различни партии .

9

Анонимен

преди 1 година

Питам се ; Защо й е на тая червена розичка увехнала да вземе в устата си Азербайджанския президент. Злобарка. Кой е треньора по художествена гимнастика в Азербейджан. А тя злобее.

8

Анонимен

преди 1 година

На тя комунистическа огризка защо още й се дава трибуна? Не стига ли, че лиже ботуши на Радев в абсолютно унизително демонстрация на принадлежност към злокобния руски свят?

7

Омбре

преди 1 година

Много хора г-жо Робева станаха роби на политическата система от 1989г. до днес. Днес ние 50-60г. Работещи бедни жертви на феодализма отново наказахме подлежащите на лустрация полит.личности и техните протежета. Демографския срив и ислямизация върви с пълна сила. И отново сме от "пусто в празно". Незабавен закон за лустрация и арести на политици и длъжностни лица. Това искат тези , които гласуваха.А още повече тези , които въздържаха гласа си.

6

Анонимен

преди 1 година

Нешка след Бюрека е най-добре да си мълчи

5

Анонимен

преди 1 година

Хората дълго време очакваха промяна. И когато се появиха тези млади хора, изведнъж хората се събудиха. Повярваха в чистотата на лудостта. За съжаление, промяната не се случи както всички я очакваха__________Това е тооолкова т.ъ.п.о казано!! Как са очаквали хората промяната, за колко време са я очаквали - за 3 месеца?? Какво са очаквали да се промени - само заплатите? Ами политическите структури, които я разяждат отвътре?зависимостта от Русия?

4

Киро Промяната

преди 1 година

Червена бабичка!

3

Анонимен

преди 1 година

От 89-та досега все е промвна. Надолу

2

Христо Христов

преди 1 година

Тази маша на чужди агентури е една от причините за днешното състоание на България.

1

Вьзмутен

преди 1 година

Промяна няма - ами да мислим кой накаде ще заминава прес терминала