25

До Алекс

преди 1 година

Ти понеже си много щастлив в родината затова четеш и коментираш статии за българи в чужбина. Не защото си завистлив и комплексиран.

24

Анонимен

преди 1 година

да се престане с гласуването в чужбина , който иска да си идва в бг да гласува , само фалшификации

23

Относно данъците

преди 1 година

В Бг всички освен държавните служители се осигуряват на минималната заплата колкото и да получават действително. Това обаче не им пречи да демонстрират самочувствие на данъкоплатци.

22

От чужбина

преди 1 година

Аз никога не гласувам на бг-избори. Все ми е едно кой ще краде еврофондовете които ЕС праща в бг-то от нашите данъци в чужбина.

21

Възмутен

преди 1 година

От къде накъде тия дето живеят, работят и плащат данъци в чужбина ще решават кой да управлява в България??!!

20

До Германец

преди 1 година

Разбрах за кого, и аз за тях ще гласувам и се надявам на същото! Поздрави.

19

До 26

преди 1 година

Кирил Петков обеща първото и ще го изпълни, ако му се гласува доверие, но за 2рото не се надявайте. Не сме арабска, нито азиатска, а европейска страна

18

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 25 Като живееш в чужбина,чий го дириш в български форум? Или там си последната дупка на кавала.Гледай си чужбината.Нещо много се впрягаш.Май не си много щастлив в чужбина?

17

Анонимен

преди 1 година

Аз живея в чужбина. Мразя българите! Мързеливи са, тъ.пи, глу.пави ,злобни и безмозъчни същества. Единствените ,които все още имат глава на раменете си са някои от хората над 40 години.....,не не всички. Но все пак аз ще гласувам. Искам да им е гадно за глу.п.авите зло.бари.

16

Алекс

преди 1 година

Крайно време е гласуването в чужбина да се прекрати.Управлението на България трябва да се определя от хора,които са избрали да живеят в Родината си.

15

Иван

преди 1 година

Жалка история.

14

Анонимен

преди 1 година

в българия собствеността вече не е на държавата а на нагли връзкарски миризливи мутгри сикаджии висаджии и миризливи българи само нагъл миризливец може да прави бизнес с такива хора така че нормален човек не може да стои в републиката на лаянянитге нагли бълкгарски миризливи връзкари.

13

Анонимен

преди 1 година

Успели друг път. Да бяха успели в България. Не завиждам на емигранти. И там и тук са никой.

12

Анонимен

преди 1 година

Дънди Крокодила ще гласува за Бойко, защото го е гледал по телевизията и е същият селянинн.

11

Анонимен

преди 1 година

Искам забрана българи извън България да гласуват.След като са избягали значи са предатели.Хвалят Европа,Америка,Австралия еми стойте си там и избирайте техните.Само ние които сме си тук трябва да избираме какво ще става в БГ.Също и ценз - средно образование за да гласуваш

10

Анонимен

преди 1 година

Турция не е проблем великите български сикаджии висаджии връзкари и лаянари ще се оправят с връзки нали така си подариха собственоста на държавата и война да стане да се оправят с връзки както на свикнали свинските лаянарски големи нощота

9

Хи

преди 1 година

С Турция, Турция как ...върви....?!?!???

8

Анонимен

преди 1 година

който плаща данъци и пари за български паспорт, даже с таксите които лаянарските български връзкари живеещи във *** си на лаянари република си разпределят има право да гласува. хайде сега връзкарите български да ядат лауна

7

Въпрос

преди 1 година

А.., от други галактики няма ли да гласуват кой да бъде избран в България?!? Или са само интерконтинентални избори не са междугалактически!

6

Анонимен

преди 1 година

Абе имали хора с акъл да ходят въобще да гласуват?