233

Анонимен

преди 1 година

Русия отдавна се олицетворява с режима в Кремъл и затова болшинството хора по света я ненавиждат. Бункерният диктатор разруши живота на милиони украинци и руснаци.. Войната в Украйна ще приключи само със смъртта на xлeбapката в Москва.

232

Анонимен

преди 1 година

Трябва и България да стане област на Русия ако се проведе референдум за пресединяване към Руската Федерация ще гласувам с двете си ръце с ДА

231

Притеснен

преди 1 година

Във Флорида живее семейството на Песков.Как ли са,другари?

230

Анонимен

преди 1 година

3/4 от хората живеещи в Херсонска област и Запорожието ги няма там... За какви "референдуми" става дума?

229

Историк

преди 1 година

Поздравления! Най-после се зачете волята на по-голямата част от местното население в тези региони. Те не искаха да попаднат под американдко владичество, както останалата част на Европа

228

Анонимен

преди 1 година

Самият факт, че умряха, толкова много хора (над 100 хиляди от двете страни) за половин година говори достатъчно красноречиво, че войната изобщо не е за "защитата на хората в Донбас"... Там за 8 години има 3000 цивилни жертви и то, защото сепаратистите ги използваха, като щит. Путин е долен подлец и масов убиец. Ако ценеше човешкия живот нямаше да започне война, защото войната е масово убийство на хора и нищо друго.

227

Анонимен

преди 1 година

Краят на всички агресори и диктатори е печално известен...Пол Пот, Саддам Хюсеин, Мусолини, Чаушеско, Хитлер, а сега и Путин... На диктатурите, като руската също... Глад, миз'ерия, протести и накрая бунт или разпад...Само абсолютни мaлoyмници може да симпатизират на извepга в Кремъл...Слава на Украйна!!!

226

Анонимен

преди 1 година

В гр Бобов дол системно се изтезават хора от мутри, полицай и приближени до Борисов и Гешев

225

Живков

преди 1 година

Браво на руснаците силни хора.Айде по скоро референдум и тука да се приберем където ни е мястото.Или поне да прати Путин хора от Омон и ФСБ тука като чета има доста за прибиране,и така...всичко ще си дойде на мястото

224

Правило

преди 1 година

Най-добре празнува този,който празнува последен!

223

Анонимен

преди 1 година

Украйна тръгна в контранастъпление, САЩ гласуваха днес още 12млрд долара помощ за Украйна за прогноване на агресора Така както е тръгнало като нищо ще стигнат и до Москва армията на Путин се топи !

222

Ичкиев

преди 1 година

Споко същите дето сега облизват жопата на путин, ще гоплюят най-много когато бъде свален от трона, точно както у нас най големите *** станаха върли седесари.

221

РАЗЛИКИ

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ БЕШЕ В ОСВОБОДЕН ИЗЮМ ПРЕДИ СЕДМИЦА. ПУТИН Е ВИЖДАЛ ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ САМО НА СНИМКА!

220

Анонимен

преди 1 година

Неуките русофилчета да гледат последните интервюта с руския терорист и националист Игор Гиркин за да им стане ясно, какво се случва с руския башибозук и "специалната операция"... ! Той поне е обективен и не е... украинец. Не е нужно всеки ден да споделят тук мокрите си сънища и болни фантазии.. Фашистка Русия заминава при крайцера Москва в небитието.

219

Мазохисти

преди 1 година

Голям бой им хвърлят укрите,а те се радват.

218

Гацо Порът

преди 1 година

На излизане от концерта ще им раздават повиквателните , таман са загрели патрЕотично ...

217

ПУТИН ПРАЗНУВА

преди 1 година

ЦЪРКАТ В ЛИМАНСКИТЕ КОТЛЕТА 5000 РУСКИ МИШЛЕТА.

216

Лошиновинизапутин

преди 1 година

Лиман е отрязан напълно тази вечер от ВСУ, а вътре 3000 путински солдата. Не мисля че ще задържат колкото Азовците в Мариупол и до няколко дни ще излезнат със свалени *** и вдигнати ръце.

215

Анонимен

преди 1 година

180000 гада празнуват избиването на други 180000. Някакви жалки *** на дупе, сигурно са ги събрали на площада с повиквателна от армията.

214

Анонимен

преди 1 година

Целият цивилизован свят е срещу агресора Русия... Само нашите изветрели русофили продължават, като упорити мaгapeта да пишат несвързани глупости в защита на дъртия, кремълски сатрап...Типично е за русофилите и пpимитивите да злорадстват и злословят срещу хора, които живеят и се борят за победата на правдата над злото... Зеленски им е трън в окото, защото ще развенчае мита за "величието" на фашистка Русия и нейния башибозук.