118

анонимен

преди 1 година

Интересен феномен - с д-ив популизъм да спечелиш 19%. Но не е л-уд този,който яде баницата,а този ,който му я дава.

117

Не разбирам много

преди 1 година

Радвам се, че този няма да може да си довърши работата както обещава! Много е нелепо за се опитваш да тръпаш дивиденти с изказ колко зле е е друг, вместо да кажеш ти с какво си добър. Поредния *** решил, че става за нещо, е, не ставаш!

116

124

преди 1 година

Koe e тоша напред ? ... Накъде напред ? .. в коя посока , да не се окаже , че е назад ..

115

Анонимен

преди 1 година

Просто,ти луд ли си бре?

114

Анонимен

преди 1 година

Кирлив,кога страната е тръгнала напред,че да продължи бе оли го френ? Ти ни върна 20 години назад,уродляк безумен

113

8

преди 1 година

Проклети да сте вие и всеки мършаляк дето гласува за вас ПП пълна пародия!

112

Сър А

преди 1 година

Наборе, каква я мислихте, пък тя ква стана !

111

От Вселената

преди 1 година

След изборите долу в равнината, сутрината се разсъбуждам и гледам мъгла е покрила долината. Изпивам един чай от лайка и бегом се изкачвам горе в планината и гледам, а там Загрея - Слънцето наше Изгравя на ХорИзОнта и ме докосва миловно със своите лъчи! Издигам си ръцете нагоре и казвам: Да пребъде Божият мир. Смъквам ръцете си надоло покрай лицето и казвам: И да изгрее Божията Радост. Смъквам ръцете си покрай сърцето и казвам: И Божието веселие в нашите сърца! 3 пъти обливане!

110

Ей това е

преди 1 година

Да знаеш че си окалян до уши,шуро баджо и авери и черепи,червенобузи и подобни кукловоди ,комисионни и много други и най безочливо вървял,но се спънал в задния двор.

109

Анонимен

преди 1 година

тоя *** и лъжец нема место парламента

108

Xa-xa

преди 1 година

Напред! Към 4-ти километър ...

107

Анонимен

преди 1 година

"в късните 4асовер пп запо4ват да вдигат процентите . тоест запо4ват да бъркат в машините" - Не бъркат в машините, а идват гласовете от запада. Западна Европа и Цяла Америка. Гласуването приключва в Калифорния чак в 6 часа сутринта българско време утре (понеделник). Най-много гласове ПП печели от западните страни, затова не бързайте да се радвате, може да има обрат.

106

Х417

преди 1 година

Ти си Кире, давай...........

105

Анонимен

преди 1 година

в късните 4асовер пп запо4ват да вдигат процентите . тоест запо4ват да бъркат в машините , и за това ще спе4елят и този път . затова се бориха С ЗЪБИ И НОКТИ ВОТЪТ ДА Е МАШИНЕН

104

Анонимен

преди 1 година

Лайковите в минус наистина показват що за заблуден народ сме

103

Сега

преди 1 година

Страната наистина трябва да продължи напред.Някой може би са недоволни защото са свикнали дванайсет годинки да сучат и да щракат само с пръсти .Затова трябва цялостна ПРОМЯНА

102

Анонимен

преди 1 година

Съвсем очаквано разликата вече е 3 процента, интелигентните и младите хора гласуват по-късно. А и с гласовете от чужбено не мисля че ще е някакъв проблем Петков да спечели солидно.

101

Анонимен

преди 1 година

Само затвор за тоз лудия ***

100

карачанаков

преди 1 година

А някой да ти вярва,ти и канадски гражданин не беше и заводи и мостове построии танкери докара и сега си решил ДА ДОВЪРШИШ ЗАПОЧНАТОТО,демек нищо.

99

Анонимен

преди 1 година

"Напред " с червения имотен милионер на прехода Рашков,който налагат да бъде избран в антикорупционната корупция за да "проверява" управляващите.Е как точно,с дрогирани шофьори,чадър над трафиканти,каналджии,нарко и укриване на офшорни сметки.Че и с пици кристални за енергийно надмощие.А финансиста който ни уреди с близо 30 млрд заеми има ли диплома,или все още не е открита?Само лъжи Кире,марионетки измамни!Държавата ви стана бащиния,съсипахте я и пак нагли