19

DW =WC

преди 1 година

Всички западни *** са в ужас,че никоя от спуснатите марионетките няма да има мнозинство. След изборите в Италия,евроджендърите са в шок, да не би домино ефекта да се пренесе и в България. Затова дори продажния пл*Ъ*х Станишев натърти няколко пъти, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се направи нова франкенщайн-коалиция на Герпф, ПъПъ, Дъ*й*бъ и ДъПъСъ, за да се опазят безценните евроGeйски ценности! Без значение какво мисли населението на американската колония България...

18

Радослав

преди 1 година

Е как да е? БСП и Възраждане про руски, ДПС про турски, Герб са хибрид между про руски и про турски, ДБ, ПП и разни други про американски и нито една партия про българска! Всичките гледат интереса на господарите си! Правилно казваше цар Борис 3: генералите ми за Германия, народа ми за Русия, само аз останах за България.

17

Анонимен

преди 1 година

Който е умен ще използва може би последният топъл уикенд за тази година, за да си напълни душата и да избяга от сивото ежедневие. Пожелавам Ви приятни почивни дни и мислете най-вече за себе си.

16

Роза

преди 1 година

Заглавието на статията казва всичко-който и да изберем,няма да има политическа стабилност!Желая ви тиха и спокойна вечер!Винаги да има мир в БГ!

15

Фарс

преди 1 година

За Възраждане гласуват главно от Америка.

14

пришълеца

преди 1 година

Изход няма и да има:))))

13

Анонимен

преди 1 година

Чалгария търси талант! Гласувайте за новата ви депутатка Радка Пиратка! Кукубенд Парламент ви поздравява с химна на Чалгария Месечина месечина йойой йойой!

12

Анонимен

преди 1 година

турската партия в България винаги е разводнявала темата за изборите с пушилки и кьорфишеци, с цел да отклони вниманието от себе си и да насъсква българи срещу други българи. Докато тази незаконна партия на етническа основа не бъде забранена със закон, България не я очаква нищо добро.

11

Анонимен

преди 1 година

Това, че смятате ДПС, за турска партия е пълна енигма за моя скромен интелект!?

10

Анонимен

преди 1 година

9, може и да си прав, но не ти ли идва на акъла, че това е заради хората които не ходят да гласуват? Едва 3-35% имащите право са там и това е ощо взето твърдия електорат. Ако 6-70% се дигат до урните и гласуват, тогава, гласвте за ДПС няма да са 11%, а 5-6%. Затова преди рибата/мола пуснете глас, а не после само тюхкане по форумите.

9

Хасфалт

преди 1 година

"В турция има само индивиди с български паспорти, българи няма. Това е троянския кон, който от 30+ години турция прилага на всички избори за да промени резултатите в нейна полза" .... ........... ..предпочиташ дружба със фашизоноидна империя от друг континент, вместо дружба със страна, с която имаме много общо от столетия, намираща се на нашата граница, хора с които комуникираме всеки ден, пием по една ракия и хапнем сърмички!? Хм, труден избор!

8

Анонимен

преди 1 година

В турция има само индивиди с български паспорти, българи няма. Това е троянския кон, който от 30+ години турция прилага на всички избори за да промени резултатите в нейна полза. Спомням си, че турската партия през 92-ра едва прекрачи 4 процентната бариера, а днес има цели 11 %, което недвусмислено показва каква огромна манипулация се извършва от фалшифицираните бюлетини в турските секции. Мислете. Мислете със собствените си глави.

7

!

преди 1 година

Още великата астронафка г-жа Светлана Арсова - Алена ни каза че звездите и са и проговорили. Казали че г-н Борисов нашия лидер ще се върне три пъти на власт. След два дни г-н Борисов ще се върне за трети път и ще нанесе смъртоносен удар на комунистите.

6

селянин

преди 1 година

ами не са далеч от истината у нас има две партий едните са по парите другите се чудят как да се докопат до тях

5

До на баба ти

преди 1 година

По-добре с Турция и и страните в региона ни, отколкото със задокенска умираща отвътре империя! Нашите т.н. турци са невероятни приятели, а тези зад границата ни наричат приятелски "комшо"ь

4

Анонимен

преди 1 година

България отива към разпад, а това е десетилетната мечта на комшулука от югоизток, за която дава мило и драго и помага България да бъде завладяна с пари за незаконни партии, фалшиви секции, мъртви души и фалшифицирани бюлетини. Не знам как по-ясно да се изразя. Който разбрал, разбрал.

3

Анонимен

преди 1 година

Пука ми за "света", при това западналия свят!

2

баба мара

преди 1 година

няма българи в турция това са хора с турско самосъзнание които напуснахадоброволно българия и то с голяма злоба и сега гласуват също със злоба те не сидават сметка че с гласовете си вкарват една икон група която 30 години не излизаот властта тях изборите в българия изобщо не ги интересуват трябват им бълг документи за да шарят по европа

1

анализатор

преди 1 година

"Изборите в България се провеждат на фона на все по-нарастващата пропаст между проруския и проевропейския лагер"Ще нараства я!Става въпрос за пропаст между цивилизацията и варварщината, диващината, азиатската жестокост!Как може в разни "Дагестански" републики да живеят наши "братя"?За зверствата в Буча писаха и руски медии, тъй че не е само "западна пропаганда"!Войниците се напиват зверски, и когото докопат го измъчват или убиват на мига!После като ги изгонили от ВСУсе върнали в Русия!