10

П.К.

преди 1 година

Отдавна доказаната истина е, че "политиката е *** работа". Това не доказва ли голямото съмнение, че в политиката, с лакти и голямо чене, се пъхат и вреждат само мръсни, долни хора? Е, какво да очакваме тогава???

9

Анонимен

преди 1 година

До ** какво изобщо означаваа "да го е грижа за хората" Това е работа, която развитите общества възлагат на избраници. Без политици, отива в пещерите обратно. Къде по-точно има съвременни общества без политици, или така си плещите да се намирате на работа?

8

Анонимен

преди 1 година

Eй, не прумяхте, че политиците идват от хората. Няма как хората да са демотивирани, а политиците да са. Няма как тука да дойдат политици от Америка, или от Испания. Впрочем и да дойдат, тукашните хора не ги разпознават и не ги харесват. Много се усмихвали, много били положителни. Ние сме си такива и политиците ни са такива.

7

Анонимен

преди 1 година

Аз ги разпознавам по политическото говорене. Това са хора които много говорят но реално нищо не казват. В думите им няма абсолютно никаква конкретика, никакви детайли, никакъв анализ на проблемите и техните решения. Говорят само някакви заучени фрази. Идеологически концепции изпразнени от съдържание. И всичко винаги е в името на народа, суверена, националния интерес и какво там имат написано в репертуара. Гола вода....Излез и кажи! Точка 1, точка 2, точка. Ще направим това, това, това. Нищо.

6

Albi

преди 1 година

Е вие какво очаквате? Да гласуват мазните бизнесмени и кифлите с джуки,хотелиерите,ресторнатьорите(дето получиха сума ти помощи) даскалите, държавните хрантутници(дето ги позлатиха за нищоправене)докторите, дето вече се побъркаха от лакомия. За другите явно няма място тук, още по-добре.

5

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефи Петков и Василев като обещаят, че ще вдигнат заплатите, а уж и двамата са икономисти... Или може би това е за пред крепостните селяни ...

4

Кухи, но лакоми

преди 1 година

Кухи политици - кухи послания.

3

Гошо...Тъпото

преди 1 година

От...демотивацията печели само Банкянската...корпорация,защото разчита на...корпоративен вот и...армията чиновници на...хранилка. Така че не ги слушайте тези платени...глашатаи,гласувайте защото след това е безмислено да се...ядосвате.

2

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да си хабите неделята, след 3 4 месеца това упражнение ще се повтори. Не виждам кой ще може да състави правителство следващите 2 3 години.

1

Анонимен

преди 1 година

Доста съм мотивиран, ше гласувам първи за тоя дето ги закопае тия всичките без изключения