13

Анонимен

преди 1 година

В Три рунда батко

12

Избирател

преди 1 година

Е, не може пиян мъж да е с девствена ципа. Ако е жена е по-възможно, но мъж, просто не ме се вярва.

11

Анонимен

преди 1 година

"все пак като е пият откъде може човек да е сигурен че е направил правлния избор" - то сред тия партии и трезвен с дествена ципа да си пак няма да тамериш правилен избор.

10

Милионер

преди 1 година

Човекът е гласувал. Тези от Герб сигурно искат на следващите избори да се гласува след проверка с дрегер. Така им се усладиха глобите с ковид истерията и КПП-та, че отново искат да управляват България. Поздрави за град Бургас и членовете на избирателните комисии там. Просто искам да ми кажат здравей, приятелю !

9

Анонимен

преди 1 година

А защо не са извикали полицията да отведе пияния гласоподавател - все пак като е пият откъде може човек да е сигурен че е направил правлния избор. По описанието в новината изглежда че човека е гласувал на късмет.

8

Анонимен

преди 1 година

Точно! Който не може да гласува с машина поради неграмотност, няма право да определя бъдещето на останалите.

7

Радослав

преди 1 година

А някоя джурналя мисирска да пита как се допуска пиян да гласува? Нали уж по време на денят за размисъл е забранена продажбата на алкохол? Ако го питате за какво гласува сигурно ще ви каже за бутилка ракия. Ето за това на неданъкоплатци, неграмотни и безработни не трябва да се дава право на глас! Защото той сега избира кой ще харчи нашите данъци, а неговият принос за обществото е отрицателен!

6

Анонимен

преди 1 година

Пиян и неграмотен,но поне е бил с колата,да не падне да се удари някъде.

5

Анонимен

преди 1 година

След като един човек не може да чете и да натисне 3 пъти по тъч екрана, значи не е достоен да дава мнение и да взима решения за другите. Света се развива и върви напред. Не може неспособните и неграмотните да ги дундуркаме като малки деца.

4

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори да наемат помощници и те да помагат на ромите при гласуването.

3

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО НЕ ГО ПРОСЛЕДИХТЕ ДА ВИДИМ БОРБАТА МУ С НЕРАВНОСТИТЕ ПО ПЪТЯ, С ДВИЖЕНИЕТО- БИЛЕ СА ЕПИЧНИ "БОРБИ" И ''БИТКИ"

2

Лято 2022

преди 1 година

Случват се такива неща. Важното е, че все пак човекът е гласувал. Лично за мен е по-важно да гласуват приятелите ми от хотел Парк в Бургас. През следващото лято ще ги почерпя. Обичам риба цаца и пържени картофки. както и да събирам миди от прекрасния им плаж.

1

Анонимен

преди 1 година

За какво му е да гласува неграмотен човек?