141

факт

преди 1 година

вие ли не знаете!

140

Анонимен

преди 1 година

Славянин абсолютно прав!

139

славянин

преди 1 година

Четири взрива на два РУСКИ газопровода, намиращи са на 60 метра дълбочина в местата на взривовете, в зоната на контрол на сащ,................................... ''всичко това показва ''категорично'', че Русия е виновна и сама си е взривила газопроводите'', за които е похарчила десетки милиарди долара или евра''!

138

Анонимен

преди 1 година

Тва като химическо оръжие в Ирак

137

Анонимен

преди 1 година

Хахах тея съвсем за балъци ни зеха

136

СРАМ И ПОЗОР

преди 1 година

За сега няма да си признаем , че саботирахме СП .....Когато излязат неоспоримите доказателства , тогава ще търсим как да се оправдаем .... За сега : Путин е виновен , Русия е агресор , ние сме прави , Великият Дух Маниту е с нас , който не вярва да пита дядо Джо , той си говори с него всеки ден ...Хау !!!

135

не може да бъде!

преди 1 година

Ако правилно е цитирано изказването на Остин това е просто заден ход!И правилно защото само глу-паци може да мислят,че Русия е замесена във взривяването.Този район около взривовете -в датската и шведската икономически зони-е фрашкан със средства на НАТО за наблюдения!?Ако искаха да спрат газа руснаците просто щяха да врътнат крана!Потърсете изказванията на сенатора Маккейн и неговите последователи Боб Менендес,Линдзи Греъм,Тед Круз-и не само техните -и логиката на взривяването ще стане ясна!

134

Калашников

преди 1 година

Това е поредната краварска агресия , която ще бъде наказана !

133

Анонимен

преди 1 година

Кремъл отрече предварително.

132

ssss

преди 1 година

Щом не знаят, разследване ясна работа... "обикновено" веднага знаят кой е

131

НЯКОЙ

преди 1 година

И този господин има деменция и не помни как преди няколко месеца лично Байдън се изказа, че САЩ ще спрат СП-1 и СП-2.

130

Анонимен

преди 1 година

Ясно е , че американците го взривиха . Какво да се обсъжда ?

129

Анонимен

преди 1 година

Има запис на интервю на Байдън от преди войната, където той казва изрично, че ако газопроводът проработи сащ ще го разруши. Ами да, той си го казва в прав текст като закоравял престъпник, когото не го интересуват някакви международни закони, сащ е над тях, не може германия да се усили толкова, и ес, с изгоден газ от Русия, а сащ да са в по-неизгодно положение. Мачкайте американските слуги без да ви пука от нищо.

128

И СЕГА

преди 1 година

като е гръмната тръбата от НеИзВеСтЕн ИзВъРшИтЕл - няма газ по технически причини извън ГазЪПром и няма да дължат неустойки за не подаване на газ. Досега се оправдаваха с турбини мурбини - хоп, путин с 200кг взрив реши проблема.

127

ГАЗъПРОМ

преди 1 година

Роснаците го гръмнаха за да не плащат неустойки затова че не пускат газ за Европа.

126

Анонимен

преди 1 година

Американците са го направили. Отвратително!

125

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия ще унищожава собствените си съоръжения, когато ако иска да не работят просто може да завърти крана? И защо ще унищожава Северен поток 2, който всячески се опитва да пусне в експлоатация?

124

Анонимен

преди 1 година

Кравари терористи

123

Северен поток

преди 1 година

е руски, колкото нашия,, турски(балкански) "поток!

122

Анонимен

преди 1 година

До Ром'с Украйна не може да извърши тази диверсия - тя няма флот в Балтийско море. Полша няма полза от тази диверсия - тя не миже да достави газ в такова голямо количество за икономиката и битовите нужди на Германия. САЩ търсят пазар за шистовия си газ, отделно имат за цел да фалират Русия, прекратявайки доставката на руски газ към Германия. Определено смятам, че това е работа на САЩ и НАТО. Полша миже да е помагала, по-скоро - не. Пожертваха Германия и нейната икономика.Фрау Урсула?