135

Шмрък зеления потник

преди 1 година

Слава Кокаиниi !

134

Единствената надежда

преди 1 година

Възраждане отново си удвоява резултата спрямо предишните избори. Още 2 пъти като отидем на предсрочни избори и може наистина да станат първа политическа сила с мнозинство над 50%. Това може да стане в следващите 2 години. Не е далече. Костанинов дано ще продължи да натиска. Целта е близо.

133

да бе,казали

преди 1 година

Бедна ви е фантазията каква опашка от мераклии за постове ще се извие пред Герб!

132

Анонимен

преди 1 година

Споко бе, в Америка изборния ден още не приключил. Има още време да изметем чекмеджетата.

131

Анонимен

преди 1 година

Служебните и те да мишоци, но нямат толкова правомощия, което е добре. Служебното не е лошо вариант.

130

П.К.

преди 1 година

Що става със строшената латерна? Никаде не се вижда. Да се оправи веднага...

129

Анонимен

преди 1 година

"Гербаджиите ако бяхте гласували за Кирил Петков сега щяхме да имаме наистина проамериканско правителство и да скъсаме всякаква връзка с мoнгoлoидите"------------Ако отиваш до урната с нагласата да инсталираш американски марионетки начело на държавата, тогава нещо сериозно не ти е наред.

128

Анонимен

преди 1 година

България сигурно е рекордьор по служебни правителства.....българи

127

Анонимен

преди 1 година

Всички партии обявиха, че няма да се коалират с герб, та няма да има с кого да направят правителство. И пак сме на никъде.

126

лабаво няма

преди 1 година

Бойко ако направи правителство-с изборите до тук!

125

Гошо...Тъпото

преди 1 година

До Анонимен 113 Лесно е за обяснение,защото Герб държи и управлява основната част от администрацията в България,общинска и централна,която гласува за тях. На второ място,владее голяма част от корпоративния вот,на който осигуряваше държавни поръчки,когато бяха на власт. Нямаше да са първи,ако изборната активност бе поне 60%. Негласувалите ги...изтласкаха напред.

124

2028

преди 1 година

българина не знае ,че заради руснаците има собствена държава, затова и не я цени, щот е подарена, еми квот сам си направиш друг не може да ти го направи, който може да се спасява, шоуто за запада тепърва започва, греховете почват да се заплащат а нашата държава е ясно че ще е на оста на триморието, и както паси каза ще слагаме ядрено оръжие към РФ, бедна ни фантазията кво ще става..жалко

123

Анонимен

преди 1 година

Виждам доста посърнали физиономии заради загубата на канадския клошар. Това е добре.

122

Хахах

преди 1 година

Искаме си Бойко и си гласуваме за Бойко. Това е положението. Най късно до февруари ще има нови протести, нови служебници, и нови избори пролетта.

121

?

преди 1 година

Българина гласова ЗА Путин и ЗА Корупцията И това показва колко струваме

120

ххх

преди 1 година

Бойко обеща на мустафата да не закача умните и красивите,и спази обещанието!Резултата се вижда!Е,сега пак ли Бойко е виновен!?

119

Радослав

преди 1 година

Дай боже д направят Луна министър председател! Малко ви е, ако не ви беше все тая и бяхте гласували сега 5 от тези партии нямаше даже да помиришат парламента, 10 партии нямаше даже да взимат субсидия която вие ще им плащате! И бай ви тиквонии нямаше да се бие в гърдите като *** и да се хвали с 25% подкрепа, а щеше да циври и да се крие с мижавата си 6% реална подкрепа, Кирчо и кокорчо с техните жалки 3-4% даже нямаше да дават интервюта! А останалите техните партии щяха да им искат главите!

118

Анонимен

преди 1 година

ПП+БСП+ още кой друг според вас ще е новото правителство дайде да го измислим

117

Анонимен

преди 1 година

Ако Киро не се беше съюзил с Корнелия, нямаше да изгуби гласа на българите от чужбина и щеше да поведе пред Бойко. Сега обаче сънародниците ни на запад просто не отидоха да гласуват.

116

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Остава да покажат недоволната физиономия на вожда, осъзнал ,че скоро влиза в затвора:))))