156

Анонимен

преди 1 година

Кадирката май не чете западната преса. НАТО вече увеличи своя ядрен арсенал за няколко месеца и имат над 10 хиляди бомби. Защо ли ? Който има апартамент в Москва, да продава :)

155

Augusto Pinochet

преди 1 година

И ДРУГ ПЪТ СЪМ ВИ ГО КАЗВАЛ СМЕНЕТЕ СИ ПРЕВОДАЧА ОТ РУСКИ! И НЕ ВАДЕТЕ ОТ ИЗКАЗВАНЕТО ОТДЕЛНИ ИЗРЕЧЕНИЯ, КОЕТО ДА ПРОМЕНЯ СМИСЪЛА НА КАЗАНОТО. ВЕРОЯТНО НЕ ЗНАЕТЕ, НО ДА ВИ ГО КАЖА И БАБИТЕ В СЕЛО ПАСАРЕЛ ЗНАЯТ ДА ПОЛЗВАТ "ТЕЛЕГРАМ" ТАКА ЧЕ КОЙТО ИСКА ДА Е ИНФОРМИТН ДА ГО ПРОЧЕТЕ В ОРИГИНАЛ.

154

Toни

преди 1 година

До Анонимен 160 и 156Надявам се не си толкова *** колкото е коментара ти.Ако все още не схващаш на Путинова Русия за никой на и пока вече-просто се чуди как да спечели време за да може да измисли план за оцеляване.НЯМА ТАКЪВ.И до 156-тя Русия винаги така прави,изоставя всичко когато не и удисва или когато види ДЕБЕЛИЯТ край.

153

Друг

преди 1 година

На този *** му трябва една ракета в *** и да отлита!

152

PL

преди 1 година

А. Този козоеб още ли пърха.Този е жив труп. Рамзан Кадир чок сеир. Ахмат сила май стана на комат с лаййййня. Хххх:)))

151

Анонимен

преди 1 година

Кадиров, мюсюлманите нали са миролюбиви хора? Защо така?

150

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм с Кадиров,но за да са сигурни че работят бомбите нека първо тестват няколко над Грозни

149

Анонимен

преди 1 година

Кадирката е хитър :) Ако русия използва ЯО, НАТО ще помогне на Украйна след което ще следва разпад на руската пиндирация. Кадиров ще има собствена държава Чечня на която ще бъде президент. Не е никак глупав :) Ако не се лъжа дори от Чечня няма мобилизирани :)

148

карачанаков

преди 1 година

Ами да го послушат,той този има ум колкото на агнето майка му,не че и на онова П у те е повече

147

Анонимен

преди 1 година

До Мерзавци Вероятно щяха, ако не им пукаше за косвени жертви и бяха само укропите. Но Русия се старае да намали цивилните жертви до максимум, и реално воюва срещу цело НАТО

146

Абе

преди 1 година

Брадатия да си завре една пиратка отзад и да се гръмне.

145

Анонимен

преди 1 година

Територии се превземат пак, до напролет ще са се върнали там, един войник да порастне трябват 25 години...

144

Анонимен

преди 1 година

Русия прави много добре, че оставя територии вместо да си изоставя войските си да бъдат обкръжени или да попадат в плен. Укропа малко по малко ще си даде сметка, че в Киев не им дреме за пушченото месо.

143

Анонимен

преди 1 година

То откъм дубайския харем лесно се дават акъли, бъзльо, дето не си помирисвал фронт.

142

Анонимен

преди 1 година

Брадатия пудел нали щеше да спечели войната за Жужето? Какво стана сега? - Пак абасьралис как всегда. Едва ли има по мразен предател в цяла Чечня, като нашия копейкин ама в униформа. Голем на думи, ама все с преливащи ***.

141

До Бачкатор

преди 1 година

А бе, ислямист. Нали и Русия в същия момент ще изчезне от картата. Пък и на Раша не са и точни картите. Току-виж, гръмнала Чечня. Бисекдалката Рамзанка Кадирова иска да изчезне хрустиянският свят, затова ги насъсква. Ти къде се буташ?

140

БАЧКАТОР

преди 1 година

Ядрения взрив ще накара Зеленски да се на се ре и на другия ден войната ще е свършила. Впрочем не само Зеленски а и целия Запад.

139

Анонимен

преди 1 година

Като падне Путин, тоя и Лукашенко са следващите.

138

Кадиров във Хага

преди 1 година

НАТО знаят един номер за Кадировците вкарват три ,,хаимара ,, един след друг във комина без да му докоснат стените и те дематерислизират във мазата където ще си се скрил !

137

Кадиров във Хага

преди 1 година

Какво ли ще разправя. един ден във Хага ---- със 1000 главореза може да уплашиш някои невинен човек ама НАТО ще ги направи само на малки парченца спец части !