22

Онанист

преди 1 година

Къде има междинни резултати?

21

Анонимен

преди 1 година

Аз сутринта ходих и избирателната актимност беше според мен около 5 процента.

20

Страхил

преди 1 година

Гласуването вътре е супер лесно, точно за минута. Да си претеглите килограмите в Кауфланд отнема повече време

19

Аве

преди 1 година

Гласувайте, заслужете правото си да се оплаквате следващите 4 години и намалете тежестта на купения вот

18

Анонимен

преди 1 година

После да не се сърдите,че ни управляват с гласовете на римляните и изселниците в Турция. Не ми се вярва да мине 25% избирателната активност до довечера. Със сигурност ще я напомпат малко от кумова срама до към 32-35% и пак ще гледаме джипка ТВ няколко години.

17

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Въпросът е не кой ще бъде първа полтическа сила, а Възраждане колко процента ще вземе от изборите! За либаралонанистите е кошмар ако националистическа партия вземе голям процент !

16

Анонимен

преди 1 година

Отивайте да гласувате, не е трудно!

15

Kалъп интернешанъл

преди 1 година

Баце даде най-много пачки и затова го гласим за победител.

14

Мишо

преди 1 година

До 7За ПП? За какво точно да гласувам за купищата лъжи? За обещанията, които дори няма как да изпълнят? За лицемерието? За безумието да ни управлява ЦРУ? За човек без диплома и образование? Въобще вие имате ли идея, от къде се взеха тези двамата, никой не ги познаваше? От къде пари, от къде електорат? Странна работа! Само структура подкрепена на държавно ниво може да направи подобно нещо и това е дете на САЩ! Вън на предателите, да се ходят за Канада.

13

Амет Ал Сабах Абдул

преди 1 година

Гласувах за господин Копейкин за да инициира референдум за присъединяване към Русия.

12

!

преди 1 година

Ако тая изметт ПП има повече от 10 процента стягайте багажа...Тва ще е престъпление срещу човечеството! Кви мозъчни инвалиди има в тая клета държава не е истина....

11

Радослав

преди 1 година

До 11: да но накрая 100 душевно болни ще вкарат Копейката в парламента, защото 100000 са избрали да не гласуват. И после тези 100000 ще плащат с данъците си субсидия на Копейката, а 100-та ще цоцат от тази субсидия. Ето затова е важно да се гласува, защото ако гласуват 100 Копейката хваща 100%, а ако гласуват 100100 души, Копейката хваща 0.1% и е аут от парламента.

10

Анонимен

преди 1 година

Едно време по времето на БКП се гласуваше на 99,9 проценат за БКП. Но като има 1000 партии хората са затруденини да направят избори и не гласуват.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1Ако си мислиш,че ще хукна да печеля пари за копейкин, определено си в грешка!

8

Анонимен

преди 1 година

До Ниска еАз дълги години не гласувах, но с годините стигнах до извода, че по-добре е да се гласува отколкото да оставиш другите да изберат вместо теб. Гласувах и за тези избори за Възраждане.

7

Анонимен

преди 1 година

Душевно болните ще гласуват за Възраждане нищо чудно. Само луд човек може да се върже на този популизъм.

6

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да се гласува,пак Герб и Бсп на власт с патерици...

5

Радослав

преди 1 година

Ако хората масово гласуват партиите които сега ще хванат заветният 1% и субсидия няма да са 15, а най много 1. И в парламента няма да са 6-7 партии, а 2-3! Тоест с гласуването си вие оставате 5000 кандидат депутати гладни и без субсидия дори!

4

Ниска е

преди 1 година

избирателната активност, направо отчайваща! Хора от над 18 години до пенсионери не желаят да гласуват! Предпочитат да стоят по кафенета и заведения, отколкото да отделят няколко минути за гласуване! Аз обаче гласувах за пп " Възраждане"! С номер 14! Успех на Костадин Костадинов!!!

3

Радослав

преди 1 година

В края на изборният ден да не се чудите защо водачите на партиите се хвалят с проценти подкрепа по високи от избирателната активност и да не се жалвате, че пак ви управляват мозъчни инвалиди! 5 минути отнема гласуването, 10 с пътя до секцията, всеки може да го съчетае с нещо което трябва да свърши, поне си кажете мнението и им покажете, че реалната им подкрепа е към 4-5% и оставете масата от партии извън парламента! Защото при 90% активност 95% от партиите даже субсидия няма да вземат!