13

NZ

преди 1 година

Даже и това е високо. В момента платен глас се умножава по 3 и по този начин плаща се за 1 глас, получаваш 3. Трябва активността да падне под 10%, та по 10 да се умножава и така изборите ще се купуват по-евтино.

12

пуйката

преди 1 година

Па,ако искат кабинет както британският премиер по вековна традиция целува ръката на краля при получаване на мандата,така и лидерите на партии да цункат бойковата и работата ша стане и ще си депутатстват цели четири години.

11

SS

преди 1 година

Е народа или изборния закон избира ?

10

Анонимен

преди 1 година

До 12 - Абе те така казваха за ГЕРБ, ВМРО и ... ДПС (в сянка).

9

пуйката

преди 1 година

Предпочетох да си хапна и пийна яко и правилно направих.Какъв кабинет ще правят промяната след като ГЕРБ,ДПС и Въцраждане имат над 120,а и те са несъвместими.Два месеца слова и януари пак,ама тогава ке предпочета да си стоя на топло и да ям сланина с червено вино.

8

ДО 6

преди 1 година

"айде пак гласоподавателите се ви виновни." Ааа не бе, не са! А кой бе? Филанкишията ли?На това му се вика: "Кой ми *** в г**ите?"Омазало се целото, после друг му бил виновен!!!

7

чичото от пазара

преди 1 година

До: номер 6 "Ами като на пазара има само смачкани мръсни домати, кой ще вземе такива."Ами катое така нема да си купуваш нищо от пазара като не ти харесват доматите и ше си седиш дома гладен мойто момче!!! Ама и леб нема да ядеш, оти и на леба ше намериш кусури, че бил клисав или корав! Па като огладнееш ше ядеш к'вото има, щеш нещеш - ше одиш да гласуваш!!!

6

Да си знаете

преди 1 година

На следващите избори, още по ниска активност. С тези червени линии и машиното гласуване, много избиратели се отказахме да гласуваме.

5

анонимен

преди 1 година

айде пак гласоподавателите се ви виновни. Ами като на пазара има само смачкани мръсни домати, кой ще вземе такива. Политическия продукт е лош , как да гласуваш. Добрата новина е,че и този парламент, разбирай правително няма представителност, да не кажа легитимност, че не се знае какво са правили с машините.

4

Анонимен

преди 1 година

иначе във фейса, всички много знаят. *** сме си и такива ще си останем.

3

Анонимен

преди 1 година

Много безпреспективни депутати. Избирателната активност е учудващо висока от тия тръглеци в парламента няма един с мускулесто или атлетично тяло само въздухари то е срамно да ги гледаш 99% от политиците не приличат ни на мъже, ни на жени с елементарни физиономии, които като излязат на трибуната в парламента сричат или се пулят като неадекватни.

2

Анонимен

преди 1 година

Народът спи, а иде зима. Никой не протестира срещу високите цени и ниските заплати за разлика от други европейски страни, никой не ходи да гласува. Добре му е на народа.

1

Анонимен

преди 1 година

Народа е разочарован, трябва промяна, ама към по-добро не да ти изтряскат инфлации.