11

Анонимен

преди 1 година

Търсила е повод да държи цветнокожата по надалеч

10

Анонимен

преди 1 година

Това само потвърждава впечатленията, че Кралица Елизабет II е била прекрасен и добронамерен човек и това прави загубата й още по- голяма.

9

Сюлейман паша

преди 1 година

Брейй,живя 200 години,накрая уж умря а продьлжава да говори! Ние тука мислим дали ще доживеем до утре а тая се загрижила за Меган! И да се сдобри и да не се сдобри-все ни е тая!

8

Баба Гина

преди 1 година

Като каква ни я врете в очите тази интересчийка ежедневно? Не е интересна. Нито има титла вече нито е на опашката да стане някоя важна клечка някъде някога. Да си гледа децата и толкоз. Не ни е интересна

7

Анонимен

преди 1 година

Отношенията между деца и родители са си само техни и никой няма право да се разпорежда с тях, било то и английската кралица.

6

Странно

преди 1 година

Значи на Меган не й било приятно, че баща й говори с пресата, а пък когато тя говори в разни шоута и злепоставя семейството на мъжа си е ОК.

5

До 3

преди 1 година

Тепърва ще има много българки, омъжени за мюсюлмани. Виж на запад какво става? Дори са склонни да се покрият, стига да имат мъж до себе си и всеки да си знае ролята. Чичо ти така ще си замине с мухлясалата глава. Дъщеря му си е добре и вече сигурно няколко мюсюлманчета е родила. Машалла.

4

Анонимен

преди 1 година

Пък британските пенсионни фондове и банкова система са пред колапс. Меган е по-важна.

3

Анонимен

преди 1 година

И моят чичо вече 20 години не говори на дъщеря си, защото се ожени за мюсюлманин. Изгони я от тях и 20 години нито са се виждали, нито си говорят.

2

Анонимен

преди 1 година

Заплаках от тази кралска драма. Да се сдобряла с татко си. А с мамка си сдобрена ли е? Искам двойна мъка. Драми, драми, плач, всемирна мъка и ужас.

1

Не е знаела

преди 1 година

Старата не е знаела, че ромските каргаши край нямат.