9

ада

преди 15 години

браво на децата.За съжаление това са готовите мозъци на България който ще бъдат дръпнати за чужди компании.БРАВО!!!!!!!!!!

8

anty

преди 15 години

mi... brawoooooooто това математиката не е шега работато не е да стоиш и да плюеш колите от моста на НДКтрябва да си внимателен задачи формулиама пък да ги питам аз тия математически гениимое ли да уцелят една кола от мостада не мислиш че е лесно, особено като духа вятър :)))))

7

преди 15 години

Какво има да познаваме, все едно образователната система в България е добра. Всичките медали, които сме изкарали, се дължат на гениалността на учениците, не на преподаването на учителите

6

преди 15 години

Познайте дали тези деца ще продължат образованието си и реализацията си в България.

5

petrov

преди 15 години

Interesno kolko ot tiah ste prodylzat obrazovanieto si v Bulgaria. Dokolkoto znam predi niakolko godini imahme 6 medala i vsichkite uchenici koito gi specheliha otidoha v US ili Europe da prodylzat obrazovanieto si.

4

Николай

преди 15 години

Браво , Момчета ...жалко ,че не сте чалга певци , *** футболисти или елемнтарни щангисти ....защото поне ,ако бяхте поне по 50000 хиляди лева щяха да ви наградят ,държавата майчица ,но не сте ! сега ви остава да сте горди от постижението в нашите и вашите очи ...Успех !

3

преди 15 години

Еми аз половината отбор го познавам, учил съм с тях. Наистина сме много добри. Нямаме международно състезание на което да не сме сред най-добрите. За жалост това никъде не се обявява ... хората ги интересуват успехите на българите по футбол, волейбол и т.н ... а математиката все едно не съществува.

2

sir Urien

преди 15 години

Нещо което се пропуска в статията е че във всички проведени досега олимпиади българският отбор е имал поне по един златен медал, а мисля че само руският още може да се похвали със такова постижение

1

Момиче

преди 15 години

Естествено...тази тема няма коментари,а куп други идиотщини биват коментирани от сума ти народ.БРАВО на момчетата ни!!