65

russ

преди 1 година

Тоя е боядисан. Има малдо гадже, и иска на държавни пари да го храни. Чаче е от БукгарГаСъ

64

Анонимен

преди 1 година

До Реалист - И за Запада и за Изтока , ти си никой , ама знаеш ли какво значи НИКОЙ ! Ти си само една територийка от слагачи и подмазвачи за дребна изгодица ! Когото и да сложат той ще е гарантиран ПОСЛУШКО - Само ти си мислиш че "избираш" на някакви си избори , които вече са решени и се знае котй и какви интереси да обслужи !

63

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

КРАВАРСКА РАБОТА.

62

Дианс

преди 1 година

До 987...Не ти ли се струва,че в случая руснаците постъпват точно както англичаните се отнасят с тях? Явно и англичаните са забъркани! Иначе аз съм много по-склонна да вярвам на руснаците когато казват,че имат доказателства, отколкото на англичаните и особено на такива, които си лъжат както им падне като Борис Джонсън или се нахвърлят като квартални бандити като Тереза Мей...

61

Диана

преди 1 година

Сигурно е станало така и като се замисли човек, най-голям мерак да се налагат имат англичаните..Разбира се, това си е предположение, но не е лошо да се тръгне от там, може би...Те не могат да приемат, че някой не е съгласен с тях и няма да бойкотира Северен поток, но истина е, че борбата тук беше на американците- те имат икономическа изгода да премахнат Русия като конкурент.Затова и не бих се изненадала ако и двете държави са замесени..Див капитализъм, каква ти демокрация..То ще им се връща явно

60

987

преди 1 година

Руснак като ми каже "имам доказателства", автоматично приемам противната теза.

59

новак

преди 1 година

Кой сега е ***? ЦРУ тотално са изперкали.Сега удобното правителство Олаф-Бербок отива в идторията. Няма как да се обясни на свикналите на охолен живот немци че трябва да седят на студено и да се къпят в ряката на лято.Проблема обаче е още по грандиозен-доста производства ще напуснат ФРГ а това са милиони работни места. Германия ще се обърне срущу САЩ и Полша. А те са съответно поръчителя и изпълнителя на атентата.А ние за рореден път ще избераме с кого сме с ЕС или САЩ.

58

Анонимен

преди 1 година

"Да видим как САЩ ще снабдяват ЕС редовно с шистов газ и на каква цена." - Защо им е да го правят? За тях е по-добре ЕС да се срути икономически, което е и едната от целите на тази война. Разбрали са се с руснаците, а ЕС-пионките или са много глу_пави, или прекалено корумпирани, за да реагират адекватно.

57

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСпоред мен Украйна, Полша, САЩ и Англия играят комбина и се смеят над държавите на ЕС. Този път доста прекалиха и покрай Русия го отнесе и Германия. Да видим как САЩ ще снабдяват ЕС редовно с шистов газ и на каква цена. Урсулата и Жозеп Борел станаха слуги и маши на САЩ , а ЕНП стана *** на Байдън. В скоро време Кирчо и Кокорчо май ще стягат куфарите и ще поемат към Канада. ПП танцува само едно лято.

56

Анонимен

преди 1 година

"Според мен Русия и Сащ играят заедно и се смеят на клета Европа" - Естествено, че е така. Кога е имало война между Русия и САЩ? Никога. Защо много от мега-проектите в СССР са построени от американски инженери, въпреки Студената война?Слаба Европа означава по-силна Русия и по-силни САЩ.Ще си разделят Европа отново,а с Китай ще се разправят след това.Освен това Китай в момента са в шах.Политически са по-близки до Русия,а икономически до САЩ.Накъдето и да тръгнат губят.ЕС вече е в историята.Жалко.

55

Анонимен

преди 1 година

Защо като напиша б ля до ве винаги ме трият, а виждам други с такива изблици и още си седят коментарите? А червена като комунистически ботуш медийо? Задаветесе

54

Западняк

преди 1 година

Да бе, знаем. Той е виновен и разширяването на вселената и за прекъсната менструация на дъщеря ти.

53

НАРИШКИН

преди 1 година

ЗНАЕ ВСИЧКО С ПОДРОБНОСТИ! ТЕ БЯХА ТАМ !

52

Анонимен

преди 1 година

"Русия сама взриви тръбите поради 2 основни причини: 1. Да не плаща неустойки за спиране на газта за Европа с цел изнудване и отегляне подкрепата й за Украйна. 2. За да обвинят САЩ и да го очернят пред Европа." - 1. Как ще накараш Русия да плаща неустойки? За откраднатите самолети платиха ли вече или още не са? 2. Викаш инвестират 9 милиарда долара и строят няколко години тръба, за да може след това да я взривят и да обвинят САЩ. Уникален си, прииска ми се да се запознаем. Явно си голям зевзек.

51

Анонимен

преди 1 година

Според мен Русия и Сащ играят заедно и се смеят на клета Европа

50

Анонимен

преди 1 година

германците си го заслужават. Щом обърнаха и резбата и постоянно веят гнусното ЛГБТзнаме.

49

Анонимен

преди 1 година

Значи Русия инвестира 9 милиарда долара (само за СП2, още толкова инвестират ЕС-компании, а за СП1 не знам колко са дали) и няколко години в изграждането на тръбопровод, за да може след това да не пусне газ на ЕС и да взриви тръбите и това естествено за да обвинят в САЩ. Други гениални изводи ще споделите ли?

48

Анонимен

преди 1 година

Русия сама взриви тръбите поради 2 основни причини: 1. Да не плаща неустойки за спиране на газта за Европа с цел изнудване и отегляне подкрепата й за Украйна. 2. За да обвинят САЩ и да го очернят пред Европа.

47

Шефът на НАСА

преди 1 година

Искаме доказателствата - сателитни снимки, снимки на атентата в близък план, записи на самопризнания на атентатора, регистрационни табели, номера и серийни кодове. Всичко останало са празни приказки.

46

анонимен

преди 1 година

Атака е срещу цялата Европа. Най после "по примера" на ПростоКиро ще се изпреварваме да купуваме втечнен газ от САЩ. Погледнете поляците как се радват че газопроводите, който ги заобиколиха, вече са извън строя.