23

Б.

преди 1 година

Да живее България!!!!Предателите в затвора!!!!

22

Румпел щилтсхем

преди 1 година

Нашият проблем на България е границата с турция.затваряме дипломация с нея и се оправяме завинаги.

21

Анонимен

преди 1 година

До Ужас 14-"Вие ще видите какъв цирк ще е в Турция и от там ДПС ще вземе много мандати." - никой не ни е виновен на нас българите - ако всички излезем да гласуваме, ДПС ще имат малък % - каквото сами си направим, и Дяволът не може да ни го направи !

20

Анонимен

преди 1 година

Автобуси докараха избиратели от Турция в Кърджали призори" - не виждам логиката - те и в турция ще си гласуват за ДПС, това не са избори за кмет

19

Колина

преди 1 година

Проблемът е , ме тези туристи гласуват два пъти и няма кой да ги хване и накаже-един път в Бг и втори път в Турция. А да не говорим и колко мъртви души има, за които някой друг пуска глас. В секциите в Турция може ли да има контрол? Няколкостотин секции!

18

Меди дьо ганьоффф

преди 1 година

Добiтъка трябва да бъде извозван своевременно и немедлено (по хаксиома) .!.

17

От Свой

преди 1 година

До номер 6 знаеш ли колко пари влизат годишно от хората живеещи извън България.1 милярд евро всяка година, така наречените гурбетчии вкарват в българския бюджет. Аз мисля, че тези хора, които инвестират в собствената си държави,грижат се за близките си в България имат право да решават кой ще кове закони. Защото там са активите им и близките.

16

Аноним

преди 1 година

Идват да си видят роднините хората, а същевременно и да дадат по един глас. Това да е проблема! България се обезлюди, благодарение на злощастната политика на свойте лидери.

15

ужасТ

преди 1 година

Яко опашки в Англия, Българите яко гласуват..

14

не разбрал

преди 1 година

А обратното случвало ли се е някога?

13

Анонимен

преди 1 година

Нямам идея как това е законно...

12

Анонимен

преди 1 година

Сериозна организация и после да не се оплаквате, че ония с обръчите от фирми, хидроинжинера, в който е хляба и ножа ви управлява.

11

Тото

преди 1 година

Идват едни не говорещи Български веднъж на 4 години да срещу билет да определят живота на дежата ни. Сляпа държава сме без закони.

10

Анонимен

преди 1 година

Тия които ви обясняват, че няма смисъл да се гласува, дават по 300 лв. на глас.

9

В.Узунов

преди 1 година

Браво! И братчеда със семейството дойдоха от майка Турция. Ще си върнем Сокола на власт. Всички къде глсат за разни кеурски партии одобряват Възродителният процес.Трябва ни човек ксто Зеленски да не ни асимилирст и нас. Учене на корана във всяко училище.

8

4040

преди 1 година

Това не е ли рушвет или покупко продажба на глад, осигуряваш билет от Турция до България за да гласуват за теб?????

7

Анонимен

преди 1 година

Ами хайде, чоплете си носа, сънародници.....Те ще насочват държавата вместо вас.И после - ууууууу, нищо не става. Ей сега по К1 гледам как гладуват в Турция. Хора дето не знаят български решават за българската държава.

6

Анонимен

преди 1 година

ЕЙ това не посмяха да го променят толкова години. Чужденци и туристи не трябва да гласуват. Гласува се в България от българи с уседналост.

5

Мен

преди 1 година

Защо хората в чужбина гласуват ... те са избрали къде да живеят .... В България ние им сърбаме попарата .... Не съм против хората които са избрали да живеят другаде ,но повечето от тях не се прибират с по 5 10 години слушат само по телевизията какво става и дават грешен вот за които ние носим последствията ..видяхме с Слави Трифонов какво стана ...

4

Oruc Reis

преди 1 година

Все турците са ви криви. Аман, вече 40 години, а преди това още 500. Все някой ви пречи.