42

Анонимен

преди 1 година

"НАТО не е страна в конфликта" е нагла лъжа, в която никой не вярва. И какви са тези кухи внушения за използването на ядрени оръжия в Украйна? Не съм чул Президента Путин да поставя "ядрени оръжия" и "Украйна" в едно изречение.

41

Джуджетата

преди 1 година

са пълна скръб. Могат да мятат заден въздух и вмирисват цивилизацията, която още не е похлопала на вратите им.

40

Правиш се на хитър

преди 1 година

Петре ... Търсиш под вола теле. Ако има пожар и тоя пожар се подхранва непрекъснато от некой, няма ли да се опиташ да спреш тоя некой... Иначе пожара ще изпепели и последния украинец.

39

Хитър Петър

преди 1 година

До пуйката: пуйко виж сега как стоят нещата! Значи русия влиза в чужда страна която е призната от нея за независима и суверенна! И анексира територия! След което обявява, че тая територия е руска и ако някой я нападне ще мятат ядрени бомби! Това с ядрените бомби идва защото украинската армия ще смаже във конвенционална война тая могучая армия дето стана за смях! И понеже няма друг начин путин го извърта така сякаш НАТО и запада нападат и ще хвърли атомни бомби! Иначе Украйна ще стигне до кремъл!

38

Анонимен

преди 1 година

Значи да се създава война било отговорност но като стане въпрос за ядрено оръжие и било безотговорно. Нещо им е сбъркано на тия хора. Каквато и война да е с каквито и оръжия е безотговорност. Пример в Украйна забраняват на мъжете да напускат страната и ги задължават да си жертват живота за какво? За тази ли отговорност? Някой на запад решил че е добре да се трепят там някакви непознати и това било много отговорно.

37

пуйката

преди 1 година

Защо всички от Запада се правят на неразбрали,че ядреното оръжие е предупреждение за тях какви оръжия доставят и има ли такива,които могат да достигнат Москва.При мобилизация защо му е ядрено оръжие в Украйна,след като целта е явно запаса да поеме дежурството на редовната армия и триста хиляди от нея да бъде вкарана в Украйна.

36

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, Столтенберг дрънка глупости, когато говори, че Русия щяла да използва ядрено оръжие в Украйна. Русия обяви частична мобилизация и набира 300 хиляди войници, защото се готви за конвенционална, а не за ядрена война. А и не са луди, че да взривяват атомни бомби до границата си. Ядрените им ракети са за предназначени за вторичен удар, в случай, че съществуването на Русия бъде застрашено. И те са програмирани да ударят САЩ, не Украйна.

35

Да бе, да

преди 1 година

НАТО Е страна в конфликта.Бази гнусния лицемер.

34

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин.20- Хората не са виновни че не знаят какво точно е казл Путин. По новини и медии са отрязали частта, към кого се е обърнал. Трудно се намира цялото видео дори в мрежата. Намира се но кой ще се рови. Оставили само такива като тоя, ежедневно да им обясняват какво бил "казал" Путин. И после да пуснат медиите си да го цитират и да се тръшкат-как можел Путин да говори такива неща. Подклаждайки ядрен конфликт. А на Русия не и е нужно да ползва ядрено оръжие в Украйна за да я смаже

33

Анонимен

преди 1 година

Ядреното оръжие ще промени характера и на планетата, от обитаема ще стане необитаема

32

Анонимен

преди 1 година

Кога ще започва ядрената война ? Да вземам пуканките и да пускам телевизора .

31

Анонимен

преди 1 година

Просия си го търси, и както се пееше в една песен "лека полека нещата си отиват на бой" :))))

30

виктория

преди 1 година

Никой не подготвя българите за ядрен удар срещу Украйна. Тя не е страна от далечни земи ,нито се намира на някоя от Луните на Сатурн или Уран Не е толкова далече, че да не му пука на никой в тази страна от съществуващ реален риск.Разчитате на НАТО да ви пази ,а населението кой ще подготви ,как да реагира в случай на ядрено замърсяване от съседен на страната ни район.Блейте още като заблудено стадо овци,наоколо ходи вълк то даже не е вълк,а стръвна мечка на един хвърляй сме от Украйна.

29

Христо Христов

преди 1 година

НАТО НИКОГА не се е отказвало да използва първо ядрено оръжие.

28

Столтенберг

преди 1 година

НАТО не е страна в конфликта, затова заповядахме на членките си поотделно да въоръжават Украйна. Мисля, че за всички наши фенове с интелект като на 10 годишни това би било достатъчна причина да вярвят, че не сме замесени в конфликта.

27

Анонимен

преди 1 година

"НАТО не е страна в конфликта."____Това на всички е ясно. Остана само да обясниш защо заплашваш Русия с ядрен отговор в конфликт, в който не си страна?

26

The Mineshaft Gap

преди 1 година

Никой не иска война, а пак нуклеарна май-хич.V. Nuland не послуша ЕС, там в Москва никой не чу Лавров, сега на Путин до слушане ли му? Елитите много се са разглезели май.Отделението за психологически операции работи непрекъснато, само че в Русия сразяха кабела на ББЦ и ЦНН, сега оставаме ние да се "до-обработим."

25

Toни

преди 1 година

До ЩирлицТи да не си политик че така нагло изменяш думите на хората.Руска пройдоха.Много ви се иска простотията и невежеството да надделеят за да се чувствате в свои води.Цитирам Графа-А дано *** надали.Писнало мо е от марксиско русофилство в живота.И не само на мен предполагам.Като толкова ви е мил тоя Путин що не си го наврете дето слънце не огрява та да го спасите от съдбата,а.

24

Анонимен

преди 1 година

Агент Стеклов от КГБ не харесва безотговорността на колегата си старши офицер тавариш Путин

23

Я стига!

преди 1 година

Търговията с диаманти от африка не е спирала, нито търговията с руски нефт и газ, разликата е в цената. Омръзна ми от лицемери. Коментирайте западното лицемерие, моля.