130

Анонимен

преди 1 година

Тази шуробаджанащина може да бъде спряна единствено с разреждането на българското население с араби латиноамериканци украинци руснаци и тн.Иначе тате леля и тн водят до безнаказаност

129

Банкеръ

преди 1 година

Като сте бесен очаквам обвинения срещу медиците продали се за пари,полицаите допуснали колата да изгори,съдията пуснал дрогиран водач причинил птп със загинал и тежко пострадал.Въобще няма място за емоции а обвинения и дела по бързата процедура инак изглеждате смешен.

128

Иван

преди 1 година

32 години едно и също, този главен прокурор е същия като Татарчев, и като другите шизофреници след него. Правосъдие в България няма, а ние продължаваме да се храним с децата си. *** продава брат си за 20лв., нормалния бяга не заради проблемите, а заради отвратителното отношение. Българското общество се превърна в кофа с фекалии, където всеки стъпва на чуждата глава в стремежа си да изпълзи.

127

УБиват с холограми

преди 1 година

Terorists from Sofi Подставени терористи на властв София позлват дигитлано хологрмани оръжия за убиване и осакатяване по пътищата на България. Обсебените от терористите водачи се разпознават перфектно по обемно обсебващи масови убиици около водачите. .До 2021 ползваха плоски дигитлано хологрмани оръжия лепени при технически прегледи долу вляво от водача. Сега ползват милиони пъти по МОЩНИ АНТИ ФАНЕРОЗОЙСКИ ЕКО СТИКЕРИ.. НАредили са убииства на НАРКОМАНИ !!!

126

Анонимен

преди 1 година

Бесен бил. Това нали е милиардерско синче, позната фамилия на всеки в региона. Пуснали сте го, каскет такъв. Ако нещо не става с пари, става с много пари. Отделно как зъболекар инжектира амфетамин не ми е ясно. Ако на някой му е ясно да обясни.

125

Евроатлантик

преди 1 година

Човекът имал лозе да бере,затова по спешност бил освободен

124

Сн.Василева

преди 1 година

Абе,вие сте много ***,та чак вдлъбнати. Това ли му е работата на Гл.прокурор на държава,да определя наказанията Той няма такива правомощия. Ами да уволнят всички съдии и прокурори в България,за какво са ни след като такива неграмотници като тук коментиращите смятат че Гешев е водил делото и издал присъдата. Абе вземете почетете малко че ставате за смях.

123

Анонимен

преди 1 година

Главен прокурор бесен от липсата на правосъдие? Началникът не знае какво правят подчинените му, колко удобно. Другият път подобен да се натресе и на вас, че да стигне до действия на законодателно и изпълнително ниво.

122

Анонимен

преди 1 година

Ами и аз съм бесен! Къде спеше за записите и чекмеджетата на Бацето? Ти въобще за какво си там , освен да правиш чадър над ГЕРБ ?! Явно работиш избирателно ! А за такива шофьори не от сега , а отдавна трябваше да има заковаващи закони , независимо кой и какъв съд ги съди ! Вместо да се оправдаваш, свърши си работата или се махай!

121

Ами

преди 1 година

Недей чака, а назначи разследване за подпалването на колата и подмяната на пробите !

120

Смех Бате

преди 1 година

Главният Прокурор на Република България бил бесен защото нямало правосъдие в държавата!!??!!?? Ами ние от простолюдието какво да ти кажем братле? Ти за ,,чий'' си там? Не си избран да си бесен,а си избран Ние да не сме бесни поради липса на првосъдие.И то при условие че законите са си много ОК.

119

Гражданин

преди 1 година

Имам един сериозен въпрос към всички бойкомразци - някой от вас, ***ѝли неземни, да е виждал снимка в общ план на която се виждат и Бойко и шкафчето с пачките и златото?Опаа... Ко стана уе, май няма такава снимка, а? Леле колко сте плиткоумни, не е истина направо...

118

Анонимен

преди 1 година

Скоро и ти ще бъдеш освободен...

117

Айде по сериозно

преди 1 година

До ВЪПРОС ДО ГЕШЕВ. Много моля хора с ниска или никаква правна култура да не задават въпроси. Както оня смешния"адвокат" хаджинезнам си какъв беше, прочети и най-вече запомни каква е ролята на Главния прокурор в съдебния процес и изобщо в правния мир. Не задавай повече въпроси, докато не се подготвиш.

116

улично правосъдие

преди 1 година

гешеф видя дебелата пачка на дядо и чичо му и веднага се нареди да докопа нещо и той. Пак ще го оттърват ама ще е по-скъпо.

115

ВЪПРОС ДО ГЕШЕВ

преди 1 година

Гешев като Главен Прокурор може да разпореди СЛЕДСТВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ - такива се правят при отричане на Убиеца за съпричастност към Убийството .Да му сложи упойка същия зъболекар , да го проверят за наркотици .

114

Анонимен

преди 1 година

Мухъла реши да се намеси предизборно

113

Мария Цънцарова

преди 1 година

САМО ГЕРБ! ДА ЖИВЕЕ АХМЕД ДОГАН

112

Анонимен

преди 1 година

САЩ сложи Пеевски в Магнитски - Гешев си мисли че дъжд вали.

111

Анонимен

преди 1 година

Изчезвай ГЕШЕВ, Подлoгa на Бойко и Ахмед Доган. КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВАШ ШКАФА НА КЮЛЧАН БЕ МУТРО?