29

Дедо от село

преди 1 година

Като гледам резултатите от ралито, май ще се опитват да съставят правителство двете мафиотски партии, едната на пилота. Е, тогава още през зимата нищо чудно народът вече да извади и оръжие.

28

след 2-3

преди 1 година

месетца ще е по-висока

27

27

преди 1 година

То Христо си е министър на Баце, викаше му шефе, а пък гнома крепи едно от правителствата му до последно, така ме няма да е неочаквано да се прегърнат отново.

26

Анонимен

преди 1 година

Отец Паисий в "История славянобългарска" използва думата "политика" като синоним на "лицемерие" или изкуството да говориш едно, а да правиш друго.

25

Изобщо

преди 1 година

няма значение за кого гласуваме! Изборът вече е направен и избранниците са назначени. Но пък е гот да си мислим, че гласът и мнението ни се зачита, пълен смях! Всъщност, ако не беше трагично, щеше да е смешно! Сега, горко ни.

24

Стефан

преди 1 година

А с кого да направи Христо Иванов коалиция - с Карадайъ, с Борисов *** или с Костя Копейкин.

23

Анонимен

преди 1 година

Все пак неочаквано голям брой хора си е загубил времето днес. С тази клоунска върхушка и това полуграмотно население изборната активност трябва да е към 5-10% . Да бичи чалга и да идват задочно допломираните в ХарДвурст деца на Партията Майка да доразрушат малкото останало.

22

Край

преди 1 година

Гласуваш за Ристу. Десен Атлантик. Той пък прави коалиция с Корнелия. Лява сиромахомилка която много обича Русия и най вече да продава руско оръжие да трепят руснаци.

21

Браво!

преди 1 година

Заслужавате да сте бедни!

20

Анонимен

преди 1 година

Вчера навсякъде във факултето и западните квартали беше окичено с плакати ред в хаоса и лика на банкянският им вожд. Правете си извода с какви гласове ще ви управляват

19

Анонимен

преди 1 година

Сопи трябват за политиците, а не предизборни концерти и празни обещания. Само това е оправията, така и желаещите да гласуват ще станат повее на следващите избори, като изметем отрепките гравитиращи в политиката последните 20-30 години

18

Анонимен

преди 1 година

Това е електората на Атака, не могат да го надскочат колкото и да се напъват дори при най-ниската избирателна активност. Бялата Златка май имаше повече в силните си години.

17

Стефан

преди 1 година

Писателят Петко Славейков още навремето е казал "не народ, а ***". Аз подкрепям тези негови думи на 100 процента. Не е нормално да позволим да ни управляват с купени ромски и турски гласове. Пиша "ромски", само защото ще ме цензурират. Да не би утре сутринта да осъмнем отново с това, че Борисов се връща. Мислете му и после не се сърдете.

16

Анонимен

преди 1 година

В същото време жабетaта се кахърят на рекордно ниската избирателна активност на последните избори в Италия. Паднаха до 63.8% гласували от имащите право.

15

Анонимен

преди 1 година

Интересно е как всички политици начело с последните си поставят висока оценка докато не настъпи поредния вот с рекордно ниска избирателна активност, ако пак не са разбрали какво означава това мога да им го разтълкувам, означава вземете да ходите на %?%% и повече не се връщайте нагли ?*?*?*( смотани.

14

Анонимен

преди 1 година

Загуба на време е ако идеш да гласуваш. ****ната им.

13

Анонимен

преди 1 година

И сега въпреки срамно ниската избирателна активност и пълната им нелегитимност всички ще се прегърнат и ще кажат, че ще управляват заради народа за да не изпуснат сладката държавна баница подсигурена от данъкоплатците осигуряваща им охолен живот на тях и наследниците им.

12

Анонимен

преди 1 година

Има още време. Не го губете.

11

Анонимен

преди 1 година

Много е. Няма да гласувам и сега и никога. Овцете да гласуват.

10

Край

преди 1 година

Сега ще ви обясняват че сте се уморили от избори. А то истината е че нормалните хора не искат да участват във фарса организиран от олигархията чрез нейните партиики и телевизии. Вече ще се гласува със сопата. Ще има реално бити и още небити политици.