99

?!?!?!

преди 1 година

Очакваме да не сте в Парламента въобще, *** !!!

98

Анонимен

преди 1 година

в сферата на фантастиката ако управлявате и решите да направите някои от нещата за които приказвате най малкото ще е да ядете бой публично.

97

Анонимен

преди 1 година

Човекът си го каза - иска да си оправи бизнеса. Гледах внимателно. За България не каза много-много. Само за бъдещите си "творчески" планове.

96

Смех!

преди 1 година

"Обещай ми светло минало" - имаше такава естрадна песен.

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 Мислиш ли, че русакта посланичка цъфти и вързва? Кой знае как я челастри КГБ по телефона, че изостава с петилетния план и вече не е тъкачка-многохиладничка.

94

Анонимен

преди 1 година

Дай боже да станете втора сила,далече сте от първата. Костя, да не си на третата чашка ?

93

БААлооо

преди 1 година

Така е, тази статия по-горе, трябва временно да бъде махната. Днес не е ден за агитация.

92

ААлооо

преди 1 година

Днес е ден за размисъл, НЕ за агитация!

91

О

преди 1 година

Илитератните *** имали подготвен кабинет вече. Боже! Прибери си вересиите! Ни мислят с горната глава, ама и с долната не мислят тези тотални политически импотенти .

90

Анонимен

преди 1 година

американската посланичка увяхна.

89

Анонимен

преди 1 година

Добре че ни подсетихте, това не е лоша идея. И ще отворим белене за предателите.

88

не се вписва

преди 1 година

Представих си за момент как копейките са управляващо сила. По протокол Коста трябва да посрещне с почести Урсула на летището. Ненагледно!! Друга снимка: СЗО и ООН, международен форум в София по проблемите на човешкото здраве и задължителните васинации. Копейкин - пак по протокол - открива форума и пожелава ползотворна работа на участниците)))) Трети кадър: Али Агджа се вмъква парламента. Охраната не го разпознава, защото са като близнаци с Костя. 4-ти След анекс към РФ Костя е мобилизиран)

87

Анонимен

преди 1 година

Защо родолюбивите възрожденци, дето искат да ни анексират с референдум към РФ, не пият квас, а кока кола, не карат Москвич и не почиват в Крим, а децата им не учат в Сибирския държавен университет?

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ядец, няма нищо разумно в путинския ти мозък. Пак ви пуснаха от психиатрията за уикенда и само хихикате. За да си платиш излизането от ЕС трябва да продадеш България и Русия. Защо си лъжете тъ.пия електорат? Няма как да стане, точка. Стига с тия популистки предизборни глупости! Митрофанци долни!

85

Анонимен

преди 1 година

Ние сме в началото на трета световна, тя не избухва веднага навсякъде, започва на едно място и политиците я раздухват, постепенно огнището поглъща съседни и по-далечни страни. Погледнете историята на първата и втората световна война. Има начална фаза, която продължава месеци и години. През това време политиците надуват бузи и духат към огъня, ей такива като борисов с украинското знаме на софийската община, като кирчо и кокорчо на повикване от амер. посолство, сега трайкат но щом минат изборите..

84

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно и да бъдат

83

Дядо Боби

преди 1 година

Пожелавам на Възраждане да бъдат първа политическа сила!!!!!!!!!!!!!!!!!

82

Margareth

преди 1 година

Изхождане очакват да са първи. Кокорчо и Кирия очакват да са първи. Тулупа очаква да са първи. Значи 1500% ще са гласовете.

81

Анонимен

преди 1 година

Селянинът от банкя, който не може да води смислен разговор на интертвю, защото не разбира от икономика, а от разхищаване на чужди пари и от предизборни лъжи на първо място в класирането !

80

Анонимен

преди 1 година

Излизане от ес е доста разумно решение ако се подготви от компетентни хора. Парите, които получаваме от ес са за заробване -- те са обвързани с разоряване на българската икономика -- даваме ви няколко милиарда, но ще ги използвате за затваряне на производствени мощности, за подкупи, за детски градинки, и така се произвежда една армия от безработни, това е целта на американската агентка от брюксел, еврото надолу, никой не й търси още сметка за вредителството. Ха-ха, хи-хи !