35

Пижо

преди 1 година

"Доброволно намаляване на електроенергията."... Разбирай: "Подписвай или ще последващ Унгария". Когато се подчертава, че нещо е направено "доброволно", което принципно трябва да е доброволно, значи работата мирише, дори смърди на натиск. И голяма хвалба е това, няма що. Хората очакват да чуят: намерихме газ, цената на газта намалява, вместо това чуват: доброволно се съгласихме да ви резнем тока.

34

Анонимен

преди 1 година

Уникално решение, накъде вървим напред или далече, далече незнайно къде!

33

Гост

преди 1 година

Даааа, смееха ни се преди 89, за режима на тока, а сега, май ни връщат пак там

32

Анонимен

преди 1 година

На печелившите честито, още по добре, ние произвеждаме ток, остава си за нас, тези, които дружно се отказват нямат нужда от него, и така и така си закриват електрооцентралите сами!

31

"ЕвроК0мУнИзЪм&

преди 1 година

в действие,баце! Режим на тока,глад и студ,за да му е гадно на Путин!

30

Анонимен

преди 1 година

Честито, вече официално живеем в ЕССР

29

Анонимен

преди 1 година

Юрушът е бил заради интереси - "имаме голяма консумация и търсене", дайте ни еврофондове за перки и стъкла, и да изследваме някоя друга технология. И така! Всичко е лъжа и измама заради едните пари /евроценности/. Тези технократи /с перките и стъклата/ имат и медии и търговски партньори за храни.

28

анонимен

преди 1 година

В Пловдив повечето малки улици са на намален режим уличните лампи не светят отдавна сме европейци

27

Анонимен

преди 1 година

Как се договаря намаляване потреблението на ток? Някой сеща ли се? Ще се подават вече реални данни за търсенето и консумацията, а не както им беше угодно досега.

26

За 31

преди 1 година

Аз съм 27. И не съм платен провокатор на ЕС! Не гласувайте за партия, която ви говори за криза с електроенергията. Мотаят ви по централизирани указания!

25

Анонимен

преди 1 година

С тока шега не бива. След всички напъни за зелена енергия, връщаме се към дърва, мазут, парцали и гуми.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27: Откъде накъде ще изключваме всичко??? Това си е живо доброволно ограничение. Ти явно си платен провокатор на ЕС! Аз предлагам в знак на протест да включваме всичко на макс. И без това, зимата явно ще има режим на тока.

23

Анонимен

преди 1 година

до: 13,като дойде радиоактивния облак от Крим със сърпа и *** на Путин,ще ти остатат във фризерите запасите за новият родовообщинен строй на света.с ръковете и стрелите и голямото радиоакт.слънце.

22

Анонимен

преди 1 година

Ахах, договаряне може да има с потребители, това си е чисто синхронизиране на политики. Разбирай тормоз на потребителите.

21

Анонимен

преди 1 година

има болници,мед.центрове,лаборатории,зъботехн.лаборатории с непрекъснати процеси на леене на сплави,как ще прекъснеш за 1 час,нито протези ще се изливат нито нищо простотия.загуби,пожари.как я мислят?брак.

20

Анонимен

преди 1 година

В пиковите часове - всичко на mav. После всичко се изключва за 1 час. Понеже има часови зони, още веднъж всичко на mav. После пак се изключва за 1 час. Предлагам ден за протест срещу фалшивите новини - два часа всеки да изключи абсолютно всичко.

19

Анонимен

преди 1 година

Как пък веднъж не се договорихте за доброволно намаляване на цените! И кой точно се е договорил? Мене например не са ме питали, а аз не съм съгласен. За коя партия да гласувам, дето ще излезе от тая договорка?

18

Българина

преди 1 година

България е втория износител на ток в скапания ЕС, и ще договаряме намаление!!! Кога ше договорим повече достъпни мерцедеси за нас за с сметка на немското потребление????

17

Българин в Германия

преди 1 година

Елате да ми го цункате НеМитият от 1 месец със сиренче е - бонус! аз 90те не си тръгнах от 1 режим да тока, да отида на друг!!

16

Идиоти

преди 1 година

ЕС договорили...С кой? На руснаците дали ще им бъде студено?