32

Анонимен

преди 1 година

До John "Руснаците ще спечелят тази война" о да няма съмнение от 7 месеца това слушаме, чудя се дали местните русофили са слепи или поради незнание на друг език се информират само то кремълската пропаганда. Само да те информирам че избягаха от Лиман, в момента в който северния фронт започна да се разпада украинците ги удариха на юг, 30 клометра пробив за един ден в посока Херсон

31

John

преди 1 година

Тия от ISW са просто едни манипулатори и угодни драскачи. За никаква обективност при анализите им не може да става дума.

30

John

преди 1 година

Руснаците ще спечелят тази война. Крайно време е западняците да се научат да уважавана и зачитат Русия иначе ги чака горчив урок. Високомерното и унизително отношение към всички които не са от англосаксонския елит ще им изиграе лоша шега.

29

Анонимен

преди 1 година

До Джоли Роджър-----------------Да , просто бягат руснаците ...

28

Джоли Роджър

преди 1 година

Русия не се опитва да направи нещо.Тя просто го прави.

27

Лекар с престилка

преди 1 година

До $$$$???? Русофилите живеят добре и се чувстват добре само във фантасмагориите си. :))))

26

$$$$????

преди 1 година

До 30- 31 Говорим за вакуумно оръжие което е много добро,и ако се употреби няма да могат и глътка въздух да си поемат в МЕСТНОСТТА КЪДЕ ТО Е ПУСНАТО ЗА ИСВЕНО ВРЕМЕ.

25

Грозната истина

преди 1 година

До $$$$???. Той и Хитлер е вярвал в някакви "чудни оръжия", а накрая изяде шнура. Всичко се повтаря.

24

Анонимен

преди 1 година

До $$$$??? "Последната дума има Путин" Грешиш жестоко, и ще го разбереш по един или друг начин. Путин е свършен.

23

$$$$???

преди 1 година

Путин вече каза категорично какво ще последва ако запада не накара Украйна да седне и да преговаря.Има и други оръжия които не е ползвал още.Лек пример.Какво стана на границата с Китай преди няколко десетилетия?Ако приложи това оръжие в Украйна ще ходим да гледаме пустиня.Последната дума има Путин и руският народ НАТО е потъващ кораб.

22

Реалист

преди 1 година

Единствения полезен ход на Кървавото джудже е веднага да се изтегли от ВСИЧКИ украински територии (включително Донбас и Крим) и да седне да преговаря за репарациите, които руската федерасия ще трябва да плати на Украйна. Всичко друго ще доведе до продължаване на войната без прекъсване.

21

НАТО-Стандарт

преди 1 година

*** все още има полезен ход - да каже "сбърках, съжалявам" и да се оттегли с достойнство. Но откъде толкова доблест и съвест у него?!

20

Анонимен

преди 1 година

колкото повече Запада е мек пред путин толкова по-вероятно путин да използва ядрено оръжие. Колкото Запада е по-твърд с путин толкова по-малко вероятно е да използва путин ядрено оръжие. Запада трябва да е твърд като стомана пред путин и тогава нещата ще се оправят

19

Грозната истина

преди 1 година

Малко не съм съгласен със статията. Времето не работи за него. Путин може да е психопат но не е ***. Ясно осъзнава, че Русия е толкова изостанала от света, че прозореца да изпълни имперските си амбиции се затваря. Игра ва банк с много слаби карти и сега търси бързи преговори докато още има някви козове и е запазали някакъв авторитет. Вече никой не вярва, че руската армия е силна, Путин на практика няма съюзници, страните от централна Азия надигат глас против Русия. Индия и Китай са против войнат

18

Динев

преди 1 година

Такива филми сме ги гледали,,и когато бяха СССР плашеха и надуваха мускули с ядрени бомби,имаха и съюзници от СИВ ,и накрая клекнаха ,срещу пари разпродадоха всичко изоставиха но като мръсни котета та сега ли когато са два пъти по слаби само с един самолетоносач таралясник,ще плащат света пак ще им обичаят доларчета и пак ще клекнат само гледайте сеир

17

Анонимен

преди 1 година

До 22: И кое не разбра от моето написано? НАТО отхвърли членството на Украйна вчера. Така че НАТО не може да спре желаещите да умират за Украйна но НАТО не влиза в пряка конфронтация с държави които не са нейни членове. Зелински игра на Руска рулетка и се оказа че се прострелял в краката. Бавно но сигурно Украйна изчезва от картата.

16

Смях

преди 1 година

Лежи на тоя.....

15

Анонимен

преди 1 година

"Ама.... Путин и неговите приятели превзеха 20% от Украйна. Какво да иска повече?" Ами искаше примерно демилитаризирането на Украйна..Искаше да спира разрастването на НАТО. Обяви не война ами СВО, сега обаче какво излезе: най обикновени имперски амбиции с цел завземането ресурсите на друга държава в 21в.

14

Анонимен

преди 1 година

След Лиман, днес украинците си върнаха Золота Балка и Кившаривка. А, и относно нацистите вижте кой е Алексей Милчаков? На страната на кой се бие, от къде е? Подразделението Имперский легион, какви са, на коя територия са били след 2014?

13

Анонимен

преди 1 година

Ама.... Путин и неговите приятели превзеха 20% от Украйна. Какво да иска повече? Най голямата атомна централа в Европа се намира в Запорожие. Газови находища и въглища в Донеск и Донбас. На Украйна пак и отказаха влизане в НАТО тка че след година две още 20% ще ги резнат. Ако не Путин то Медведев. А пък украинците да си вярват на Зелински какво да направим ние?