54

пуйката

преди 1 година

Много шум,много аларма.Че те произвеждат едва 28 милиарда к.м.,като изнасят 14 и дори внасят 2,защото потребяват 16.Отделно е,че всичко е по руски тръби пред територията на Русия.Дори на нас могат да ни дадат едва 1 и не могат веднага да го увеличат.И да удвоят износа си,то какво от това за ЕС?

53

Браво на ПП БСП и ДБ

преди 1 година

Добре че за 7 месеца успяха Киро ПП иначе Боко още щеше да лиже на Ердоган и Путин. Младите винаги има надежда тези старите корумпирани политици и бизнесмени олигарсите крали България през прехода немат шанс. Видяхме ги 33 години безхаберие. Мразя Радев и Пеевски и Бойко и всички останали които крадяха България през прехода.

52

Анонимен

преди 1 година

Боко и Трайчо отидоха да търсят газ от Катар, защото знаеха, че не могат да получат. Големи клоуни бяха. Не отидоха в Азербайджан и не направиха газовата връзка с Гърция, за да не докарат газ от Азербайджан.

51

Анонимен

преди 1 година

радев, променяте ли енергийната карта, а знаехте и ти, и борисов, че балкански поток няма да носи никаква изгода за България, но го построихте за наша сметка, подмазвахте се на путин, сега няма газ, няма транзитни такси, има само 3 милиарда платени от нас българите за подарък на ероган и путин, в крайна сметка Украйна беше заобиколена, а ние имаме вина за войната, заради радев и борисов

50

Анонимен

преди 1 година

а санкции кога? и те нападат други държави или сега не ви изнася!?чупка в кръста утре и Алиев зад вас, продажници

49

Анонимен

преди 1 година

Трасето е готово, документите тоже, очакваме на първи да го пуснат и на втори да го спрат заради нещо си там дребно, примерно недовършени 200 километра и приет от министърчето обект да си е вечно наш проблем.

48

Анонимен

преди 1 година

Голям зор Румен да открие патока на ПЪРВИ, преди Бойко да застъпи на ВТОРИ октомври.

47

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Другарю съседски Радев . Нека заедно да променим и географската карта на Република България . Виждам , че в твоите очи блести пламъкът на деветосептемврийския преврат от 1944 година . Нека заедно с моите съселяни от Левски да дадем началото на разширяването на границите ни на родината ни скъпа .

46

Асен

преди 1 година

Радев вече се разбра с Алиев за комисйоните

45

007

преди 1 година

Браво на братски Азербайджан браво на Алиев спаси ни от руската зависимост вече сме свободни

44

факт

преди 1 година

Радефф е слуга на расия. Нали искаше газ само от газпром.

43

Анонимен

преди 1 година

Скоро по трасето сигурно ще има авария

42

Бай Дрън

преди 1 година

Намерихме си обиколен път за руския газ, хаха. Тоя поне ще е демократичен.

41

Анонимен

преди 1 година

Така 40% от Азербайджанския газов оператор е собственост на Газпром, Азербейджан изнася повече отколкото произвежда наще управници ни мислят за балъци.

40

Баку

преди 1 година

Азърбайджан доказа на думи и дела, че стои зад европейските ценности. Браво. София да бъде побратимена с Баку.

39

Анонимен

преди 1 година

Променяте дръжки, празни лозунги за балъци, а Европа не съществува вече свърши вие я затрихте .

38

Анонимен

преди 1 година

Нали само Русия и Путин имаха газ? То както е тръгнало ще се укаже утре, че и Катар има, и САЩ има и турция има даже с директна тръба към нас, като почнем да го пазарим и втечнен? Путин само форсира диверсификацията на Европа. Ще прекараме една тежка зима и ще се оправим. А после? Какво ли ще стане с великата руска рубла?

37

Анонимен

преди 1 година

Да живей Алиев... Най-големият. И да увеличи количествата материал по-скоро. Азърбайджан трябва да е част от ЕС. България, подобни на западните Балкани да предложи кандидатурата на Азербайджан за достоен член на общността. Изпълняват всички условия.

36

гледай картата

преди 1 година

Алиев е велик лидер, не е агресор, карабах е територия на Азарбейджан (той просто си взе своето). А истинската цен на Арменците беше да съботират проектите за газопровод, петролопровод и ЖП линия, които свързват изтока с Европа.

35

българин

преди 1 година

Слава на братска дървава Азарбейджа... Този човек е велик управник.... Браво на Алиев, той е нашето спасение ...