28

нн

преди 1 година

233 лв./Mw/h без акциз, ДДС, достъп и пренос. Крайна за хората ще стане 450-500 лв. Януари 2022 имам 2,2 Mw/h. 1000 лв. няма да стигнат през Януари 2023. Ужас.

27

Директорът на цирка

преди 1 година

Това намаление е предизборна залъгалка за баламурниците дето ще гласуват за ПП!

26

Анонимен

преди 1 година

мАсковските подлог"и си скубят косите,опорките за евтин газ от колхоза пропадат

25

Анонимен

преди 1 година

A пелетите кога ще намали КЕВР?!

24

Анонимен

преди 1 година

В деня за размисъл помислете за ,,газовата независимост,, и евроатлантизма щото зимата идва. Първата ,,независима,, зима ще е доста скъпа .

23

Българин

преди 1 година

А Септември спрямо миналия Септември е 100% по-висока.

22

хахаха

преди 1 година

не се радвайте , Топлофикация няма да намали цените , нито пък магазините .

21

Анонимен

преди 1 година

Еб а ти дивесификацията е бат и независимоста миналата година от първи октомври беше 94 лева мегавата

20

Анонимен

преди 1 година

Газът е вече много скъп в целия ЕС. Бъдещето на Европа е в кюмюра. Това е реалността. Глупаците от ЕС се провалиха с некомпетентно законодателстване в сектор енергетика. Разказаха играта на целия сектор и връщане назад няма. Никаква война не им е виновна на некадърниците. Някой по съобразителни си позлатиха носа покрай това фиаско наречено първи, втори и трети енергийни "пакети" на ЕС. Пък вие си вярвайте, че само за краставиците отговарят в Брюксел. Невежеството е блаженство. Да живей ЕС.

19

Анонимен

преди 1 година

Нали уж щяха да паднат цените след "диверсификацията". Те сега да 4 пъти по високи от преди "диверсификацията". Къде 50-60 лева бяха през 2020г. Фон дер лайнер ще ни съсипе. Минавам на котел на въглища. 350 квадрата как на този скъп газ ще го отоплявам.

18

Анонимен

преди 1 година

В деня на размисъл се утрепаха от агитация. И в ютюб и във фейсбук им стоят рекламите днес.

17

?

преди 1 година

Как така стана, че цената на километър връзка с Гърция се оказа повече от 2 пъти по ниска от цената на Турски Поток. Как по малко от 500км Турски поток се оказаха над три милярда лева а тук за половин милярд направихме близо 200км?Гешев, оставка! Прокуратурата е корумпирана.

16

Анонимен

преди 1 година

До SuCkMyD1Ck . . .Така ли се обръщате по европейски към другите ... с обиди.

15

Анонимен

преди 1 година

Само информативно - Азербайджан с приходите от газа финансира военното си нахлуване в Армения! Война с убийства и кървища както в Украйна. Но споко! Фон дер Лайниян каза че този газ е по-демократичен от руския!

14

Анонимен

преди 1 година

Прекалено фиксиране има в газа, чийто основен потребител са топлофикциите и няколко завода. Дори тези, които имаха неблагорозумието да се отопляват на газ и похарчиха по няколко хилядарки за инсталации се отказаха. Има по-евтини алтернативи.

13

Анонимен

преди 1 година

2020 и до средата на 2021 цената на едро беше 60 лева. За какви 223 лева се пъчат сега? Ми то с такси достъп, пренос на и ДДС по добре уиски да гори човек. Пълна комедия. Газа е умрял за ЕС вече, не е опция отникъде. Тези в Брюксел разказаха играта на целия пазар с комични регулации и уж борсови цени. Цирк.

12

Анонимен

преди 1 година

26 какви правила ве човека не е на работа като някой други

11

Анонимен

преди 1 година

До SuCkMyD1Ck . . .Стига си агитирал в деня на размисъл, нямате ли срам, всички правила да погазвате.Това ли ви е европейското.

10

Анонимен

преди 1 година

Утре мощно номер 9 да набием една патица в лицето на простотията

9

Ларавел

преди 1 година

В САЩ газта за домакинствата е смешно евтина. Заплатата само на жена ми покрива наема, сметките, горивото за две коли, храната и остават около $1500. Моята я инвестираме цялата в различни финансови инструменти. При все, че ще имаме още повишения до края на кариерите си, ще се пенсионираме като милионери по отделно. Европа е много назад в момента.