19

Анонимен

преди 1 година

От 13 години откакто Тиквата дойде на власт КАТ спряха да глобяват за преминаване на червено, за отнемане на предимство, за шофиране с телефон, за неправилно изпреварване, неправилно пристрояване, неправилно паркиране и т.н.

18

до 20

преди 1 година

Има населени места (не само селата), в които ако нямаш кола, просто няма как да съществуваш нормално, затова предложението ти не е особено адекватно. Сега ако си решил да подариш достатъчно пари на всяко семейство, което не може да си позволи по-нова кола, тогава става. Също ако си достатъчно умен и можещ, за да отстраниш корупцията в МВР някак си, за да може по-строгият закон да бъде за всички, а не само за тези, които нямат връзки в МВР и пари да си платят там, тогава аз съм съгласен.

17

Анонимен

преди 1 година

Мислите ли, че Семерджиев и този с поршето щяха да карат в трезво състояние, ако законът беше по-суров? Аз не мисля. Обаче мисля, че дори и законът да беше не чак толкова суров, колкото е сега, ако тези двамата нямаха чадър от МВР, то нямаше да си позволят да карат в това състояние. Какъв е изводът? Какво трябва да се промени? Познайте от 3 пъти!

16

До Пострадал

преди 1 година

И според теб докато има корупция в МВР ВСИЧКИ виновници ще се наказват или само тези без връзки в МВР (или без пари да си платят там)? Ако законът се промени така, както си писал, обикновените хора ще отнасят много по-сериозни наказания, а "нашите момчета" отново ще се измъкват както досега. Проблемът е корупцията в МВР. Защо на Запад българите не карат пияни и/или дрогирани? Не, не е заради по-суровите закони. В Германия ако те хванат пиян и/или дрогиран ти взимат книжката и глоба. Толкова.

15

Анонимен

преди 1 година

Колко процента от ПТП-тата стават заради пияни и/или дрогирани шофьори и колко заради купени книжки и лоши пътища? Аз залагам, че процентът при лоши пътища и купени книжки е по висок. Стига сте отвличали вниманието на хората от истинските проблеми, за да скриете корупцията в МВР и пътното строителство. Ако пътищата бяха наред и ако нямаше шофьорски книжки получени по другия начин,умиращите от катастрофи в Бг щяха да са поне 50% по-малко.Това са истинските проблеми свързани с войната по пътищата!

14

Анонимен

преди 1 година

Камикадзето носи съдържание за някакво достойнство.Тук е подходящо да се използва друг по-точен термин - безмозъ.чно, примитивно, комплексирано същество, например.

13

Анонимен

преди 1 година

това е така ,защото цялата с-*** на МВР ,се превърна в статистически институт , само регистрират ,половината полицаи са с отрицателно IQ и за тях най-важно ,да се похвалят ,че днес са одрали редовните абонати отново ,за тях увонението е поощрение,защото така или иначе си работят за контингента!!!

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимно 10-Еми все пак е населена с такива като теб!

11

Пострадал

преди 1 година

Докато не започнат с ефективна присъда- затвор за пияни и дрогирани, няма да се оправим. За наглеците може да се включи и услугата сваляне на рег. номера и отнемане на автомобила.

10

A.

преди 1 година

Рисков водач си остава рисков със или без употреба на наркотици/алкохол. Много бързо ще се превъзпитат, ако КАТ започнат да използват техниката правилно - в цивилни автомобили, които се движат и са част от дживението. Още преди 10 години ми направиха видео клип, как ги изпреварвам и ми взеха книжката. Гаранция, че поне 30% от населението до една година ще останат без книжки, хазната ще се напълни и не на последно място - почти никой няма да кара, като луд. Easy solution.

9

Анонимен

преди 1 година

То 1/3 от каращите и без да са пили или дрогирани са опасни на пътя за всички. Докато не се сменят условните присъди с ефективни нищо няма да се промени.

8

Анонимен

преди 1 година

България е "тежко болния човек на Европа". Чакат го да се спомине не да оздравее....и когато на неговото място дойдат нормалните всичко ще е наред

7

емиграция

преди 1 година

Не премахвайте психологичните изпити особенно за водачите употребили алкохол и дрога.Сложете камери в тези кабинети и засилете контрола.Въведете психологичен тест и за шофьорите - непрофесиалисти,както си е в цяла Европа. Научете се да взимате пари от нарушителите,но по-ефективно.Аман от катастрофи и недисциплинирани водачи по пътищата ни.Иначе ще продълаваме да се избиваме,като на война.

6

Анонимен

преди 1 година

"МВР трябва да създаде механизми за ограничаване на корупцията сред служителите си" Някой да е виждал КАТ-аджия да се реди на банкомат, за да тегли от заплатата си.

5

Анонимен

преди 1 година

'Шофьорите преди да започнат да се дрогират, извършват множество маловажни нарушения и като видят, че им се разминава наказанието, чак тогава започват да карат с превишена скорост и да употребяват алкохол и наркотици.' --- верно? значи зарад моите 4-5 глоби за неправилни паркирания от последните 14 г да очаквам всеки момент да стана алкохолик и дрогар?

4

Коментар

преди 1 година

ИПБ оная огромната мъжкарана ли е дето обикаля телевизиите и дрънка приказки а реално нищо не е направила за пътната безопасност!Май в това ИПБ е тъпкано с пенсионирани главни катаджии-корумпета, откъдето правят допълнителни хилядарки!

3

Анонимен

преди 1 година

'МВР обяви, че създава работна група за поредната промяна на закона' --- разбрахте ли сега стадо, че с помощта на медиите как ще ви затегнат въжето около врата?

2

Анонимен

преди 1 година

'Никой не знае в кой момент ще бъде пометен от дрогирано пияно камикадзе' --- аре бе? от 10 000 проверени дневно само 40 са такива, а не както лъже рашков че били 2/3

1

Анонимен

преди 1 година

щом е руска трябват санкции